Becky Brandon(née Bloomwood), mai bine ai fi folosit GPS tracking-ul. Iti jur!


#pexels.com


Bonjour!

Tocmai am finalizat bestsellerul Sophiei Kinsella - Shopaholic&Baby si, iti jur, am o idee mult mai buna despre cum ar fi trebuit Becky sa il spioneze pe Luke, ca sa nu ii trezeasca nici o banuiala. 

Pentru cine nu stie, Becky este eroina seriei de carti Shopaholic a autoarei Sophie Kinsella. Poate mai degraba o vei recunoaste datorita ecranizarii Confessions of a Shopaholic cu roscata actrita Isla Fisher in rol principal.

Sa zicem ca, da, este un film lejer si cartea este usurica, dar povestea te prinde imediat si, daca esti o dependenta de cumparaturi sau o fana a comediilor romantice, atunci cred ca stii despre ce vorbesc aici.

In volumul asta al seriei - Shopaholic&Baby - Becky este pe punctul de a deveni mama si doreste ca totul sa fie perfect pentru primul ei bebe. Dar cand afla ca doctorita ei de vis care trebuie sa o ajute la nastere este fosta iubita din facultate a sotului ei, atunci lucrurile se complica.


#shopaholic&baby


Si, binenteles ca Becky vrea sa afle daca nu cumva Luke o insala cu noua ei doctorita, si pune un detectiv privat pe urmele acestuia. Insa, aici voiam sa ajung. Barbatul se simte urmarit si ii spune asta si sotiei, care nu stie cum sa se ocupe mai bine de intreaga situatie creata.


Cam de ce am avea nevoie de Nexus GPS Tracking? 


Draga Becky Brandon(née Bloomwood), mai bine ai fi ales sa instalezi la masina din dotare a iubitului tau sot un sistem de monitorizare GPS. Poate ca ar fi fost mai simplu si nimeni nu ar fi stiut nimic. Dar, desigur, tu esti un personaj fictiv si nici nu ii stii pe cei de la Nexus. Te inteleg! Dar daca ai fi fost reala, iti jur ca asta te-as fi indemnat sa faci.

Oricum, cine ma citeste ar trebui sa ma si creada pe cuvant. Sfatul asta este unul universal, deci se aplica tuturor: si femeilor, si barbatilor.

Becky, asculta de ce iti recomand sa fi folosit Nexus GPS Tracking. Motivele sunt numeroase si foarte bune, iti spun. Acest sistem modern de monitorizare a fost creat din mai multe cauze, ca sa ne faca viata mai simpla si mai sigura. Take a look!


#nexusgpstracking



  • Becky, pentru tine in special sau, mai bine zis, pentru descoperirea vietii "secrete" a sotului tau, aceasta aplicatie vine cu detalierea intregului traseu urmat de cel aflat in masina in fiecare zi. 
  • Daca ai oarece remuscari ca asta te face o nevasta rea sau paranoica, afla ca, de asemenea, Nexus GPS Tracking iti mentine in siguranta masina, asta pentru ca poti afla foarte repede unde a disparut daca este furata sau daca cel din masina are probleme si are nevoie de ajutor. 
  • Cea mai tare chestie poate la acest sistem de monitorizare GPS auto este cea referitoare la toate notificarile pe care le poti primi in cazul in care masina mai este folosita si de altcineva. Iti arata in amanunt daca s-a depasit viteza, daca s-a trecut pe rosu si daca se iese din localitatea in care se presupune ca ar fi trebuit sa fie cel urmarit. 

#monitorizaregps

  • Mai mult, datorita setarilor de la Nexus, poti afla foarte repede daca persoana care este la volan intra intr-o zona "interzisa" si astfel vei avea proba cea mai buna pentru a-l confrunta pe cel in cauza in legatura cu abaterea respectiva :))

In situatia in care nu esti o nevasta "disperata" sa afle daca barbatul ii este fidel sau nu, ai alte motive pentru care sa te gandesti serios la aceasta idee de localizare prin GPS. Acestea sunt:

  • Tot cu ajutorul setarilor de la Nexus GPS Tracking, poti pune diferite alarme care sa te informeze referitor la data expirarii inspectiei tehnice periodice, la ziua in care trebuie sa faci revizia auto sau chiar la data cand trebuie sa iti actualizezi vinieta. Super, nu?
  • In aceeasi poveste intra si contabilizarea banilor pe care i-ai bagat in masina; reparatii, viniete, revizii, plinuri, piese etc. Adica sistemul GPS al masinii va inregistra de fiecare data cand faci ceva pentru ea si te va informa mai apoi atunci cand iti vei dori sa stii cat ai investit in "comoara" ta. 
Asadar, Becky Brandon(née Bloomwood), mai bine ai fi folosit GPS tracking-ul. Iti jur! 


#pexels.com


Oricum, chiar daca ea nu a facut asta, nu inseamna ca noi nu am putea sa ne ajutam de aplicatia auto inteligenta Nexus GPS Tracking. Si nu doar pentru a ne urmari sotii, sotiile, amantele sau copiii :))) Motivele sunt variate, evident!

Sper ca ti-am dat o idee de viitor. Daca nu, macar sa te fi amuzat de felul in care as fi sfatuit eu personajul cartii Shopaholic&Baby - pe Becky. Chiar, ai citit cartea?



Bissous :*:*:*

Comentarii