Rochii si stari de spirit



Cum ii sta mai bine unei femei decat imbracata intr-o rochie vaporoasa de vara care sa-i complimenteze silueta si sa-i evidentieze farmecul personal? Inainte de a veni Coco Chanel si de a schimba totul in ceea ce priveste moda feminina, imprumutand elemente masculine, femeile purtau rochii elegante, rochii de seara, rochii de zi peste tot pe unde aveau treaba sau pe unde ieseau.


O fi socat Coco Chanel lumea modei feminine cu adoptarea unui stil masculin, dar tot rochia este cea care reprezinta o femeie frumoasa






Si nu dau vina pe creatoarea de moda franceza pentru interesul tot mai mic acordat rochiei si mai mult acordat unor salopete de vara, de exemplu, ci pe femeia care nu stie ca o asemenea tinuta o poate transforma in totalitate si o poate aduce in centrul atentiei in cel mai scurt timp. Iti spun, am uitat sa fim feminine. Am uitat sa ne lasam invaluite de farmecul cochet al unei rochii girlie cu volane, cu maneci lungi, pe umeri sau in stil hippie. Am uitat ca, uneori, si imbracamintea poarta omul, nu numai ca omul poarta imbracamintea.

Noroc totusi cu magazinele de haine, din tara sau de peste hotare, care promoveaza inca rochii de zi, rochii de seara, de ocazie, de vara, rochii online si asa mai departe. Noroc de designerii autohtoni si de cei internationali ca inca includ rochia ca vedeta in prezentarile lor de moda. De altfel, nici nu este greu de vazut de ce. Rochia este o creatie versatila, ce poate fi purtata in fel si chip, care poate fi accesorizata si stilizata in functie de tipul de corp, de inaltime, de eveniment si chiar de … starea de spirit.


Rochii frumoase ce iti dezvaluie starea de spirit





Este ok sa ai un stil vestimentar complex, trecand de la salopete de vara la pantaloni de piele sau costume deux-piece office. Insa nu uita rochia caci este un etalon in moda feminina – un clasic care nu va fi niciodata ‘out of style’. Ba chiar pentru a-ti fi mai usor sa faci cumparaturi si sa ramai in voga mereu, ai posibilitatea de a face shopping de rochii online. Modele diversificate si dragute, elegante sau de vara iti fac cu ochiul din rafturile virtuale ale magazinelor online din Romania.




Pentru ca fiecare zi aduce cu sine neprevazutul si pentru ca starea ta de spirit se poate schimba de la un moment la altul al zilei, cauta rochii in diferite nuante, de materiale diverse si in stiluri multiple. De asemenea, indrazneste sa iti achizitionezi rochii frumoase si elegante pentru banchete, nunti, petreceri fabuloase si evenimente speciale din viata ta. Cauta pe site-uri rochii care pot fi purtate in mai multe feluri, pe care sa le imbraci de mai multe ori in aceeasi vara – la evenimente diverse.



Daca ai un stil vestimentar cameleonic, inseamna ca te incumeti a purta mai multe tipuri de tinute in tendinte odata cu fiecare an. Salopete de vara, rochii online in culori neon si rochii de seara vaporoase ai putea alege fara sa te gandesti prea mult de la Batoko.ro – un magazin online de haine care tine cont de preferintele unei femei la moda. Pozele de pe site iti pot sta drept inspiratie si doar uitandu-te la ele te poti vedea pe tine purtand una dintre creatiile minunate Batoko.



Cand vine vorba despre purtarea unei rochii, imagintia nu are limite. Te poti juca cu culorile si cu contrastele, cu accesoriile si cu pantofii, cu posetele si cu machiajul sau cu coafurile diverse ce pot evidentia si mai tare outfitul pe care il porti si stilul tau vestimentar unic!



Sursa foto: Batoko.ro




Comentarii

  1. Thanks, Ilija! :)
    Have a great day!

    RăspundețiȘtergere
  2. Preferata mea e clar rochita turcoaz! frumoasa inspiratie acest post, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca te-am inspirat in urmatoarele tale achizitii, pentru petrecerile la care vei participa. Si mie imi place mult rochita turcoaz. E spectaculoasa! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu