Daca pentru unii februarie este luna iubirii, pentru mine este luna Blog My Valentine!



Hai sa incepem anul cu dreptul si sa mai castigam cate ceva cu blogul nostru, asa-i? Daca de inceput, am inceput timid, timpul m-a facut sa imi dau seama ca un blog este mai mult decat un hobby. Imi poate aduce profit, aprecieri, recunoastere si cunostinte noi si care ma imbogatesc spiritual.

Daca pana acum, anul 2016 a fost un an bun pentru mine si pentru acest blog al meu, in anul 2017 imi doresc sa devina si mai cunoscut si, de ce nu, sa incep sa particip la si mai multe concursuri cu el pentru a-mi elibera creativitatea si a scrie povesti "altfel".

Se pare ca BlogAwards a venit si in acest nou an cu o provocare cool pentru toti bloggerii ce isi doresc sa castige si altceva decat like-uri, share-uri si comentarii. Adevarate premii in bani sau in produse dintre cele mai diferite si tentante(utile nu mai incape indoiala) ma asteapta pe mine si pe cine mai doreste sa se inscrie in concursul Blog My Valentine 2017.

Suna si tare bine, nu-i asa?


Hai sa vezi un pic in ce consta acest concurs minunat pus la cale de BlogAwards, ca sa stii daca te incadrezi sau daca se merita sa participi:

1. Trebuie sa ai un blog al tau(cu domeniu sau cu subdomeniu) cu cel putin 30 de articole scrise si cu o vechime de cel putin 6 luni(in medie)

2. Trebuie sa fii inspirat, creativ si original, sa scrii bine, corect si astfel incat toata lumea sa iti inteleaga mesajul

3. Trebuie sa fii capabil sa respecti anumite cerinte date de fiecare campanie in parte

4. Daca participi la Blog My Valentine, trebuie sa te inscrii mai intai in competitie cu un articol de promovare pe blogul tau. Deadline-ul este 14 februarie 2017

5. La fel, fiecare campanie din aceasta competitie din 2017 are cate un deadline pe care trebuie sa il respecti ca sa iti fie luat articolul in vedere. In total, vor fi adaugate aproximativ 10 concursuri pe parcursul desfasurarii concursului Blog My Valentine.

6. Poti participa la toate sau poti alege doar campaniile care iti plac mai mult, insa tine minte ca trebuie sa participi la "minim 50% dintre concursurile individuale din cadrul campaniei Blog My Valentine pentru a putea castiga unul dintre cele 10 premii acordate bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului".

7. Concursurile care corespund campaniei Blog My Valentine 2017 vor fi postate intotdeauna pe pagina Blog My Valentine, de pe site-ul blogawards.ro, asadar ca sa vezi ce mai este nou adaugat si sa poti participa, trebuie sa intri acolo ca sa gasesti ce ai de facut.

8. Trebuie sa mai stii ca "se vor acorda atat premii in cadrul fiecarei campanii individuale, cat si premii garantate bloggerilor clasati pe primele 20 de pozitii ale clasamentului campaniei Blog My Valentine 2017".

E super simplu daca ai blog, daca ai ceva articole pe el si mai ai si vechime. Chiar daca nu vei face bani sau cine stie ce avere din participarea la concursuri de genul, te faci remarcat in blogosfera si iti si imbunatatesti stilul de scris, dar devii si mai organizat datorita termenelor limita pe care le ai la fiecare campanie in parte.

Exista avantaje peste avantaje iar daca timpul iti permite, ar trebui sa incerci sa iti fructifici blogul personal ;)

Mult succes!

PS: Daca ai ceva intrebari, mi le poti adresa in comentarii sau poti intra pe site-ul Blogawards.ro pentru a afla mai multe informatii.


Sursa foto: blogawards.ro





Comentarii