8 Piese vestimentare pe care orice femeie de cariera trebuie sa le aiba in garderoba. Bonus: De unde le poti achizitiona



In ziua de azi nu mai este de mirare faptul ca femeile sunt egale cu barbatii. Au demonstrat si o demonstreaza in continuare in mii de feluri. Asadar, nu ar trebui sa mai surprinda pe nimeni ca o femeie este sefa peste un numar de angajati sau detine un job superior intr-o companie importanta. 

Puterea femeilor consta in faptul ca privesc din mai multe puncte de vedere sarcinile pe care le au de indeplinit


De asemenea, sunt mai calme, mai amabile si cauta sa faca pe toata lumea fericita: clienti, parteneri de afaceri, angajati. furnizori, dar si familia, prietenii sau sotul sau iubitul.

A fi femeie la conducere este, insa, si mai simplu daca ai la indemana o colectie de piese vestimentare stilate si elegante care iti pot oferi si mai multa incredere in tine.

Uite asa, cautand un magazin de moda cu produse fashion de calitate, in special pentru mediul formal - office, am descoperit un site in care fiecare dintre piesele vestimentare pe care orice femeie de cariera trebuie sa le detina, sunt incluse in categorii bine definite, gata de a fi comandate oricand.


Unde poti gasi cele mai esentiale piese vestimentare pentru un look office - la DyFashion.ro


Mai mult decat atat, acest magazin online - DyFashion.ro - comercializeaza haine si accesorii minunate cu provenienta din Franta, Italia, Germania si Marea Britanie. Adica, de cea mai buna calitate si in cele mai in voga design-uri.

Dar sa revenim la imaginea puternica si eleganta a femeii de cariera. Chiar daca la munca sau la intalnirile de afaceri exista o oarecare strictete in ceea ce priveste vestimentatia, tot poti sa te simti bine asortand si imbinand diferite itemuri la moda pentru un look office.

Uite cele 8 piese vestimentare esentiale in garderoba oricarei astfel de business woman. Le poti regasi oricand si comanda de pe site-ul DyFashion.ro:




  • Pantaloni eleganti si blazer(sacou)


Poate ca te-ai plictisit de costumul deux-piece pentru birou, banal de acum, mai ales daca este purtat in fiecare zi. Asa ca, o alternativa la costumul negru clasic, poate fi o pereche de pantaloni eleganti negri, gri sau bej si un sacou intr-o alta culoare, mai puternica si mai atragatoare. Pe DyFashion.ro vei gasi asemenea piese la preturi bune si iti vei putea completa colectia de haine office dupa bunul plac.






















  • Bluze si camasi in culori uni


Probabil ca detii deja cateva camasi albe clasice, cu guler si nasturi in fata. Insa, la DyFashion vei gasi alt gen de bluze si camasi adecvate mediului de afaceri, care ies putin din tipare. In tendinte in acest an, poti incerca o camasa cu volane sau o bluza cu imprimeu floral delicat.






















  • Rochii office


Uite si alte modele de rochii office fata de cele pe care le stiai deja si pe care obisnuiai sa le porti la birou. Joaca-te un pic cu tendintele si moda prezentului si insenineaza-ti ziua de munca cu unul dintre modelele de rochii business like de la DyFashion. Incearca o asemenea tinuta cu imprimeu, cu o croiala care avantajeaza silueta si cu maneci clopot atat de actuale. Te vei surprinde chiar si pe tine!






















  • Fusta creion


O asemenea fusta este esntial in garderoba ta, daca esti o lady boss si daca iti place sa te si imbraci bine in timp ce iti imppui punctul de vedere. Acest gen de fusta creion te va face sa arati uimitor. Se va aseza pe corp minunat si iti va pune si picioarele in evidenta. Poart-o cu o pereche de pantofi cu toc si cu o bluza delicata pentru un efect classy.























  • Haine si paltoane elegante


Fiecare femeie de afaceri trebuie sa detina cel putin cate o haina si un palton elegant in nuante inchise, dar si in tonuri mai nude, care sa poata fi asortate la orice. Iar la DyFashion chiar poti gasi modele de haine rafinate si in ton cu tendintele.





















  • Pantofi cu toc


Bineinteles ca din dressingul unei femei de succes, care conduce o afacere, nu trebuie sa lipseasca pantofii cu toc. De altfel, sunt esentiali fiecarei femei, indiferent de activitatea ei. Acest gen de pantofi ofera feminitate, alungesc picioarele si se asorteaza tare bine la orice tinuta eleganta.

  • Balerini chic


Si daca detii cateva perechi bune de pantofi cu toc, este normal sa detii si cateva perechi de balerini de calitate. Chiar daca iti place sa te incalti cu tocuri, nu te vei simti prea comod dupa ce vei sta in acesti pantofi inalti timp de 8 ore sau mai bine. Asa ca o varianta alternativa este reprezentata de balerinii chic si comozi.























  • Genti elegante si incapatoare


Ai nevoie de ceva super rafinat, dar si incapator. O geanta eleganta si de cea mai buna calitate, in care sa iti tii cele mai importante documente si lucruri fara de care nu poti trece ziua de lucru. De fapt, orice femeie de cariera ar trebui sa aiba mai multe asemenea genti, de diferite texturi, culori, dimensiuni, dar si modele.

Tine minte ca unei femei de cariera nu poate sa-i lipseasca nici macar una dintre aceste piese vestimentare din dressingul sau. Si chiar daca este vorba despre un mediu formal si office - cel in care lucrezi tu - ofera-ti placerea de a te imbraca cu gust si conform cu tendintele atunci cand te prezinti in public sau la munca. Asa, nu vei fi doar o sefa lider pentru angajatii sai, ci vei fi si un adevarat style-icon pentru ceilalti. 

Si nu uita, viziteaza site-ul dyfashion.ro pentru a vizualiza si comanda unele dintre cele mai frumoase si in voga modele de tinute pentru mediul business si nu numai.


Sursa foto: dyfashion.ro



Comentarii