Vacanta in Sighisoara de poveste de Ziua Indragostitilor. Rent A Car Otopeni vine cu masina, eu vin cu ideea


Sursa foto: pexels.com


Daca ar fi sa fac un mic exercitiu de imaginatie si sa ma gandesc la cum as sarbatori Ziua Indragostitilor impreuna cu S., nu mi-ar fi prea greu. 

Desi nu "tin" aceasta zi, as alege sa sarbatorim iubirea introcandu-ne in Romania si vizitand un oras de poveste, pe care ne-am dorit sa il colindam cu ceva timp in urma - Sighisoara.

Si totul incepe cam asa:

E 13 februarie si noi luam avionul din Franta in Romania, aterizand direct in Bucuresti, pe aeroportul din Otopeni. Aici, conform celor programate din timp, ne asteapta o masina inchiriata de la Rent A Car Bucuresti, de care ne vom folosi in sejurul nostru romantic in Romania. 



Sursa foto: rent-a-car-otopeni.ro


Pentru ca am avut grija de tot din timp, am stabilit si cel mai ok traseu de efectuat pana in Sighisoara - orasul cetate cu aura medievala. Urmeaza sa ne dezmeticim un pic, sa luam ceva de mancare pentru drum si sa purcedem cu masinuta fiabila de la inchirieri auto. Am ales un automobil mic, dar cu portbagaj puternic si echipat cu roti de iarna si incalzire in scaune. Ca sa ne simtim si bine pe drum, zic! 

Nu numai ca ne vom povesti cate in luna si in stele in cele 4 ore si ceva de mers intre Bucuresti si Sighisoara, dar vom asculta si muzica buna si vom face karaoke datorita sistemului audio bine pus la punct din masina noastra inchiriata de la rent a car. Stim sa ne distram iar gandul ca vom ajunge chiar inainte de Ziua Indragostitilor in Sighisoara, ne va face calatoria chiar si mai destinsa. 

Traseul stabilit ne va purta din Bucuresti in Ploiesti, apoi prin Campina pana la Sinaia, ca mai apoi sa ne oprim un pic la Castelul Peles, pentru a face o pauza si a lasa masina de la rent a car sa se "odihneasca" un pic. Vom trece prin Busteni, Azuga, Predeal pana inspre Brasov(unde daca vom prinde vreme buna ne vom opri un pic sa admiram peisajul si sa bem ceva cald), ca mai apoi sa urmam drumul E60 si sa o luam incet incet catre Sighisoara, destinatia noastra finala. 



Sursa foto: pouchkine-tours.com


Datorita masinutei si a vremii bune, speram sa ajungem in orasul cetate cat timp este ziua, ca sa mai putem colinda pe acolo si pe 13 februarie. Oricum, cazarea va fi rezolvata din timp iar noi nu va trebui decat sa ne bucuram de intreaga escapada romantica. 

In data de 14 februarie, am lua orasul fabulos la pas ca sa descoperim ceea ce doar pe site-urile de turism am vazut. Sigur ne vom plimba prin Piata Cetatii, vom admira Turnul cu ceas si vom urca in el pentru a contempla privelistea minunata pe care o ofera asupra intregului oras medieval. 

Insa, pentru ca Sighisoara gazduieste atat de multe turnuri, vom incerca sa ajungem pe la fiecare. Asadar, Turnul Fierarilor, Turnul Cizmarilor, Turnul Croitorilor, Turnul Cojocarilor, Turnul Macelarilor, Turnul Cositorarilor si Turnul Tabacarilor vor fi printre atractiile turistice carora vom incerca sa le acordam atentia cuvenita. Si stii, nimic nu este mai romantic decat a-ti declara dragostea intr-un turn sau sub un turn medieval, precum in povestile si basmele cu printi si printese.



Sursa foto: flickr.com


Tot ce inseamna Sighisoara va fi pe lista noastra de vazut si de facut, dar in acel timp totul va tine de noi si de relatia noastra. Vom face totul impreuna si ne vom bucura de fiecare moment petrecut in doi in orasul de poveste, cu ocazia Zilei Indragostitilor. 

Iar gratie catorva ajutoare, totul va decurge de minune iar noi ne vom intoarce in Franta cu o amintire fermecatoare de Ziua Indragostitilor din acest an. Rent a Car va veni cu masina, iar eu cu ideea, asadar escapada in Romania va fi una reusita.

Chiar daca este un exercitiu de imaginatie, doresc a-l pune in aplicare in viitorul apropiat, pentru ca tot ceea ce am inclus in plan este posibil.

Pana atunci, Happy Valentine's Day tuturor celor care se reindragostesc in aceasta zi din februarie!

Comentarii

  1. pentru vacanta, daca nu as avea masina, si eu as apela la o firma de inchirieri auto. E mult mai confortabil sa mergi cu masina sa opresti unde vrei tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, bineinteles, mai ales daca vii intr-o mica vacanta din afara tarii.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste companii de inchirieri auto au preturi excelente si masini de cea mai buna calitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Extrem de rentabile aceste servicii de inchirieri auto.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta sunt de ajutor cand nu ai masina ta si vrei sa ai libertate de "miscare" ;) si la preturi bune

    RăspundețiȘtergere
  6. Este bine de stiut cand ai nevoie de o masina ai la cine sa apelezi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu