Viata poate fi savurata picatura cu picatura!

"Incepem stirile cu informatii tulburatoare de interes national!

Cele mai noi statistici referitoare la nutritie si sanatate arata faptul ca 81% dintre romani nu sunt deloc prieteni cu fructele si legumele. 

Desi zicala "Un mar pe zi tine doctorul departe" este stiuta de toata lumea, majoritatea romanilor, tineri si adulti, aleg sa consume tot junk food si fast food, preferand sucurile carbogazoase celor naturale, cu pana la 6 ori mai multe vitamine, minerale si enzime."

Si aici intervin eu, responsabila pentru aplicarea unei schimbari sesizabile in ceea ce priveste nutritia si stilul de viata in Romania. Stiu. Este o responsabilitate uriasa, insa eu sper ca fiecare dintre noi sa-si dea seama ca de la sine porneste binele, daca se doreste.

Problema cu care ne confruntam in ziua de azi se refera mai mult la o lipsa de informare a populatiei pentru a face o schimbare in mai bine. De aceea, cel mai simplu mod de a-i convinge pe romani sa adopte un stil de viata sanatos si 100% natural este printr-o ampla campanie de informare, care sa le arate ca sanatatea are gust.



Viata poate fi savurata picatura cu picatura, printr-o alimentatie bazata pe sucuri naturale de fructe si legume


De aceea, eu ca responsabila pentru schimbarea statisticilor negative privitor la alimentatia romanilor, am decis sa lansez campania numita "Viata poate fi savurata picatura cu picatura!"

Personajul principal care ma va ajuta sa schimb tendintele alimentare ale romanilor, introducand o dieta bazata pe fructe, legume si sucuri cu gust, este cel mai nou storcator prin presare la rece, Hurom. Pentru a-i convinge pe romani ca o viata sanatoasa poate fi privita ca o adevarata provocare gustoasa, apelez la ajutorul Hurom, deoarece este cel care a inventat sistemul Slow Squeezing System.



Prin urmare, nu este vorba despre o stoarcere a fructelor, legumelor si verdeturilor la viteze mari prin incalzire. Din contra, sistemul de stoarcere este lent, prin presare la rece, asta insemnand ca viteminele, fitonutrientii si antioxidantii din produsele proaspete folosite ajung toate in paharul tau de suc.

Stiu si cum sa abordez problema alimentatiei nesanatoase la romani, indreptandu-mi atentia catre cei mici. De la copii trebuie sa porneasca totul, deoarece ei sunt viitorul. Iar daca ei vor fi informati de mici despre calitatile si avantajele consumului de fructe si legume, atunci cel putin generatia viitoare va fi una bine educata si bazata pe alegeri de calitate in viata.

Apoi, daca prichindeii si tinerii isi vor dori sa vada mai multa culoare, prospetime si savoare in farfuriile si paharele lor, asta va atrage automat si atentia parintilor care vor deveni mai constienti de felul in care se hranesc ei si intreaga familie.

Campania "Viata poate fi savurata picatura cu picatura!" este definita in 3 pasi


Pasul I

Pentru a-mi pune in miscare campania de informare nationala privitoare la schimbarea stilului de viata in Romania, voi crea mesaje scurte, dar cu impact, alaturi de reprezentari vizuale hazlii care sa placa copiilor. Sloganul campaniei, "Viata poate fi savurata picatura cu picatura!", se va alatura unei liste de proprietati ale sucurilor naturale obtinute prin stoarcere la rece cu ajutorul produsului Hurom HZ Alpha.

Pe langa textul scurt, dar concis, vor fi imagini colorate cu fructe si legume proaspete, imbietoare, cu ochi, gura si nas, care vor indemna copiii sa bea mai des sucuri fresh si smoothie-uri in pauze, acasa sau atunci cand isi desfasoara activitatile sportive favorite.







Aceste pliante informative, dar atragatoare, vor fi distribuite prin gradinite si scoli, la clinicile de pediatrie si stomatologie, ca de asemenea si in magazinele cu lucruri pentru copii. Insa, fara indoiala, acesti fluturasi vor fi impartiti si pe strada trecatorilor si mai ales in magazinele mixte si in supermarketurile din toata tara.


Pasul II

Dupa o perioada de teasing cu ajutorul acestor flyere cu mesajul campaniei, voi lansa un comunicat de presa oficial prin care voi anunta despre aceasta campanie de constientizare in randul populatiei, axandu-ma pe sanatatea copiilor - cele mai importante persoane din viata noastra. Desigur, si aici vor fi prezentate beneficiile detinerii unui storcator prin presare la rece Hurom din noua gama HZ Alpha.



Astfel, voi specifica imbunatatirile la sistemul de stoarcere a fructelor si legumelor pentru suc, prin presare la rece. Mentiunea speciala va fi ca tot ceea ce este bun dintr-un aliment pentru suc sau smoothie, va fi folosit, fara a arunca o parte bogata in vitamine sau minerale - esentiale pentru o sanatate curata. Resturile evacuate sunt mult mai putine decat in cazul unui storcator de fructe obisnuit. Procesul de omogenizare a bauturii se obtine mai simplu, astfel rezultatul fiind unul savuros si limpede, numai bun de consumat proaspat.

Atat de copii, cat si de parinti. 

Comunicatul de presa va anunta, totodata, si lansarea unei pagini de Facebook si a unei pagini de Instagram, in care vor fi postate zilnic imagini cu fructe, legume si verdeturi, retete de sucuri si smoothie-uri delicioase, dar si mesaje de interes privitor la sanatatea corpului si a mintii. De asemenea, pe o pagina de YouTube vor fi prezentate treptat cele mai bune retete de bauturi din fructe si legume, seminte, frunze si plante verzi, in mixuri sanatoase si musai de incercat de toata lumea.





Fiecare reteta va fi prezentata pas cu pas, principalul responsabil de obtinerea acestor portii de sanatate fiind storcatorul Hurom HZ Alpha. Ii vor fi evidentiate accesoriile, felul in care se foloseste de la obtinerea unei bauturi naturale la alta si mai ales modalitatea facila prin care se curata.




In plus, nu exista informare pe o tema, daca nu se arata si rezultatele. Asadar, ceea ce va demonstra ca schimbarea stilului de viata poate fi gustos si simplu consta in bauturile naturale cu arome si culori diverse, obtinute doar din stoarcerea la rece a alimentelor proaspete si  pline de nutrienti.


Pasul III

Pentru a arata cat de simplu viata poate fi savurata picatura cu picatura, o demonstratie live a acestui lucru nu poate lipsi. Prin urmare, m-am gandit la magazinul profistore.ro care comercializeaza storcatorul prin presare la rece Hurom HZ Alpha. Acesta nu numai ca poate oferi reduceri mari la astfel de produse pentru o sanatate mai buna, dar in primul rand poate organiza un show live in care adultii, alaturi de copiii lor pot testa functiile minunate ale unui astfel de storcator de fructe.

In cadrul acestei desfasurari la care toata lumea va fi invitata prin pliante informative sau pe paginile de social media ale campaniei, se vor demonstra in timp real in fata tuturor calitatile nemaipomenite ale storcatorului prin presare la rece Hurom HZ Alpha. Astfel, romanii vor afla ca produsul in cauza poate ajuta la:

  • prepararea hranei bebelusilor, 
  • pregatirea de sucuri naturale delicioase din cele mai potrivite mixuri de legume, fructe si verdeturi,
  • obtinerea de smoothie-uri aromate si milkshake-uri pline de proteine,
  • prepararea de supe de legume cu proprietati nutritive pentru intregul organism,
  • pregatirea celor mai sanatoase inghetate sau serbeturi bune atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, etc.

Ca sa determin la sporirea consumului de fructe si legume in randul populatiei din Romania sau macar sa informez in legatura cu avantajele unui astfel de stil de viata, voi asigura un portal online de acces pentru toata lumea. Aici, zilnic vor fi facute postari despre ce alimente sunt sanatoase, ce alimente sunt mai bune pentru anumite tulburari alimentare si ce schimbari in dieta ar trebui facute pentru a ajunge la o sanatate optima.





De asemenea, as dori ca in toate restaurantele, magazinele de alimente, pietele publice de legume si zarzavaturi, dar si la automatele cu produse procesate sa fie instalate suporturi cu informatii despre avantajele consumului de fructe si legume in general, al consumului de bauturi naturale in particular.

Si ca un plus, tot pentru a atrage copiii de partea sanatoasa a baricadei, voi crea o carticica distractiva pentru copii si parinti. Aceasta va contine imagini de colorat si povestiri haioase pentru cei mici, personajele principale fiind alimentele naturale zambitoare, pe de o parte. Pe de alta parte, carticica va avea si pagini de integrame pentru cei mari, care vor descoperi in spatiile goale cele mai hranitoare si bune retete de sucuri naturale care se prepara facil cu ajutorul unui storcator Hurom HZ Alpha.




Asa va creste probabilitatea ca oamenii sa aleaga alimente sanatoase si fresh, asta ducand la o ameliorare considerabila a statisticilor referitoare la consumul de legume, fructe si sucuri naturale.


Sanatate inainte de toate si nu uita ca "Viata poate fi savurata picatura cu picatura!"

Acest articol a fost scris pentru proba II din cadrul competitiei SuperBlog 2017.



Sursa foto si video: Hurom Romania si galerie personala


Comentarii

Trimiteți un comentariu