Cele mai importante trucuri de SEO pe care trebuie sa le cunosti



Stiai ca SEO este foarte important pentru bunastarea unui site? Fie ca este vorba despre un site de afaceri, o platforma online in care oferi ceva cursuri, un blog personal sau un magazin online in care doresti sa vinzi produse si servicii, tine minte ca exista trucuri de SEO pe care trebuie sa le cunosti.

Pentru a-ti imbunatati functionalitatea si imaginea site-ului tau proaspat creat si gata de a intra in paine, atentia ar trebui sa iti fie atrasa de felul in care arata site-urile concurente, ideile celor ce au reusit in sfera online si nu in cele din urma, de lumea SEO.


Iata cele mai importante trucuri de SEO pe care sa le stii si pe care sa le aplici


  • Link Building

Principalul lucru de facut aici se refera la incadrarea link-urilor catre site-ul tau pe toata intinderea internetului. Adica cu cat mai valoros este ceea ce oferi tu online, cu atat mai multe referinte va avea pe alte site-uri si cu atat motoarele de cautare il vor clasa mai sus in rezultatele cautarilor.

  • Continut


Continutul joaca un rol urias in listarea celor mai importante trucuri de SEO pentru succes. Chiar daca ai multe link-uri care sa dea spre site-ul tau(pentru ca le-ai platit sau pentru ca s-a intamplat natural), daca continutul scris si vizual al site-ului tau este penibil, atunci nimic nu te mai ajuta. 

Oamenii vor sa intre pe un site pentru ca ii ajuta informatiile oferite acolo si pentru ca pot apela la experienta sau serviciile bune oferite de altii.


  • Analiza competitiei si aplicarea factorilor de succes in propriul site

  • Link Exchange

Aceasta tactica se refera la schimbul de link-uri de la un site la altul. Faci asta prin rugarea altui site web sa introduca link-urile tale in paginile lor, promitand ca vei face asta la randul tau. Aici mai poate fi vorba si despre scrierea unui articol despre acel site la tine pe site cu link-uri directe catre acel domeniu, la randul tau primind acelasi lucru de la cel despre care ai scris. Este un schimb pe schimb.


  • Blogging

A avea un site sau un magazin online unde sunt prezentate produsele si serviciile tale, ideile sau informatiile despre ceva anume nu mai este suficient pentru a te face placut publicului si pentru a atrage clienti sau vizitatori. A avea si un blog in care se posteaza zilnic sau lunar, totusi, este alta treaba. Acolo exprimarea este mai deschisa, informatiile sunt analizate si cititorul este atras spre partea functionala a site-ului tau, descoperind lucruri valoroase si idei de analiza bine de stiut.




Sursa foto: Pexels

Comentarii

Trimiteți un comentariu