Vrem buze mari si atragatoare ca ale lui Kylie Jenner

Sursa foto: Pinterest


Nu mai este un secret faptul ca frumoasa Kylie Jenner, sora mai mica a celebrelor surori Kardashian de la Hollywood a dobandit buze mari si senzuale datorita unor metode cosmetice aplicate in cadrul unor clinici de estetica corporala de top. Nici nu mai credem daca ni se spune ca aceasta, de fapt, ar folosi in fiecare zi contur de buze si anumite metode de make-up care ar face posibila aceasta transformare.

Dar nu este un lucru rau!


Toate femeile gasesc cate ceva de care sa se planga in legatura cu aspectul lor. Nici vedetele nu sunt ferite de problema imbatranirii, a unor defecte fizice sau a pielii mai putin tonifiate, de aceea le vedem apeland des la diferite tratamente cosmetice sau operatii estetice care sa le faca sa isi recapete stima de sine si zambetul pe care il cunoastem.

Insa si noi, femeile obisnuite, ne putem acum ajusta unele mici defecte sau putem scapa de complexe odata pentru totdeauna. Cum? Vizitand o clinica de medicina estetica profesionala, acreditata si respectata. Nu este nevoie sa mergem tocmai pana in Turcia sau in Statele Unite ale Americii pentru a avea parte de cele mai bune tratamente cosmetice, servicii de medicina estetica si de intretinere faciala sau corporala odata ce ne hotaram sa primim un pic de ajutor.


Sursa foto: medicinaestetica-corporala-faciala.ro


In Romania, mai exact in Bucuresti, exista Mirrors Beauty Salon, o clinica de estetica faciala si corporala cu mii de cliente multumite si atragatoare. Ca sa iti faci o idee poti intra pe site-ul cu rezultatele magiei Dr. Cristina Bejan chirurgie estetica Bucuresti. Salonul profesional din Bucuresti al Dr. Cristina Bejan include servicii de medicina estetica, printre care si terapia vampir - Dracula si marire buze cu acid hialuronic, dar si tratamente corporale ce ofera slabire cu criolipoliza, sau tratamente faciale si servicii de SPA, ca sa te simti cu adevarat rasfatata si bine in pielea ta.

Nici o femeie nu ar trebui sa apeleze la tratamente estetice din cauza celor din jur. Trebuie sa o faca pentru ea insasi!


Eu revin la ideea ca orice femeie isi doreste ceva schimbat la corpul ei, ceva mai mult, ceva mai frumos, ceva mai atragator care sa o diferentieze din multime si sa o faca placuta. De fapt, in ceea ce ma priveste, eu nu as apela la o asemenea clinica de medicina estetica pentru parerea celor din jur. Nu! Eu as merge pe mana doamnei Dr. Cristina Bejan si a tratamentelor ei minunate si de calitate pentru ca vreau sa imi recapat increderea in mine. Pentru ca vreau sa ma simt bine in pielea mea si sa ma accept in sfarsit pentru cine sunt.

Normal, ca si orice alte femei, mi-as dori buze mai mari si atragatoare, precum cele ale lui Kylie Jenner, sani mai mari, dar nu exagerati, un nas mai mic si proportionat cu restul fetei sau un corp mai tonifiat ca cel al lui Carmen Bruma. Daca altor reprezentante ale sexului feminin li s-a daruit din nastere toate aceste calitati, ferice lor, insa chiar si fara asa ceva, tot am putea sa aratam cum ne dorim datorita unor interventii estetice curate, calitative si deloc exagerate, care sa ne evidentieze farmecul personal si sa ne redea increderea in noi insine.


Sursa foto: Pinterest


Sau prin mai multe sesiuni de slabire cu criolipoliza, un tratament avansat si care ofera garantat rezultate incantatoare pentru cele ce isi doresc un corp suplu, fara celulita si cu cativa centrimetri buni in minus.

In ziua de azi, astfel de tratamente estetice de lux sunt accesibile oricarei femei din Romania, prin serviciile si ofertele de pret practicate de Mirrors Beauty Salon din Bucuresti.

Hai sa nu ne mai mintim frumos unele pe altele si sa nu ne mai invidiem pentru trasaturile atragatoare pe care unele dintre noi le au si celelalte nu, pentru ca acum este posibil sa aratam cum ne dorim, cu o simpla programare la cabinetul de medicina estetica Mirrors Beauty Salon.

Comentarii