Invingatorul este intotdeauna singur - Paulo Coelho. Secrete de la Cannes



Recent am primit o carte minunata de la S. - 'Invingatorul este intotdeauna singur' de Paulo Coelho si m-am bucurat destul de mult. O noua carte, mai ales o noua carte a scriitorului brazilian, mi se pare o lectura buna pentru timpul meu liber si pentru colectia de carti citite ale lui Coelho.

"Cand m-am hotarat sa fac o descriere fotografica a epocii in care traim, am scris acest roman." - Paulo Coelho

Insa, inainte sa apuc eu sa o citesc, a reusit sa o dea gata in doar doua zile S. Sustine ca i-a placut mult, desi finalul a zis ca i se pare putin in ceata. A zis ca aceasta carte cuprinde de toate: crime, dedesubturi si secrete de la Cannes, cine este in spatele vedetelor cunoscute de toata lumea, amante, amanti, tradari si fast.

Uite cam ce parere are S. despre cartea 'Invingatorul este intotdeauna singur' de Paulo Coelho


"Mi-a placut cartea ca a avut actiune, dar si chestii de luat aminte. A fost o carte buna de citit dupa ceva timp de cand nu am mai pus mana pe asa ceva. 

Am aflat multe secrete din lumea modei, show-bizului, a oamenilor bogati. A fost vorba de mai multe povesti care la un moment dat s-au intrepatruns, daca citesti cu atentie.

Este un thriller si drama, cu o poveste de dragoste majora de la care porneste totul.

Din caracterul fiecarui personaj poti invata ceva. Unii fac cate ceva ca sa reuseasca, altii au noroc, altii speculeaza si devin mari in lumea afacerilor, cinematografiei, modei, etc.

Actiunea se petrece la Cannes, in timpul zilelor festivalului atat de bine cunoscut, in care vedete, modele, artisti, actrite si scenografi se intalnesc, petrec si primesc premii pentru cariera lor.

Cel mai mult mi-au placut secretele si invatamintele despre viata, fericire, in ce consta succesul, etc.

As recomanda cartea celor care isi cauta identitatea spirituala.

Finalul a fost asteptat conform cu povestea, conform cu felul de a fi al personajului principal.

Ideea e ca a reusit sa invinga. A reusit sa isi atinga scopul, dar nu e fericit. Ramane singur, dar in mai multe feluri poti fi singur."





Din ce mi-a zis S. ca parere despre cartea 'Invingatorul este intotdeauna singur' de Paulo Coelho, parca mi s-a facut 'o pofta si mai mare' sa o citesc. Si chiar asta voi face acum.

De asemenea, iti recomand si tie cartea daca vrei sa 'iti regasesti identitatea spirituala', asa cu spune S.

Romanul are 367 de pagini in editia Seria de autor Paulo Coelho de la editura Humanitas Fiction. 


Lecturi bune!


Sursa foto: galerie personala

Comentarii