Intalnire de 10 ani in Poiana(Brasov)



Vai, cat a mai trecut de la terminarea liceului! Un deceniu intreg. Suna atat de maret. Dar hei, si implinirile noastre sunt marete. Cam ce ne-am pus in cap, am realizat, mai mult sau mai putin. Purtati mai mult sau mai putin de val unde nici nu am crezut ca vom ajunge.

Dintr-o clasa de 27 de elevi s-au format prietenii, colegialitati, competitii, dar si animozitati

Cei 4 ani petrecuti in aceeasi institutie de invatamant, frecventand aceleasi ore si stand impreuna in pauze sau in clasa ne-au format pe fiecare in parte. Dar ne-au si facut sa ne dam seama cu cine ne potrivim mai bine si impotriva cui sa complotam pentru a fi primii la medie sau in ochii profesorilor.

Au fost zile frumoase, evenimente la care toti ne-am dat interesul, piese de teatru hazlii si festivaluri pe diferite teme in care ne-am dat silinta sa nu ne facem de ras scoala si diriginta. Dar, de asemenea, au fost si zile proaste, cu note mici, cu absente, certuri si mancarimi - ca in orice colectiv de altfel.

Insa, per ansamblu, viata de liceu a fost faina. Si, daca m-ar contacta cineva sa organizam intalnirea de 10 ani de la sfarsitul liceului, as zice un mare si raspicat DA. Mai ceva ca la nunta! :))

As avea in plan deja si o locatie grozava atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, in care vom fi cazati o noapte - doua pentru a depana amintiri si a cinsti evenimentul asa cum se cuvine.



O intalnire de 10 ani in Poiana


Nu in poiana cu alune ca-n povestile cu pitici, ci in Poiana Brasov. Mi-am facut temele dinainte. Am cautat pe internet o locatie cu organizare evenimente Brasov si am gasit ceva minunat - Hotel Royal Poiana Brasov.

Chiar daca hotelul dispune de o sala de evenimente cu o capacitate de 150 de persoane si noi vom fi in jur de 70 de persoane acolo, nu-i bai. Daca nu vom folosi sala de conferinte pentru a ne reuni, ne vom aduna in cel mai mare apartament din hotel si vom petrece pana dimineata. Sau in exteriorul hotelului. Sau in sala de jocuri. Si lista poate continua, deoarece la Hotel Royal locatia de petrecut nu este doar salon evenimente Poiana Brasov, ci si restaurant, sala de conferinte si ce mai vrei tu.



Si masa este importanta. Stiu ca in liceu fiecare dintre noi avea preferinte alimentare relativ asemanatoare. Dar in prezent, cum ne-am rafinat, avem si alte gusturi referitoare la alimentatie.

Bucataria hotelului ofera categorii diversificate de meniuri pentru orice papila gustativa



Asa ca indiferent pe unde am calatorit sau de unde ne-am imprumutat obiceiurile alimentare, daca am devenit vegetarieni sau suntem impatimiti ai bucatelor traditionale, aici vom gasi tot ce dorim.

Dar abia astept sa ii cunosc si pe cei mici ai fostilor colegi de liceu pe care i-am vazut doar in pozele de pe social media. 'Colegii' parinti nu se vor simti constransi de pustii lor pentru ca acestia se vor putea bucura de locurile de joaca exterioare special create pentru ei.



In plus, stiu ca este posibil ca unii dintre fostii liceeni sa isi doreasca un confort maxim si calitate fara repros in ceea ce priveste camerele de cazare. Asa ca m-am oprit special la acest hotel din Poiana Brasov care ofera camere cu balcon si priveliste, apartamente pentru familie, camere duble, triple sau matrimoniale cu un aspect modern si elegant.

Daca nu ne putem desparti de telefoanele noastre dragi in momentul de fata, imi imaginez ca nici atunci cu toata verva si agitatia nu vom face asta.

Se vor gasi mai multi dintre noi care vor dori sa posteze fotografii si impresii in social media


De aia, Hotelul Royal are si wi-fi disponibil in toata locatia si in exterior. Pentru cei care vor veni cu masinile personale exista parcare privata. Cand tonul distractiei va fi pornit, dupa un paharel sau doua la barul hotelului, camera de jocuri sigur ne va imbia sa devenim din nou competitivi ca in anii de liceu. Insa in spiritul petrecerii, evident.

Iar ca intre fete, (fiind doar 3 baieti in clasa noastra) ne vom provoca la o sesiune de depanat amintiri, scos poze de la naftalina sau 'laudat' cu viata actuala, cu jocurile, copiii si proiectele noastre. Unde? In sauna sau in lounge-ul hotelului. Numai cu un pahar de cocktail in mana, bineinteles, ca ne respectam ca niste adevarate doamne ce am devenit.



Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.

Sursa foto: hotel-royal.ro



Comentarii

Trimiteți un comentariu