Scrisoare de la mama. Cum ma vede, cum ma place, cum are grija de mine mereu




#mama


Initial, i-am cerut mamei sa imi faca o scurta descriere ca sa pun si eu ceva la sectiunea Despre mine. Ce sa zic, ca sa fie mai original si sa dea bine, ca mama mereu te ridica in slavi!

Dar vezi, ca sa nu fie nici prea pompoasa, i-am zis pentru ce imi trebuie si i-am specificat sa nu exagereze si sa ma prezinte asa cum ma vede ea: cu bune si cu mai putin bune.

Ceea ce a iesit e mai mult o scrisoare emotionala care a reusit sa ma faca sa plang si sa ma gandesc la cat de mult o indragesc. Iubire de mama si de fiica.

Uite-ma aici descrisa de mama:

"Tu esti DARUL meu de la Dumnezeu! Ai invatat de la mine, poate, cate ceva, dar nu vreau sa devii ca mine, ci(vreau) sa-ti traiesti viata fara sa regreti, fara sa rosesti. Asa cum iti doresti tu!

Chiar daca nu MA ASCULTI cand te invat cate ceva, spui ca TU STII, eu ma supar. 

ESTI INCAPATANATA, dar asta este datoria mamei - sa te indrume. 

Cand te intreb cate ceva din noua tehnologie, ESTI NERVOASA si iti pierzi rabdarea, dar stiu sigur ca nu o faci din rautate. Asta este firea ta!

Imi pare bine ca-ti faci mustrari singura. TE IRONIZEZI, ai inceput sa TE OBSERVI mai bine, dar iti cauti mereu drumul cel bun. 

Esti MODESTA, dar stii SA DARUIESTI. Esti ALTRUISTA si iti faci griji pentru toti, chiar si pentru pisici si catei. 

Esti DREAPTA cu prietenii si le spui ce gandesti. 

Esti CREDINCIOASA, fara sa fii habotnica. Ai VOINTA. Esti CURIOASA si iti place sa vezi lumea, SA CALATORESTI, sa CUNOSTI oameni noi. 

Stiu ca nu am facut mai mult ca sa-ti ofer ceea ce tu iti doreai(chiar si o papusa Barbie), dar ai avut multe altfel de papusi si jucarii. Nu ai avut linistea unui camin perfect, dar din dureri si frustrari ai devenit mai BUNA, mai NOBILA, mai PUTERNICA. 

Cand vei avea copii, stiu ca o sa-i cresti bine!

Esti LICENTIATA si TALENTATA familiei. Ma bucur ca ai facut o scoala si mi-ai indeplinit visul. 

Esti o LUPTATOARE. Vrei sa fii libera si INDEPENDENTA, dar este bine ca sa aiba grija de tine si ma bucur iarasi ca ti-ai ales partea bine, pe S. 

Bucura-te de viata, traieste frumos si fii fericita si binecuvantata cu SANATATE si BUCURII de la Dumnezeu!

Te iubeste mama, buburuza mea!"

Da, trebuie sa recunosc. Are dreptate in tot. Si talentul asta de care zice ea, rabdarea si cate si mai cate, de la ea le-am mostenit.

MULTUMESC ma' si TE IUBESC cu majuscule!

:X





Comentarii

Trimiteți un comentariu