Relationship goals



Bonjour!
O zi obișnuită. E miercuri și e sărbătoare. Probabil că acum în Fălticeni e nebunia de pe lume. Sunt Zilele Municipiului și e "bâlci" în adevăratul sens al cuvântului.
#foreachother 

Dar știi ce? Nu e rău. E nebunie, e cald, e vacanță. De ce să nu fie? Cu ocazia asta, tinerii, copiii și vârstnicii din zonă pot să iasă în oraș mai des și să se bucure, pentru că au un motiv bun. Mai ales seara, pe răcoare, când se pot bucura și de o plimbare la debarcader, la iaz sau pot trage o fugă la aparate la vale, pe fostul stadion Foresta Fălticeni.

Ca în fiecare an probabil că va fi și cocalareala și kitsch, însă fiecare își dă banii pe ce vrea și mai ales când este cu cel mic care vrea și aia și aia și tot așa.
#tworainbows 

Mai fain e de cei care sunt în cuplu și acum au ocazia perfectă să iasă la tot felul de întâlniri și să facă tot felul de chestii fun care să le întărească relația. Căci, de fapt, despre asta vreau să îți spun azi: despre relationship goals. Adică ce ai putea să faci în cuplu ca să nu te plictisești niciodată și să ajungi să descoperi pasiunile și frumosul din persoana de lângă tine.

Ca în orice relație minunată de iubire, ecuația cuprinde două personaje care se plac, atât fizic, cât și emoțional. Vârsta nu contează: poate fi vorba despre o pereche de tineri de 14-15 ani, poate fi vorba despre doi adulți ce au deja și copii și pe deasupra, o căsătorie sau o relație de dragoste de mai bine de 20 de ani.

Care ar fi secretul acestor fabuloase iubiri ce trec cu brio testele vremii, ale celor din jur sau ale capriciilor fiecărui individ în parte?

1. Sport.

Da, sportul te poate ajuta în relația cu cel de lângă tine. Poate că celălalt iubește tenisul, fotbalul, pe Simona Halep sau pe Andreea Mitu pe teren, ori poate că adoră să urmărească cu interes meciul făcut de handbalistele noastre în diverse competiții. Ție poate că îți place să alergi, să faci gimnastică ori balet. Cert este că amândoi iubiți sportul într-o formă sau alta. Așa că de ce să nu profitați de asta pentru a vă descoperi și mai mult?
#sport 

Un pic de mișcare împreună la ceas de seară, pe lângă bloc sau pe terenul de tenis al școlii, ori un pic de gimnastică de înviorare dimineața înainte de muncă poate face minuni pentru cuplu.

2. Masaj.

Îți fac masaj dacă și tu îmi faci. Nu trebuie să sune ca o obligație, ci mai degrabă ca un schimb pe schimb plăcut, care aduce beneficii de ambele părți. Tu îi faci masaj de relaxare lui, el îți poate face masaj anticelulitic ție, dacă se pricepe (și să nu-mi spui că tu nu ai nevoie de așa ceva, pentru că nu ține.

Toate femeile au nevoie de asta, mai devreme sau mai târziu). Sau o terapie și mai bună care vă poate ajuta la fel de mult și viața intimă este masajul erotic, acasă, în cuplu. Perfect!

3. Filme și seriale. 

Mai nou am apucat să mă uit la serialul Game of Thrones. Adică să ne uităm, mă scuzi. Căci și aici este vorba despre relationship goals. Mă rog, suntem la început, dar ne place. Nu știu dacă toate scenele în mod egal, dar merge. Seara, după masă, avem programul nostru de cinema.

#gameofthrones 

Fie serialul, fie filme bune, pentru a mai schimba foaia. Și chiar e bună treaba, având în vedere faptul că după film, ne mirăm sau ne bucurăm de ce s-a întâmplat. Asta, pe lângă faptul că eu dau din gură mai ceva ca o moară stricată pe durata oricărei capodopere cinematografice, fiindcă deh, nu mă pot abține să nu comentez, să nu pun întrebări sau să mi se întâmple să prevăd anumite părți din film 😂😂😁

4. Auto. 

Poate că permisul încă se mai așteaptă a apărea ca din minune în portofel, dar asta nu înseamnă că tu și perechea ta nu aveți despre ce discuta în materie de mașini. Un automobil la comun este mișto, dacă nu chiar fiecare cu mașinuța lui. Însă, chiar și fără a putea conduce la fel ca jumătatea ta, îi poți fi oricând GPS. Ba bine că nu. În dreapta sau în stânga, la volan sau pe locul pasagerului, fiecare dintre voi se poate distra la fel de bine, poate da indicații de valoare și poate fi o companie mega plăcută la drum scurt sau lung.
#peugeotmuseum 

La fel, și discuțiile despre motoare, despre prețul combustibilului sau despre caii putere ai ultimului bolid apărut pe piața auto vă apropie.

5. Gătit. 

Nu fiecare știe să gătească ca un master chef, dar o idee despre bucătărie poate să aibă totuși, iar atunci când jumătatea pricepută încearcă să creeze o salată bună bună, cealaltă jumătate se poate oferi cel puțin să taie legumele sau fructele, iar recunoștința va fi pe măsură.

6. Shopping.

Și tu trebuie să te îmbraci la un moment dat mai elegant decât în stilul "lumberjack" obișnuit. Sau decât în stilul comfy pe care îl adopți de când te știi. Pentru asta e nevoie de un pic de pasiune și de un om alături care să-ți mai dea un sfat-două sau să-ți spună în față dacă îți stă bine ori ba.
#shopping 

Nu numai femeile sunt potrivite pentru asta, ci și bărbații, adică cealaltă jumătate a cuplului. Mai mult de atât, există bărbați foarte pricepuți și doritori să o vadă pe iubita lor în cele mai chic outfituri din magazine. Just give it a try!

7. Mobilat și decorat. 

Pentru că ne-am mutat în Franța, eu și S. a trebuit să o luăm de la capăt, inclusiv cu căutatul de case și mobilatul lor. Pentru că, știi tu, aici, cel puțin, găsești case goale și fără personalitate pe care trebuie să le transformi de la zero.

Așadar, alesul mobilei, căratul, montatul și aranjatul ei au fost prioritățile noastre în primele săptămâni. Au fost și nopți albe, cu ciocanituri, strâns din dinți și certuri la montat, dar a fost fun și am făcut împreună asta.
#DIY 

Îți zic ție, așadar, că ar trebui să te implici alături de partener în tot felul de chestii casnice sau practice care țin de amenajare, mobilare, întreținerea casei voastre, dacă locuiți împreună.

8. Călătorii.  

Fie că mergi până în orașul apropiat, fie că treci țări și mări pentru un concediu într-un loc însorit și exotic, ia-ți mereu jumătatea de mână. Faceți-vă bagajele împreună, hotărâți ruta, mijlocul de transport, costurile implicate și stabiliți-vă o perioadă exactă pentru vacanță.

Cine nu își dorește să meargă alături de iubirea sa în cele mai fascinante locuri din lume, într-un fel de călătorie a cunoașterii de sine și a celui de lângă el? Ca să nu fie certuri sau întârzieri la muncă, luați-vă câteva zile libere în plus și puneți mâna de la mână, din economiile strânse de amândoi, pentru a vizita cu adevărat și fără mofturi Portugalia, Malta, Thailanda sau China.
#travel 

În afară de aceste aspecte, bineînțeles că și respectul, încrederea și fidelitatea ajută mult o relație. Și credința, tandrețea sau hazul sunt ingrediente de nelipsit pentru o dragoste pură.

Mi-aș dori chiar să îmi spui tu mai multe lucruri care mi-ar putea îmbunătăți pe alocuri sau întări relația de dragoste. Poveștile tale și experiența fiecăruia ne poate învăța pe fiecare dintre noi să prețuim și să iubim mai cu foc pe cel de lângă noi.

😻❤💓💞

Comentarii