A fi femeie e grozav, dar asta nu inseamna ca esti si ferita de probleme



Despre ce fel de probleme vorbesc aici? Evident, despre problemele de sanatate. Nu ca nu am avea si altele pe cap in rolul nostru de datatoare de viata, crescatoare de copii, femei de cariera, bune prietene, dar si sotii incredibile. 

Nu spun ca barbatii ar fi feriti de probleme, pentru ca nu este asa, dar problemele noastre se diferentiaza foarte mult. Iar in ceea ce priveste sanatatea generala, corpul femeiesc si cel barbatesc sunt foarte putin asemanatoare. Si la fel si cu organele. Mai ales cele reproductive. Si, parca nici nu are rost sa mai spun prin cate trecem ca sa dam nastere unor alte fiinte - trup si sange din noi. Asta chiar nu au de unde sa o stie barbatii!

Femeile trebuie sa mai suporte si alte neplaceri legate de zonele lor intime(bineinteles, in afara de faptul ca nu ar fi multumite pe urma sesiunilor de amor) si acestea ar fi infectiile tractului urinar.


Chiar daca o infectie a vezicii urinare reprezinta cel mai frecvent tip de afectiune a acestei zone, nu ar trebui sa privim asta ca pe un lucru normal. De ce? Pentru ca aceste infectii urinare aparent minore ar putea duce la imbolnavirea rinichilor. Si normal ca nu vrem asta.

Si pentru ca sunt femeie si vreau ce este mai bun pentru mine si pentru sanatatea mea generala, cred ca doar unele tratamente naturiste, ce imprumuta solutii si ingrediente din natura, ma pot ajuta in aceasta problema sensibila. Si cred ca am si un nume din aceasta industrie care sa ne ofere cele mai bune astfel de produse: site-ul Bioelemente.ro

Vezi, dupa cum ii spune si numele, tot ceea ce este vazut aici si poate fi comandat, este cat se poate de natural si benefic pentru diferite probleme ale noastre, ale femeilor. Dar nu numai! 


Cum iti dai seama ca suferi de o infectie urinara?



  • Resimti durere si arsuri in timpul urinarii
  • Resimti o nevoie urgenta de a urina
  • Urinezi frecvent
  • Urina are un miros neplacut si o culoare neobisnuita

Ce poti face in acest caz?


Intra pe site-ul bioelemente.ro si comanda-ti pachetul Tratament lejer infectii urinare 1 No Cist intensive + 1 No Cist prevent. Pentru ca vei alege aceasta combinatie de produse, pretul este si mai bun, livrarea este gratuita iar tratamentul tau pentru infectiile urinare este ca si asigurat. 

Asa arata pachetul Tratament Lejer Infectii Urinare No Cist de pe site-ul bioelemente.ro


Aceste suplimente nutritive te vor ajuta sa:


  • tratezi infectii urinare cronice sau acute, fungice sau bacteriene
  • sustii functionarea optima a cailor urinare
  • iti rezolvi problemele zonei intime cu ajutorul unor capsule vegetale si a unor pliculete eficiente de administrat zilnic
  • diminuezi senzatia de arsura si de durere pana la incetarea acestora si vindecarea aparatului vaginal
  • te folosesti de un antibiotic natural cu actiune rapida(asta pentru ca toate produsele No Cist au un continut de extract de merisoare, N-acetilicisteina si D-Manoza)

Dar ce poti face ca sa previi afectiunile vaginale precum cistita? 


Pe langa purtarea de lenjerie intima de buna calitate, o igiena optima a acestei zone sensibile sau o alimentatie sanatoasa, mai poti incerca si produsul No Cist sapun lichid intim tot de pe site-ul bioelemente.ro.

Ca sa rezolvi dintr-un foc chestiunea legata de igiena intima si infectiile urinare, poti da o sansa acestui sapun lichid intim cu multi-proprietati si actiuni variate. Despre acest produs se poate spune, de asemenea, ca este creat pe baza unei formule cu extracte din plante care ajuta la echilibrarea florei bacteriene, dar si a ph-ului zonei intime femeiesti. 

Asa arata sapunul lichid intim No Cist de pe site-ul bioelemente.ro


Dupa cum vei afla de la descrierea acestui produs de ingrijire intima de pe site-ul Bioelemente.ro, No Cist sapun lichid intim "igienizeaza, calmeaza, hidrateaza, protejeaza si previne aparitia infectiilor in zona intima". 

Asadar, eu cred ca aceste solutii naturiste care imprumuta in continutul lor o parte din natura, ne pot ajuta foarte mult in reglarea, prevenirea si tratarea infectiilor urinare cu care avem de-a face ca niste femei ce suntem. 

Sursa foto: pexels.com si bioelemente.ro





Comentarii