Model pentru o zi cu Fashion 24



Ca orice femeie, dintotdeauna am visat la o cariera in modelling. Nu aveam nici in as nici in maneca cu asta, poate ca nici dimensiunile sau inaltimea necesara. Dar este evident ca a fost un vis maret al adolescentei mele.

Oricum, cam de cand am intrat la liceu mi-am format si o pasiune mare pentru moda, haine frumoase, lucruri in tendinte si un stil vestimentar unic. Asa ca eram model pentru o zi in fiecare zi, cel putin pentru mine :)))

Vedeam ba una, ba alta prin magazinele mari, dar nu prea imi cumparam lucruri noi. Si asta pentru ca aveam magazinele SH la indemana. Acum sa nu zici ca tu nu ai intrat niciodata intr-un astfel de loc ca nu te cred. Pana si vedetele isi cumpara chestii misto de acolo. 

Insa, si in facultate imi placeau la fel de mult hainele si ceea ce presupune moda in general, tendintele noi, street style-ul si revistele glossy. Poate ca suna superficial, dar aceasta este una dintre pasiunile mele. Tot timpul am vorbit, am scris si am citit cu drag despre lumea fashion si in prezent fac la fel. Probabil prietenii mei stiu asta deja.

Imi place sa fac poze, dar si sa apar in ele. Asta doar daca cine le face stie sa imi surprinda unghiurile bune, altfel ma panichez si renunt :))

Tot timpul dau indicatii celor ce mi fac poze sa imi spuna cum sa stau, sa prinda o lumina buna, sa faca pozele dintr-un unghi sau dintr-altul si asa mai departe. Zici ca eu sunt fotograful si nu cel care se afla in fata camerei.

Si, sincer cred ca ma potrivesc mai bine in spatele aparatului foto decat in fata lui pentru ca deseori pozele mele ies destul de bine. Da, aici modestia mea este cu totul depasita!

Oricum, nu cu mult timp in urma mi-am comandat doua rochii super dragute de pe site-ul Fashion 24.

Este un magazin online cu haine din Ramnicu Valcea. M-au atras foarte mult atat preturile bune ale produselor(pentru ca nu sunt deloc exagerate, dar nici super ieftine), cat si pozele super bine facute care iti arata exact cum arata rochia pe o persoana reala :)))

Si pentru ca urma sezonul cald(oarecum zic cald acum ca vedem ce temperaturi sunt), am ochit doua rochii frumoase de la Fashion 24, una casual si una mai eleganta(dupa stilul meu vestimentar).

Iti voi da si link-urile catre produsele in cauza de pe site ca sa iti arunci si tu un ochi, sa iti dai cu parerea si poate sa iti comanzi ceva frumos de acolo, ca tot vine vara acusi.




Sincer, din ce selectie de rochii elegante exista la Fashion 24 nici nu am putut alege prea usor doar doua produse. Insa, deocamdata am zis sa ma axez doar pe acestea desi ai de unde alege si cu siguranta vei observa si tu acest lucru. 

Trebuie sa iti mai spun ca al meu colet a venit super repede, in doar doua zile la adresa, mai ales ca am comandat rochiile sambata si au ajuns deja luni. Foarte buna treaba fac cei de la Fashion 24. Plus ca am avut o comanda de peste 199 LEI si livrarea a fost facuta in mod gratuit.

Prima rochie este modelul Black Selection si o poti gasi aici pe site-ul magazinului de moda din Ramnicu Valcea


#fashion24



Mai mult despre ea va fi aceasta postare de astazi, pentru ca am pregatit si cateva poze din momentul in care am purtat rochita la o plimbare prin zona in care stau in Franta.


A doua rochie este modelul Green Leaves si o poti gasi pe site-ul Fashion 24 intrand aici


#fashion24


Cum am zis, cea de-a doua rochita nu am purtat-o inca nicaieri ca sa am poze cu ea, insa am probat-o si imi place enorm. Cred ca o voi pastra pentru un eveniment mai special decat o simpla plimbare, pentru vara care vine.

Oricum, chiar daca ma ingrijoram ca nu imi va veni foarte bine, deoarece am comandat marimea S, mi se potriveste ok, desi asa cum este de asteptat la rochiile cu fermoar la spate(ca aceasta) trebuie sa fiu ajutata sa ma inchei.


Rochia Green Leaves este:

  • scurta, 
  • cambrata in talie, 
  • cu fermoar la spate, 
  • maneci scurte, 
  • decolteu rotund 
  • si un model tare frumos cu frunze verzi, trandafiri si boboci de trandafiri roz, fluturi, libelule - toate acestea pe un fundal alb 
  • creata din poliester si bumbac - 50% si 50% 
  • si are o jupa alba in zona fustei care iti pemite sa o porti intr-o zi insorita fara sa te temi ca va deveni transparenta

Ceea ce pot sa spun cu convingere este ca m-am simtit model pentru o zi datorita Fashion 24


Asta pentru ca am purtat o rochie draguta si foarte confortabila, pe stilul meu, care m-a facut sa ma simt foarte bine si la moda. Chiar m-a facut sa imi iau in serios 'statutul' temporar de model si sa dau tot ce am mai bun. De aceea, iti voi arata si cateva poze din timpul shootingului in care fotograf a fost S.





De asemenea, tot despre rochia Black Selection, afla ca modelul:

  • este creat din 80% poliester si 20% bumbac, ceea ce il face usor de purtat, racoros
  • este scurt si in forma de A
  • are niste super maneci trei sferturi in forma de clopot sau cu volane mai bine zis(doua randuri)
  • este potrivit chiar si pentru o silueta marimea M, chiar daca este marimea 36(S)
  • are o insertie de broderie super draguta in partea de jos a rochiei - cu trandafiri rosii si frunze verzi(un detaliu vizual delicios care sparge monotonia simplei rochite negre)

Oricum, eu m-am jucat cu stilurile si cu modul de purtare si i-am pus si un snur de piele in talie pentru a-mi evidentia mijlocul. Insa, se poate purta foarte simplu cu orice fel de incaltaminte doresti


Eu, de exemplu, am purtat rochita cu adidasi intr-o culoare mai puternica, deoarece contrastul cu negrul rochiei a dat bine. Pentru o plimbare am considerat ca aceasta este una dintre cele mai funny si comfy variante.

Dar am incercat rochia si cu o pereche de botine si cred ca a dat bine si-asa. Oricum, se asorteaza super si la o pereche de balerini, la pantofi simpli sau in stil Oxford, la sandale sau pantofi cu toc inalt si asa mai departe.

Sper sa nu te plictisesc cu pozele, dar sper din toata inima sa te convingi de calitatea si stilul super actual al rochiilor de la Fashion 24. 











Sursa foto: galerie personala


Comentarii

Trimiteți un comentariu