Cum sa faci dintr-un cadou o surpriza totala pentru cineva


O caricatura poate fi o surpriza totala pentru orice sarbatorit


Buna!

Cine nu a avut niciodata probleme in a planifica ziua unei persoane dragi sau in cumpararea celui mai frumos cadou, cu aceeasi ocazie, nu se poate numi om :)) Se poate numi perfectionist sau clarvazator. In rest, ca si tine, ma incadrez destul de bine in categoria celor ce se gandesc muuuult si bine inainte de a lua ceva cuiva. 

Chiar si cand sarbatoritul iti este foarte apropiat, poti intalni diferite piedici in a-i face cea mai potrivita surpriza. Stii deja ce are, ce nu are, il cunosti ca in palma, dar parca nimic nu se potriveste cu evenimentul. Bine, uneori si bugetul iti poate sta in cale, mai ales cand esti invitat la o duzina de petreceri aniversare intr-o singura luna :))

Eu cred ca un cadou frumos poate fi acel cadou din suflet, care nu este neaparat cumparat, ci poate fi si creat de tine sau de cineva care se pricepe. Cunosc, si exista multe tipologii de oameni care ar primi mai degraba o rama foto facuta din plastic sau din carton, decorata de tine, decat sa primeasca cine stie ce bibelou cu animale, ingerasi sau chestii abstracte.


Un cadou surpriza asteapta sa fie desfacut


Cele mai grozave cadouri care pot fi niste surprize totale pentru oamenii dragi sunt acelea la care nimeni nu se asteapta. Nu sunt lucrurile de care au nevoie in viata de zi cu zi, ci sunt lucrurile care ii reprezinta si le imita viata si personalitatea 100%. 

Uite, de exemplu, ce mi-a venit in gand adineaori. Cam toti prietenii mei sunt ca si mine, adica cu o tigla lipsa de pe casa, cu mult simtul umorului si cu o foarte mare doza de rasete la ei. Sunt acei oameni care stiu sa rada de ei in cele mai funny sau penibile situatii, in care sunt actorii principali. De aceea, sunt sigura ca urmatoarea idee de cadou li se va parea foarte misto si personala, mai ales daca vor si primi asa ceva de ziua lor sau cu alte ocazii.

Dar hai sa iti spun odata despre ce este vorba, ca mai ai putin si ma bati sau iesi din articol :))

Ideea mea geniala de cadou este caricatura. Da, chiar caricatura - acel desen, acea schita puerila ce reprezinta cele mai haioase si definitorii trasaturi ale unei persoane. 

Nu stiu ce crezi tu, dar mie imi plac way better aceste caricaturi amuzante decat portretele alea simandicoase in care artistul subliniaza cele mai fermecatoare si bune parti ale unui om.

Caricaturile astea sunt cele mai amuzante si tari lucruri pe care le poate face cineva si pe care le poate primi cineva cand vine vorba de un eveniment special. Nu sunt potrivite doar pentru a fi oferite tinerilor sau copiilor, ci si adultilor si batranilor care inca stiu de gluma si se amuza la fel de tare la un auzul unui banc bun. 


Alege o caricatura cadou pentru tot felul de evenimente speciale


Caricaturile astea misto te pot face sa izbucnesti in ras in doar cateva secunde. Nu dureaza mult pana sunt create si evidentiaza fara ironie punctele forte ale unui om. Aceste cadouri le poti face chiar tu, daca te straduiesti un pic mai mult sau daca ai vreun pic de talent, sau le poti comanda de pe blogul lui Adi. Intra acolo si vezi cum poti face o surpriza super misto de ziua cuiva pe care vrei sa-l dai pe spate.

Eu m-am gandit ca un asemenea cadou amuzant s-ar potrivi de minune in mai multe situatii:


  • Ai un iubit de ceva timp si nu stii ce sa-i iei inca, pentru ca nu il cunosti prea bine si nici nu iti doresti sa te complici atat de mult. Poti trimite o poza de-a lui sau de-a voastra ca pereche lui Adi de la Comanda Caricaturi, impreuna cu un mesaj sau fara, si uimeste-ti prietenul.
  • Ai un sef foarte de treaba si urmeaza ziua lui de nume, de nastere sau vreun eveniment care marcheaza firma, dar nu ai dori sa ii iei un simplu set de birou sau vreo tabachera de argint. Daca il stii din cale-afara de glumet, atunci fa o comanda de caricatura cu mesaj si il vei face sa te placa si mai mult pe viitor.
  • Urmeaza in ceva timp ziua in care parintii tai sarbatoresc 30 de ani de casnicie. Iar pentru ca parintii tai sunt la fel de haiosi ca tine si pe masura de indrazneti, fa-le cadou o caricatura de cuplu, in care sa fie surprinsi intr-una dintre momentele cheie ale relatiei lor. Ii vei impresiona si cu siguranta vor inrama prin casa caricatura primita cadou de la tine.
Ei bine, eu la asta m-am gandit momentan. O caricatura poate fi un dar extraordinar si diferit fata de alte cadouri, de aceea vei da lovitura alegand o astfel de creatie poznasa pentru petrecerea cuiva pe care il cunosti bine. 


O caricatura nu va da gres niciodata pe post de cadou surpriza


Ce zici, ai alege o caricatura pe post de cadou pentru un viitor eveniment aniversar? Sau poate ai mai facut astfel de daruri aparte si imi poti spune despre reactia sarbatoritilor?


Sursa foto: Pexels.com si Comanda-caricaturi.ro





Comentarii