Este vremea sa devii un pic mai mult egoista!


#unpicegoista


Hey!

Trebuie sa ma asculti un pic.

Trebuie, mai intai de toate, sa avem fiecare in parte grija de noi si de sufletul nostru. Inainte sa ne ingrijim de altii. Putin egoism nu strica niciodata.

Ai grija de tine si respecta-te, asa cum iti doresti sa te respecte si cei din jur. De la tine vine toata puterea!


#unpicegoista


Ai grija de tine si fa-ti viata mai buna cu fiecare zi ce trece. Pentru ca ai dat deja tot ceea ce era de dat la momentul respectiv si pentru asta te iubim!

Vezi tu, acum a venit vremea sa te ingrijesti mai mult de persoana ta. Fara sa ai remuscari. Fara sa te gandesti la altii. Fara sa te uiti in jur si fara sa te judeci fara rost.


#unpicegoista


Este vremea sa devii un pic mai mult egoista!


Sa nu iti pese. Sa nu pleci urechea la ce zic ceilalti si sa te uiti mai mult in oglinda. Pentru ca esti o persoana buna si meriti tot ceea ce Dumnezeu iti da mai bun. Le meriti pe toate, oricum, pentru ca asa ne este dat fiecaruia in parte.

Daca esti mama, daca esti prietena sau daca esti fiica - gandeste-te mai mult la tine, ca de asta suntem cate unul pusi pe acest pamant. Trebuie sa ne vedem de viata noastra, de fericirea noastra, de boala noastra.

Fara gradina sau curtea vecinului. Fara barfe, fara viclesuguri, fara prejudecati. Fiecare este cum este si nu e ceva rau, atata timp cat nu prejudiciaza pe altul. Totul cu o limita! Dar nu te mai gandi atat de mult.


#unpicegoista

Fata, femeie, adolescenta, fetita - fii fericita! 


Si pentru tine este ceva pus deoparte de Dumnezeu. Ceva care sa iti placa, care sa iti faca viata frumoasa si care sa te umple de recunostinta si voiosie. Poate ca nu iti este dat acel ceva acum, dar odata si odata il vei primi si vei uita tot ce a fost rau candva.

Viata ta si a mea si a tuturor este de fapt o incercare. Si daca nu facem sa fie bine acum, atunci nu vom mai putea nici altadata. Pentru ca totul are un inceput. Si un sfarsit.


#unpicegoista


Nu te mai supara atat de repede. Nu mai fa crize de nervi. Nu te mai ambala atat legat de problemele altora. Daca sunt suficienti de maturi, sa si le rezolve singuri. Asa cum ar trebui sa faci si tu cu ce este in viata ta.

Supararile iti fac rau. Te imbatranesc. Iti cresc tensiunea, Te ucid incetul cu incetul si nu vrei asta.

Te mai intrebi de ce te imbolnavesti? De ce intri in depresie si de ce ai ganduri negre mai mereu. Este pentru ca te-ai gandit prea mult la altii. Fii egoista si rupe-te de cei care te fac nefericita, chiar daca ii vezi neputinciosi fara tine. Ai curajul sa te desparti daca asta nu iti face bine. Mai bine o viata in singuratate, dar in implinire sufleteasca, decat o viata in doi in care mereu ploua, tuna si fulgera!


#unpicegoista

Sursa foto: pexels.com



Comentarii