Un weekend de miere la Poiana Brasov


Nu am ce comenta. De maritat m-am maritat. In acte sunt luata. Dupa ceremonie chiar am avut timp sa colindam tara si sa mergem in locuri in care nu am mers. Pana aici totul bine. Insa, cum niciodata nu sunt multumita 100% de ceva, consider ca noi doi chiar meritam o intreaga luna de miere departe de tot. Nu ca pana acum am fi stat prea mult locului, dar cum hoinaritul prin Europa isi are consecintele sale, cred ca un weekend in munti, doar in doi, este ideal pentru calmarea spiritelor.



Si va cadea extrem de bine. Va fi iarna. Va fi la Poiana Brasov si vom avea o cazare nobila cu facilitati cat cuprinde. S. sigur va merge la ski, de vreme ce ii plac sporturile de iarna iar eu sigur voi merge la sauna si voi citi cat cuprinde, la caldurica, in camera de hotel. Nu degeaba vom alege hotelul Royal. Este amplasat chiar in Poiana, in zona lacului Miorita iar partiile se afla foarte aproape de cazare. Imi imaginez ca vom sta intr-o camera minunata, calduroasa, spatioasa si cu o priveliste uimitoare catre peisajul alb de afara.

Din balcon as vedea raiul pe pamant, deoarece selfie-urile mele reusite pe fond alb vor da tare bine pe feed-ul meu de pe Insta sau Facebook. Iar wifi-ul din camera va avea un mare rol in aceasta reusita. Dar promit! Il voi folosi doar pentru incarcarea de poze, in rest voi sta linistita fara a abuza de tehnologie in aceste zile de vacanta.

Oh, numai inchipuindu-mi de pe acum privelistea pe care o vom avea odata ajunsi la Hotel Royal Poiana Brasov, imi doresc sa se faca iarna! De ce iarna? Pentru ca atunci ne intoarcem in Romania si tot in tara vom putea sa ne delectam asa cum se cuvine cu acest anotimp. Fulgi imensi de nea cazand peste case si brazi, aer curat si tare de munte, mancarica buna traditionala si un vin rosu fiert cu scortisoara si alte mirodenii.



Cum sa nu imi vina in minte camera de hotel dubla matrimoniala pe care o vom imparti in weekendul acela prelungit din ianuarie? Cum sa nu ma gandesc la peisajele albe diafane la care voi contempla din camera mea in timp ce voi lenevi tarziu in patul cald? Cum sa nu ma simt cu totul inundata de un sentiment de relaxare atunci cand voi citi cartea preferata langa fereastra luminoasa a camerei, in timp ce o cafea calda ma va ajuta sa ma trezesc mai bine?



Iar cand S. va veni de la ski, amortit dar plin de energie, vom merge amandoi sa ne incalzim oscioarele la sauna hotelului. Vom lasa aburii umezi sa ne pecetluiasca sanatatea pentru cateva minute bune, fara a spune un cuvant. Oh, dar de-ar veni iarna asta odata cu neaua ei purificatoare. Sa stearga orice pata de culoare si sa ne inveleasca in prospetimea ei.

Iata-ne apoi la barul ticsit de elixiruri magice, unde vom comanda gin si lichior si de unde vom porni plini de curaj la mesele de biliard sau la jocul de darts electronic instalat in sala de activitati a hotelului. Poate ca, mintea fiindu-mi in extaz, il voi si provoca pe S. la o partida de fotbal de masa, deci stiu ca fotbalul este viata lui. Cu siguranta ne vom distra pe cinste doar noi doi!



Cred ca o cazare Poiana Brasov, in acel loc minunat din tara noastra, ne va intari si mai mult sentimentele reciproce. Un weekend de miere in Poiana simt ca este tot ceea ce avem nevoie pentru a ne regasi unul pe celalalt si a ne da seama de ce am ajuns sa ne iubim. Oricat as tine-o eu cu marea, tot muntele va ramane locul perfect de relaxare atunci cand simti ca explodezi. Sau oricand! Brasovul si 'poiana' sa vor fi mereu o idee buna atunci cand te afli in Romania.

A te caza la un hotel amplasat chiar in mijlocul naturii, langa partii si brazii mereu verzi, te va ajuta sa te bucuri cum se cuvine de iarna si de lucrurile marunte la care tii atat de mult.

Oh, si acum ca doar mi-am imaginat toate acestea, ar fi si cazul sa ii spun lui S. despre planurile mele(ca doar asa se face intr-o casnicie). Sau mai bine sa ii fac o surpriza?

Acest articol cu iz de bulgareala si de relaxare de 5 stele a fost scris pentru proba a VI-a a competitiei SuperBlog 2017.

Sursa foto: hotel-royal.ro



Comentarii

Trimiteți un comentariu