5 motive importante pentru care sa alegi obiecte Personalizate. De ce este esential pentru promovarea afacerii tale?




De curand am fost in Elvetia la o intalnire de afaceri. Eu nu eram vreun negociator, client, partener sau afacerist cu idei de business. Eram doar insotitor al cuiva acolo si ... poate secretar. Dar ce m-a frapat a fost primirea celor de la hotelul in care am fost cazati si felul in care arata sala de conferinte. Ceea ce mi-a atras atentia cel mai mult au fost obiectele personalizate cu sigla hotelului ce se aflau pe masa de conferinte la indemana oricui. 

Poate ca este normal, poate ca nu, cert este ca pixurile, carnetelele si canile de acolo erau toate personalizate si acest lucru denota seriozitate, angajament si prestanta. Faptul ca sala de conferinte era dotata cum se cuvine cu tehnologii de ultima generatie si mobila office confortabila nu mai intra in discutie, insa toate acele obiecte personalizate de acolo mi-au "deschis ochii" legat de importanta unor asemenea lucruri intr-o afacere de succes. 

De ce este esential sa alegi obiecte Personalizate pentru promovarea afacerii tale?


Datorita acestui lucru cred ca orice persoana ce conduce o afacere, are un site de prezentare, un blog, servicii de oferit sau ceva esential de spus, ar trebui sa isi promoveze imaginea si prin obiecte personalizate cu numele, sigla si informatii de contact despre business-ul sau.

In Romania, acest lucru poate fi facut prin apelarea la specialisti in personalizare precum print-shopul Urban Print din Bucuresti. Acest studio modern de personalizare are si site-ul sau dedicat pe care poti vedea exact intregul catalog de obiecte personalizate care sunt create datorita tehnologiilor digitale avansate - DTG, UV, Print Solvent si Termotransfer. 





Tu vii cu ideea, cu textul, sigla si detaliile iar Urban Print iti face mai simpla sarcina de a-ti promova afacerea sau numele in sfera publicului tau tinta. Este grozav ca poti alege intre:


  • stickere, 
  • tricouri personalizate,
  • pixuri personalizate, 
  • carti de vizita 
  • sau agende personalizate,

exact dupa elementele de imagine ale business-ului tau.


In ziua de azi personalizarea de obiecte este o maniera eficace si vitala prin care te poti face cunoscut si prin care poti castiga increderea oamenilor din jur. Urban Print transforma ideile intr-o realitate palpabila. 

Uite cele 5 motive importante pentru care sa alegi obiecte Personalizate de la Urban Print



  1. Fie ca alegi pixuri personalizate sau carti de vizita de la Urban Print, vei crea o prima impresie grozava despre tine si afacerea ta. Chiar daca lumea va uita pe loc numele tau sau alte detalii, datorita imprimarii de calitate de pe aceste produse promotionale, vei putea fi gasit pe site-ul tau sau la numarul de telefon ce apare pe ele.
  2. A avea la indemana ta asemenea obiecte personalizate si a le inmana celor din jur va functiona mereu. Lumea te va percepe drept un om serios, dedicat si profesionist(Plus ca oamenilor le place sa primeasca lucruri gratis).
  3. Serviciile profesionale de imprimare de la Urban Print sunt la preturi accesibile, mai ales daca este vorba despre un numar mare de obiecte promotionale.
  4. Aceste obiecte imprimate cu numele, sigla si informatiile despre afacerea ta vorbesc de la sine. Au o grafica buna datorita tehnologiilor avansate cu care lucreaza print-shopul Urban Print si isi fac treaba in orice situatie datorita detaliilor pe care le contin.
  5. Poti alege agende personalizate sau pixuri personalizate de la Urban Print pentru a face cadouri cool clientilor, partenerilor de afaceri sau chiar angajatilor, daca detii o firma. Am zis si o mai zic, tuturor ne place sa primim lucruri gratis mai ales daca vin de la oameni importanti, pe care ii stimam si de la care avem de invatat. Ne simtim bagati in seama si pretuiti de superiorii nostri sau de cei pentru care avem o anumita insemnatate. 



Bineinteles ca acestea nu sunt singurele motive pentru care sa alegi personalizarea de obiecte de la Urban Print pentru a-ti promova afacerea sau numele intr-un anumit mediu. Insa, sunt cateva avantaje pe care le poti avea in urma detinerii de obiecte personalizate, daca vrei ca numele tau sa fie cunoscut de cat mai multa lume. 

Urban Print nu se da in laturi de la nimic, drept pentru care printeaza pe orice! Tie nu-ti surade ideea?

Sursa foto: cartidevizita.co






Comentarii

Trimiteți un comentariu