Vrei sa placi mai mult? Aplica acesti factori de atractie zilnic!


Ti se pare ca esti cam neglijat atunci cand iesi si tu in lume? Crezi ca totul se invarte doar in jurul celor mai atragatori oameni din punct de vedere fizic? Mai bine afla ce ii face pe acestia irezistibili sau lucrurile care ti se potrivesc mai bine tie astfel incat sa placi mai mult.

Aplica aceste lucruri in mod zilnic zi vei vedea diferenta!


1.       Zambeste mai des, dar nu fortat! Este evident ca un zambet frumos si natural va atrage atentia oricui si va parea cel mai minunat lucru din lume. Daca mai aveai dubii, afla ca fata este cam primul lucru pe care il vede cineva la tine. Si pe langa ochi, gura si implicit zambetul tau pot avea un rol maxim in a te propulsa in mijlocul adoratiei cuiva. Dar pentru a avea mereu un zambet frumos, nu te teme sa treci si pe la stomatolog.



2.       Consuma mai multe fructe si legume. Ti se pare ciudat acest sfat nu? Cum ar putea aceste alimente  naturale sa te faca mai placut in fata altora? Ei, dar nu faptul de a consuma in fata altuia fructe si legume iti poate aduce succesul, ci efectele consumului de asemenea alimente naturale si proaspete. Odata cu asta vei fi mai hidratat, pielea ta va fi mai stralucitoare si mai sanatoasa, tenul mai curat si fara riduri iar parul tau va avea si el de profitat de pe urma unui asemenea obicei.

3.       Poarta ruj rosu. Da, asta este un sfat doar pentru femei, in timp ce anterioarele erau pentru ambele genuri. Clar ca rosul, indiferent unde il vezi, atrage atentia destul de mult. Asadar, poti purta un ruj rosu cu cea mai mare incredere in timp ce iesi din casa, la o intalnire, cu prietenii sau la o plimbare prin parc. Iti va garanta succesul!



Sursa foto: Pexels

Comentarii

Trimiteți un comentariu