Mi-e pofta de o vacanta europeana!


#pexels.com

Buna!

Stii, toamna asta dulce mi-a facut pofta de un city break in Europa. Si pentru ca o asemenea dorinta trebuie sa fie un pic documentata si cercetata, am ales ca de data asta sa vad ce ofera compania aeriana low-cost  Ryanair. Ce zboruri are pentru perioada toamnei si cam ce tarife prezinta in cazul unui city break low cost, din Romania catre una sau mai multe destinatii europene.

De obicei, nu eu fac cercetarea asta minutioasa in avans. Am o jumatate mai buna care se pricepe foarte bine la lucrurile astea. Dar, pentru ca am decis sa surprind si eu cumva si pentru ca este foarte simplu de navigat pe site-ul Ryanair, intregul proces este documentat de mine de data asta.

Mi-e pofta de o vacanta europeana!


Ca perioada, eu m-am gandit la o destinatie de weekend prelungit undeva la sfarsitul lui octombrie sau undeva in luna noiembrie, in functie si de conditiile meteo, desigur. Desi toamna pare deocamdata un fel de vara ratacita, un pic mai rece dimineata si seara :P

Frantei i-am zis deja pas din principiu, ca prea ne-a acaparat parca. Am zis sa aleg ceva ce ne-ar placea de minune amandurora, o vacanta ieftina cu un zbor economic intr-o tara in care nu am mai fost si care sa-mi devina muza.

Intrand pe pagina de start a site-ului Ryanair, am aflat ca din Bucuresti exista destinatii de zboruri ieftine catre Belgia - Brussels, Germania - Berlin, Grecia - Atena, Irlanda - Dublin, Italia - Bologna, Milano, Palermo si Roma, Spania - Madrid si Marea Britanie cu Bristol si Londra Stansted.


#ryanair

Dar ce m-a indemnat si mai tare in a alege aceasta companie aeriana este promotia Escapade de Toamna care promite zboruri economice incepand cu 9,99 . Asta pe langa cele doua bagaje de mana gratuite de dimensiuni diferite, in care sigur vor incapea cu varf si indesat lucrurile de care vom avea nevoie pentru cele cateva zile in Europa. 

Uite ce zice Ryanair legat de bagajele de cabina gratuite


"Poti transporta un bagaj de mana pentru fiecare pasager de pana la 10 kg, cu dimensiunile maxime 55 cm x 40 cm x 20 cm, plus 1 bagaj de mana de mici dimensiuni, de maxim 35 x 20 x 20 cm". 

Asadar, din spectrul de oferte prezentate pe site, eu am ales Germania - Berlin ca destinatie. Perioada nu este una precisa, deoarece am incercat sa vad cam care sunt tarifele in doua randuri: odata din 28 octombrie pana in 31 octombrie, si odata din 5 noiembrie pana in 9 noiembrie. 

Da, nu sunt tocmai weekend-uri, in special nu selectia din noiembrie, dar am vrut sa vad daca exista o diferenta de pret intre weekeend si timpul saptamanii. Si da, este! Tocmai de aceea, iti las aici print screen-urile ca sa te lamuresti si tu. Daca ar fi sa avem timp in perioada lunii noiembrie, atunci cu siguranta asta ne va fi vacanta de toamna. De ce?

Uita-te si tu! 


  • La zborul economic standard din Bucuresti spre Berlin, la ora 21:40, din noiembrie, pretul unui bilet este de 9,99 , pentru ca se incadreaza in campania Escapade de Toamna pusa la bataie de Ryanair. 

#ryanair



  • Pe cand la zborul de noapte de la sfarsitul lui octombrie spre Berlin, pretul unui bilet standard este de 35, 69 €. 

#ryanair


Nu-i asa ca ai prefera si tu sa mai astepti putin ca sa ai parte de ocazia vietii tale? Sa calatoresti in Germania pentru doar 10 euro si sa te intorci in aceeasi maniera este ideal! Este mai putin decat ai face un drum cu trenul in Romania. Si nici nu se compara conditiile si durata calatoriei.

Pe mine m-a convins aceasta oferta super tare de la Ryanair si la fel de mult si politica bagajelor de mana. Plus ca imi doream sa ajung in Berlin de ceva vreme. Acum nu trebuie decat sa finalizez pasii parcursi pe site pentru a cumpara bilete economice oriunde in Europa. 

#pexels.com

Ce as vizita in Berlin?


Pentru ca am prieteni dragi acolo, sigur as putea sa ma las pe mana lor pentru a avea parte de turul complet al orasului. Dar chiar si fara ajutor, cred ca am gasi urmatoarele atractii care sunt sinonime cu capitala Germaniei:


1. Cladirea Reichstag

2. Poarta Brandenburg 

3. Turnul Televiziunii din Berlin

4. Piata Gendarmenmarkt

5. Domul-Catedrala din Berlin

6. Bulevardul Kurfürstendamm

7. Museum Island 

8. Berlin Wall Memorial

9. Potsdamer Platz 

10. Palatul Charlottenburg


Tu ai zburat vreodata cu Ryanair? Cum ti se pare campania Escapade de toamna lansata pentru aceasta perioada?


(Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2016)




Comentarii

  1. In toamna este momentul sa achizitionam excursii de cateva zile, acum sunt cele mai ieftine, la fel si biletul de avion.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. City break-urile sunt ideale în toamnă, când peisajele sunt minunate și activitățile sunt diverse ☺

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu