Poti tine pasul? Modalitati prin care iti poti pastra masina la care ai vrut sa renunti atat de usor. Ce iti propune site-ul Dezmembraripenet.ro.


#dezmembraripenet.ro


Buna!

Pentru ca atat de multa lume are masina in ziua de azi, nu mai este atat de greu sa apelezi la cineva in caz ca ai vreo nelamurire. Dar, nu oricine este la fel de amabil si doreste sa te ajute cu adevarat.

De cele mai multe ori trebuie sa intri pe net ca sa obtii unele informatii valoroase in cazul autoturismului tau. Sau trebuie sa iti faci o programare la service doar ca sa dai bani si mai multi pe o diagnoza.

De asemenea, un tester intr-o reprezentanta auto specifica te poate ajunge la mult mai mult decat te-ai fi gandit vreodata. Si chiar vrei sa dai bani de pomana cand poti auzi exact aceleasi lucruri si de la un mecanic cu experienta?

Exact la fel se poate intampla si in cazul in care ai cumparat o masina second de la ocazii sau ai avut un accident auto minor si unele parti de caroserie sunt avariate. Te gandesti deja ca ai luat o decizie foarte rea legat de marca masinii sau anul acesteia si ca mai degraba o vinzi la randul tau sau o dai la fier vechi.

De ce gandesti asa? Pentru ca nu ai idee cat de simplu iti poti repara si innoi autoturismul in doar cativa pasi simpli. Nu este nevoie sa disperi si nici sa iei masuri drastice. Ceea ce poti face, insa, este sa intri pe site-ul Dezmembraripenet.ro si sa studiezi putin ce are de oferit.

#pinterest


De ce iti spun eu toate astea? Pentru ca am patit-o! Am luat o masina second(o Seat Ibiza din 2001) si nici macar nu am fost atenta la cum arata si ce poate face, deoarece eram prea absorbita de culoarea sa si de kilometrajul atat de bun pe care il avea in momentul achizitiei. Ei bine, mi-am luat teapa oarecum.

Dupa ce am studiat-o mai bine, mi-am dat seama ca la o oglinda, o parte din carcasa este lipsa. La fel, portiera de pe aceeasi parte prezenta zgarieturi destul de adanci plus ca tabla era oarecum indoita. Mai mult de atat, si farurile erau cam zgariate si nu ofereau o vizibilitate destul de buna. Si, dupa cum stii si tu, farurile sunt foarte importante si trebuie inlocuite daca nu fac posibila luminarea drumului in mod adecvat sau observarea masinii tale de catre ceilalti participanti la trafic.

#google.com


No, acum sa iti spun ce am facut sau mai bine cum am reusit sa nu renunt la masina mea atat de usor, desi asta imi era intentia initiala. Am pomenit de site-ul Dezmembraripenet.ro. Trebuie sa iti spun ca asta este o adevarata bursa de piese auto, cu o multime de parcuri de dezmembrari din Romania care posteaza diverse anunturi cu masini sau piese si accesorii auto de care se poate sa ai nevoie.

Site-ul asta are trei sectiuni principale: Piese Auto, Cereri Piese si Parcuri Dezmembrari.

Mai intai de toate, eu am facut o cautare de piese Seat Ibiza in cadrul casetei Cautare. Insa, tu poti alege si din categoriile care iti stau la indemana in stanga paginii, in cadrul casetei Selecteaza o categorie. La fel de bine poti cauta si dupa marca sau modelul masinii tale, pentru a vedea daca exista sau nu pe site piesele auto dorite. Insa, ca sa fie si mai misto experienta asta, site-ul Dezmembraripenet.ro iti ofera posibilitatea de a inainta o cerere pentru accesoriile sau piesele auto care te intereseaza.

#dezmembraripenet.ro

#dezmembraripenet.ro


Astfel, cererea ta este trimisa catre toate parcurile de dezmembrari din sistem, cu care colaboreaza site-ul, care au de-a face cu marca dorita de tine. Ce se intampla mai apoi? Parcurile de dezmembrari despre care iti spuneam trimit fiecare cate o oferta la cererea ta iar tu poti alege orice iti convine, in functie de pret, locatie si alte criterii. Tare, nu? Si foarte simplu!

Trebuie sa stii ca eu am gasit ceea ce cautam pentru Seat-ul meu direct pe site, fara a face o cerere anume. Asta pentru ca modelul avut si anul masinii s-au potrivit cu piesele ce existau deja pe stoc pe Dezmembraripenet.ro.

Ce iti pot spune mai mult?


  • Data viitoare cand ai de gand sa iti cumperi o masina, nu te lasa vrajit de aparente si verifica bine tot ceea ce este de verificat la masina: atat interiorul, cat si exteriorul, felul in care demareaza, luminile aprinse in bord, motorul si mai ales daca airbagurile sunt functionale sau nu. 
  • Daca totusi ai ajuns in situatia mea, intra pe Dezmembraripenet.ro si gaseste piesele ce te intereseaza, daca nu fa o cerere specifica. Ai sa vezi ca atat calitatea, cat si pretul, dar mai ales simplitatea prin care iti poti pastra si innoi masina este absolut ireprosabila. 

Sper ca acest articol cu sfaturi si propria mea experienta auto te vor ajuta sa iei decizia cea mai buna.

Drumuri bune, colega!




Comentarii

  1. Piesele din dezmembrari sunt solutia perfecta la un pret redus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Binenteles ca da. Atunci cand nu sunt bani de piese originale, apelam la asa ceva si iesim si ieftin.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu