Cel mai sigur mod prin care poti castiga din pariuri sportive


Nu-mi zi ca nu ai pariat niciodata, ca nu te cred! Pana si eu am facut asta, chiar si asa pentru a ma distra si a-mi incerca norocul. Dar eu nu sunt norocoasa defel, deci ... se intelege ca orice pariu facut de mine a cam dat gres. Adica nu a avut nici un castig. Insa, la mine a fost vorba despre ceva minor, un lucru ce am dorit sa il testez macar o data in viata. Si atat mi-a fost!

Dar, sunt persoane in toata Romania care au facut din pariurile online o pasiune si chiar mai mult decat atat, un stil de viata si o meserie care le aduce un venit constant. Crezi ca nu se poate face asta la noi in tara? Ei bine, se poate. Si exista un secret pe care am de gand sa ti-l spun legat de metoda folosita de cei norocosi.

In primul rand, pariorii inraiti si inteligenti nu se arunca cu capul inainte la ghici. Din contra, au o strategie foarte buna pusa la punct din timp si nu are de-a face cu restrictionarea impusa de vreo casa de pariuri din Romania. Nu! Este mult mai simplu, mai funny si mai curat. Plus ca totul este in castigul celui care face pariurile, si nu sunt percepute comisioane care se duc catre casele de pariuri atat de des intalnite in ziua de azi.

Dar ce o mai lungesc atat? Prietenii mei pariori cu dranita pe casa sunt inscrisi pe site-ul Piatadeponturi.ro, singurul astfel de proiect pe baza de pariuri si castiguri din Romania care nu este afiliat cu nici o casa de pariuri din tara si nici din afara ei. Este un site de pariuri sportive care face diferenta prin profesionalism si printr-o strategie de pariere proprie. Nu copie pe nimeni, nu are nici in as nici in maneca cu altcineva si iti garanteaza castiguri frecvente, odata ce intri in hora.

Spre deosebire de orice alte site-uri de pariuri online, unde vezi reclame la case de pariuri cunoscute si mai putin cunoscute(si slava domnului, sunt multe), in care iti creezi cont si mai apoi cu fiecare pierdere ti se ia un comision de 30% de catre afiliatul respectivului site, Piatadeponturi.ro nu are nici o treaba cu nimeni si isi doreste doar sa castigi, ca sa nu mai aiba altcineva de folos de pe urma esecurilor tale. 

Proiectul Piata de Ponturi, unic in Romania prin felul sau de a lucra, are un site pe care te poti inregistra, pentru o suma modica, pentru a intra in cursa pentru cele mai mari premii si castiguri in bani din urma pariurilor sportive. Site-ul piatadeponturi.ro este format din mai multe categorii care te vor indruma si te vor ajuta foarte mult in a intelege ce trebuie sa faci ca sa castigi si in a-ti forma o Strategie Pariuri doar a ta prin care sa te diferentiezi de restul si sa iei bani buni de pe urma fiecarui meci pentru care pariezi o anumita miza.

In cadrul Tips & Facts vei afla articole de analiza pentru o multime de evenimente sportive din toata lumea, astfel ca tu sa intuiesti mai bine ceea ce se va intampla pe viitor. Ponturi si trucuri de folos vor fi postate aici de catre echipa Piatadeponturi.ro, legate de toate etapele celor mai mari campionate de fotbal din Europa, dar si de handbal, baschet, tenis sau volei.

In ceea ce priveste categoria Biletul Zilei, aici fiecare parior roman se poate folosi de anumite cupoane COMBO, mixuri de evenimente sportive pe alese conturate de catre specialistii in pariuri, pe principiul Pick & Bet. Aici este facut un bilant zilnic, actualizat mereu.

Mai exista, de asemenea, categoria Provocari, categoria Free Tips si bineinteles Abonamente, unde te poti inscrie in cursa pentru cele mai mari si sigure castiguri din pariuri sportive din toata Romania. De aici poti alege pachete potrivite pentru stilul tau de joc si personalitatea ta.


Sursa foto: piatadeponturi.ro

Comentarii