Cea mai frumoasa surpriza pentru proaspetii parinti: sedinta foto nou-nascuti


Imi plac copiii si chiar daca nu ii am inca pe ai mei, asta nu inseamna ca nu ii iubesc pe cei ai prietenilor sau ai rudelor mele(Mai ales ca in curand voi deveni matusa). Cred ca nasterea este un moment unic in viata, atat pentru mama, cat si pentru tata. Iar un moment foarte special in viata proaspetilor parinti este cand il pot lua pe cel mic acasa, in sanul familiei, pentru a-l creste si a-l iubi ca pe un vlastar din sangele lor. 

Si pentru ca a avea un bebelus este ceva magic, nu trebuie nici sa ratezi momentele cele mai dragalase din primele luni de viata. Chiar daca il ai alaturi de tine, il hranesti, il ingrijesti si te bucuri de gangurelile lui dragalase, din pacate varsta asta simpatica nu il va caracteriza intreaga viata. Cel mic va creste si rand pe rand va invata sa mearga de-a busilea, in picioare, sa vorbeasca si sa se joace fie singur, fie alaturi de fratii mai mari.

Este si pacat ca un asemenea moment splendid din viata unui bebelus sa nu fie imortalizat in poze pentru vesnicie. Cine stie? Poate ca intr-o zi cand va fi mai marisor, va dori sa vada si el cum arata cand era micut de tot. 


Eu cred ca un cadou mai frumos din partea proaspetilor parinti pentru copilul lor nu poate fi decat o sedinta foto nou-nascuti


Insa, si mai bine decat atat chiar, cei dragi fericitei familii sau nasii celui mic ar putea sa se gandeasca chiar ei la o asemenea surpriza minunata pentru tatal si mama unui bebelus.

Si am chiar si o sugestie privitor la un fotograf bebelusi care sa se ocupe de aceasta provocare "dulce": Marius Niculae - Fotograf. Acest profesionist in ale artei fotografiei, din Bucuresti, are o experienta de peste 8 ani in acest domeniu si considera ca jobul lui este "de a crea amintiri pentru tine". De asemenea, sustine despre sedintele foto pentru copii si bebelusi ca sunt "subiectele mele preferate pentru fotografie".

De ce sa alegi o asemenea provocare fotografica pentru nou-nascutul tau?



  • Un album de fotografii pentru bebelusi ii ajuta pe parinti, dar chiar si pe respectivii copii(odata ce au mai crescut) sa isi aduca aminte de momentele fericite ale fragilitatii si dragalaseniei de la varsta magica a prunciei.

  • Exista mai multe variante in care se pot face aceste sedinte foto nou-nascuti, dupa cum poti afla si de pe site-ul mariusniculae.com, din portofoliiul de fotografii: metoda traditionala a fotografierii bebelusilor in diferite ipostaze si cadre, in care ei sunt singurii subiecti; dar mai este si metoda oarecum noua: cea de a fotografia nou-nascutii alaturi de parinti, frati si alte rude, in cadre naturale sau in cadrul locuintei familiei.


  • Emotiile celor mari, alaturi de expresiile si candoarea celor mici vor fi surprinse de un fotograf profesionist in cele mai minunate cadre ce vor ramane amintire peste ani si ani.

  • Datorita acestor sedinte foto nou-nascuti, parintii vor putea tine un album de tip timeline cu poze frumoase si specifice fiecarei etape de varsta a copiilor lor. 



Asadar, o idee de tip sedinta foto pentru copii reprezinta un cadou original sau un lucru care trebuie sa vina natural in viata unor parinti, deoarece nimic nu va ramane mai viu in memoria tuturor decat pozele frumoase, pure si surazatoare ale copilului din perioada cea mai linistita si frumoasa a vietii: primele luni de la nastere.

Apropo, am fost inspirata in scrierea acestui articol de catre fericirea mare a fratelui si cumnatei mele, care asteapta un bebe in curand. Fericire, sanatate si implinire, dragii mei!

Sursa foto: mariusniculae.com




Comentarii

  1. Mi se pare geniala ideea! Mi-ar fi placut sa-mi fi facut si parintii mei o sedinta foto cand eram mica, astfel as fi avut mai multe motive de a rade cu prietenii, you know.. cea poza cand esti dezbracat si fara stres :)). Ma amuzam copios de pozele prietenilor ^.^.
    E cel mai frumos mod a pastra o amintire. Cea mai frumoasa amintire.
    :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ralu, intr-adevar. Si uite cat de scumpi sunt acei bebei fotografiati in atatea moduri. Nici eu nu am poze de cand eram bebe. Chiar deloc. Si mi-as fi dorit asta. Dar, pentru copiii mei sigur voi face asta :*

      Ștergere
    2. La fel si in cazul meu. Abia astept acea zi :x! :D

      Ștergere
  2. Sa fii mama este cel mai minunat lucru care ti se poate intampla in viata : o data , de doua ori, de trei ori .... asta depinde cat de mult iti doresti si pana la urma cu cati te binecuvanteaza Bunul Dumnezeu. Si, DA este un alt lucru bun sa ai amintiri/ atat parintii cat si copilul / sa le imortalizezi toate momentele speciale, frumoase , nazbatiile sau pur si simplu tot ce-ti place sa surprinzi, Eu ma bucur enorm ca am poze cu toti copiii mei si ma uit cu placere si chiar cu emotie la ''momentele '' surprinse pe hartia fotografica . Dar mai ales este si mai bine este sa ai si un . fotograf priceput, cu talent care sa-ti faca si poze mai speciale Apelati cu incredere la o asemenea persoana si faceti chiar sedinte foto cu bebelusii vostri, va fi o surpriza frumoasa pentru toti si de neuitat .

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar este minunat sa ai asemenea poze cu cei mici cand sunt bebelusi, pentru ca peste ani si ani, acestia isi vor dori sa vada cum erau cand erau mici. Si sa ii vada si pe parinti alaturi de ei cand erau ei abia nascuti.
    O idee frumoasa si emotionanta pe care ar trebui sa o puna in aplicare din ce in ce mai multi parinti :X

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu