Ce rochii sa porti la un eveniment de toamna. Idei chic pe toate gusturile



Hey!

Toamna este inca aici, dar nu mai dureaza mult si vine si iarna. Si totusi, in acest sezon racoros, dar pictat in culori intense, inca mai avem parte de invitatii la evenimente de tot felul: nunti, botezuri, zile de nastere, petreceri in club sau evenimente glamorous cu ocazia deschiderii unui magazin nou. 

Pentru ca eu sunt in Franta, cel mai "mare" eveniment la care as putea sa particip in acest sezon este cina la care am fost invitati de catre un cuplu de francezi sadea. Si cum as putea eu sa impresionez la un eveniment atat de simandicos, in prezenta unor oameni atat de eleganti si sofisticati, decat imbracandu-ma in mod adecvat,

De ceva vreme, imi tot fac cu ochiul o serie de rochii frumoase si autentice de pe site-ul ad-fashion.ro, fiind asortate fiecare dupa o categorie anume: rochii de zi, rochii dantela, rochii de vara, rochii elegante, rochii office si binenteles, rochii de toamna. Aceasta ultima categorie este exact ceea ce imi trebuie mie acum.

Si pentru ca as dori sa impresionez la randu-mi prin eleganta si simplitate studiata, am zis sa aleg o rochie originala, fabricata in Romania, in atelierul propriu de creatie si productie vestimentara A&D Fashion.

Cine nu stie despre acest producator romanesc, ar face bine sa intre pe site-ul ad-fashion.ro si sa inceapa sa aprecieze si sa cumpere mai des produse romanesti, fie ele si vestimentare. Daca avem calitate, rafinament si originalitate in piesele vestimentare romanesti, de ce ne mai plangem ca ne invadeaza strainii cu marfa lor sau ca industria fashion romaneasca se duce de rapa?

In fine, eu atat am avut de spus. Acum, revin la categoria de rochii ce ma intereseaza pe mine cel mai tare de la A&D Fashion, pentru a-ti da cateva idei de tinute potrivite cu evenimentele acestei toamne. Modelele de rochii  de toamna la care voi face referire se regasesc in "rafturile" online ale producatorului mai sus numit.









Rochii de toamna cu printuri diverse



Fie ca alegi o rochie de toamna inflorata cu pliuri mari, o rochie neagra cu flori mari si maneca trei sferturi, o rochie casual cu buline rosu si negru sau o rochie conica draguta din jerse cu imprimeu floral, vei arata la fel de bine in cadrul unei petreceri pe timp de zi, la o cununie civila, la o cumatrie, sau chiar la un eveniment oficial care se tine la birou. Toate modelele de rochii de toamna de la A&D Fashion sunt feminine si iti modeleaza perfect corpul, astfel incat sa incanti pe toata lumea cu alegerea ta.






Rochii uni de toamna, cu curea in talie si detalii rafinate


Aceste piese vestimentare feminine sunt esentiale oricarui eveniment la care vei participa in acest anotimp. Pe cat sunt de simple ca nuanta, pe atat sunt de rafinate in ceea ce priveste detaliile de dantela, funditele sau curelusele din talie. Le porti purta fara grija la dresuri negre mate, la pantofi stiletto, la botine sau la cizme cu toc inalt.



Rochii de toamna cu dantela


Dantela este un accesoriu aparte cand vine vorba despre infrumusetarea sau "scoaterea in fata" a unei rochii obisnuite. Detaliile din dantela neagra sau bej la maneci, la guler sau la poalele rochiei transforma orice astfel de piesa vestimentara intr-o tinuta chic, fara prea mare efort. Si nu vei mai avea nevoie nici de alte bijuterii care, de altfel, ar incarca prea mult outfitul tau.

Rochii de toamna iluzii optice


O stii pe prietena aceea a ta care mereu pare sa aiba o talie de invidiat fara sa se opreasca prea mult de la mancare? Dar pe vanzatoarea aceea eleganta si frumoasa dupa silueta careia ti se scurg ochii de fiecare data cand mergi la shopping? Ei bine, afla ca ele au un secret comun - poarta rochii speciale cu iluzii optice. 





















Nu, nu vrajesc pe nimeni, dar s-ar putea spune ca acele rochite fac minuni pentru trupul lor. Stii de ce? Pentru ca au pliuri, insertii si modele ce complimenteaza orice statura si tip de silueta. Tu de ce sa nu alegi o asemenea rochie pentru oricare dintre evenimentele la care vei participa in aceasta toamna? Uite numai aici ce de rochii elegante si variate poti purta ca sa ai dai si tu iluzia de talie mai subtire, picioare mai lungi si bust mai mare.


Eu, una, m-am indragostit de rochia conica midi cu maneca trei sferturi in nuante de negru si corai, de la A&D Fashion. Cred ca va fi o alegere inspirata pentru cina la care voi merge in curand.


Sursa foto: ad-fashion.ro


Comentarii