Share mancare chinezeasca and Play cu grupul tau de prieteni. Poti castiga premii saptamanale de la Wu Xing!



Wu Xing a lansat o noua campanie funny si creativa - SHARE&PLAY. Iti voi spune eu cateva lucruri despre aceasta, insa pana atunci poti intra pe pagina shareandplay.wuxing.ro ca sa vezi mai multe informatii despre asta.

Deci daca esti din Bucuresti sau muncesti in Bucuresti, si iti mai place si mancarea chinezeasca de la Wu Xing, te-ai facut cu cea mai cool campanie la care poti participa si castiga premii saptamanale sau marele premiu un smartphone Huawei P10 Lite.

Ce trebuie sa faci? Comanda in grup mancare chinezeasca buna buna de la Wu Xing, mai ales la birou sau pentru o mica petrecere acasa. Intra pe adresa web despre care ti-am zis mai sus(shareandplay.wuxing.ro) si iti alegi una dintre cele patru provocari ale campaniei. In functie de ceea ce alegi si folosindu-te de cutiile de mancare Wu Xing(evident, dupa ce le-ai golit), construieste acea provocare si fa-i si o fotografie proiectului tau din cutii si betisoare Wu Xing, apoi inscrie-te la concurs.


Daca tot mananci mancare chinezeasca de la ei si iti place sa fii creativ, de ce sa nu te inscrii si in campania Share and Play cu premii super faine?


Vezi ca finalul acestui concurs este pe 15 decembrie si tot atunci va fi anuntat si marele castigator al smartphone-ului Huawei P10 Lite.

Have fun!

Si deoarece tot acum am aflat si eu despre aceasta campanie cool, m-am gandit cum as putea fi eu creativa alaturi de 3 prieteni folosindu-ma de cutiile de mancare Wu Xing(dupe ce au fost golite si curatate).

E sambata, e toamna si-i mohorat afara. Ce pot face oare? Sa ma pun sa gatesc? Sa ma pun sa citesc ceva ca sa recuperez Reading Challenge-ul pe anul acesta? Sau sa dau un mini party acasa la mine?

Ultime idee mi se pare cea mai grozava. Nu m-am mai vazut demult cu Ioana si cu Mihai. Iar pe 'iubi' nu se poate sa nu-l chem daca vine si prietena mea cu 'iubi' al ei. Asadar, Costi va fi invitat si el. Ii sun pe fiecare in parte si le propun sa vina pe la mine. Sa aduca ei ceva bautura ca eu voi comanda mancare chinezeasca de la Wu Xing. Cu muzica rezolv ca am viniluri cool cumparate de la un targ iar atmosfera poate va fi intregita de un film bun din 2017. Sau ... mai vedem noi.

Odata ajunsi, mai intai Costi si apoi cuplul minune, pun niste muzica, torn ceva vinut rosu in pahare si incepe conversatia. Fetele cu fetele mai mult, baietii cu baietii. Deh, asta pana cand ne vine mancarica. Nici eu, nici ei nu au apucat sa manance azi, mai ales ca au auzit de 'cinstea' pe care doresc sa le-o fac si acum ciulim cu totii urechile la sonerie.

Yeey. In sfarsit! Vine curierul, ii platesc si ii chem pe baieti sa ma ajute cu toate acele 12 cutii Wu Xing cu felurite urechi de lemn, taitei din orez, ciuperci aromate, carnita cu sos si orez cu curry. Ne lasa gura apa instant. Si apoi chiar daca nu stim bine fiecare cum se folosesc acele betisoare duble care au venit la pachet cu comanda nu-i bai, reusim noi sa o ducem la gura pana la urma. Asta daca nu ne invata Ioana - experta pe toti cum se face. Ca doar nu a facut un curs de cultura si traditii chinezesti degeaba. Evident ca stie sa prepare un sushi grozav si sa se folosesca de betisoare ca si cum ar fi cea mai scumpa furculita de argint din lume.

Terminam noi de mancat si parca ne-am pune sa ne uitam la un film. Dar din pacate filmul pe care il am in format HD este deja vizionat de cuplul de prieteni. Si nu as vrea sa il urmaresc impreuna cu Costi, ascultandu-i pe ceilalti doi cum imi povestesc totul din minut in minut. Asadar, ce facem? Dau sa strang, mai intai, cutiile goale de mancare de pe masa din living si le suprapun astfel incat sa le pot lua pe toate in bucatarie.

Dar observ ca au o forma tare amuzanta si sunt destul de flexibile. Cum ar fi daca ... ? Stiu ce vom face in continuare. 


Ca sa nu se plictiseasca prietenii mei dragi si ca sa terminam vinutul care ne-a cam incalzit pe toti, propun sa jucam un joc


Sa formam doua echipe(evident, altfel nici nu se putea si din nou evident, fiecare cu perechea lui) iar fiecare echipa sa primeasca cate 6 cutii Wu Xing goale si 2 perechi de betisoare. Apoi, fiecare grup sa aleaga cate un cartonas dintr-un bol cu numele unui obiect sau a unei fiinte si sa creeze, dupa imaginatie si fara sa dezvaluie celeilalte echipe ceea ce i-a picat, acel ceva din betisoarele si cutiile primite de la mancarea chinezeasca terminata. 

In urma formarii de lucruri diferite, intr-un anumit interval de timp, echipa adversa va trebui sa ghiceasca personajul sau obiectul creat pentru a castiga concursul. Si daca tot vom ajunge la o asemenea competitie, ne vom inscrie si noi in provocarea campaniei Share and Play de la Wu Xing. Iar ca premiul al serii, pentru echipa ce va ghici prima 'creatura' celeilalte, va exista o invitatie la cina sau la film din partea echipei ce va pierde.

Wu Xing Share and Play
'Bradutul' nostru din cutii Wu Xing


Nu pot zice decat ca prietenilor mei le-a suras ideea si ne-am si apucat de treaba. Noi am extras un biletel pe care scria "brad de Craciun" si ne-am tras mai intr-o parte ca sa ne construim 'capodopera'. Ceilalti doi, Ioana si Mihai, s-au apucat si ei de lucrat mai intr-un colt. Mi-am dat seama ce biletel au extras dupa ce, la sfarsitul timpului de joc, am ghicit in 'constructia' lor din cutii de mancare chinezeasca Wu Xing un robot mandru nevoie mare. Cu tot cu antenute facute din doua betisoare si brate subtirele din alte doua betisoare. 


Wu Xing Share and Play
'Robotelul' celeilalte echipe din cutii Wu Xing


Nu a fost deloc greu sa ghicim ceea ce a creat echipa adversa, ambele 'proiecte' fiind cat se poate de explicite, dar bine facute. Acum, ca am ghicit fiecare ce a facut celalalt, nu ne-a ramas decat sa ne promitem ca ne vom vedea din nou intr-o zi, in formula completa de 4, de data asta acasa la cuplul minune, Ioana si Mihai. Si poate data viitoare vom manca iarasi specialitati chinezesti si vom bea ... Maotai?

Nu uita de concurs si Share and Play daca iti place Wu Xing si doresti sa castigi premii saptamanale.
Bafta!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.

Sursa foto: wuxing.ro si arhiva personala




Comentarii

Trimiteți un comentariu