The Answear pentru situatii imprevizibile


Dand scroll in sus si in jos pe Instagram, am dat de o provocare cool de la retailerul multibrand prezent si in Romania - Answear. Asa am aflat ca prin incarcarea unui clip sau a unei poze pe orice cont personal din social media, alaturand hashtagul #WeAreTheAnswear, se poate castiga un Fiat 500 sau vouchere de cumparaturi pe site-ul Answear.ro. In plus, ceea ce este mai grozav pentru orice fashionista, exista premii garantate(cele care plac cel mai mult): puncte insumate de 100 de lei care pot fi folosite pentru shopping pe acelasi site de moda.

Tot dintr-una dintre fotografiile de pe contul de Insta al Answear am vazut ca piesele vestimentare si cele de incaltaminte pot fi folosite si altfel in viata de zi cu zi. Altfel fata de scopul pentru care au fost create in prima instanta.

Asta m-a facut sa ma intreb 'Eu cum am folosit altfel hainele, accesoriile si incaltamintea pentru a iesi cu bine din unele situatii imprevizibile?'


Daca esti creativ, si situatiile care ti se pot parea fara solutie au o finalitate. Ba chiar pot sugera exemple de urmat pentru altii. Cam asa cum se poate vedea clar in spotul TV recent aparut de la Answear.



Ia sa ma gandesc eu la cum am folosit una alta din dressing altfel decat a-mi crea outfituri pentru iesirile mele.

Sursa foto: Answear


  • Sa luam spre exemplu geanta sport folosita de obicei cand merg la sala sau la inot. Daca dupa ce merg la sport, am chef sa fac si ceva cumparaturi pentru casa sau pentru mine, imi folosesc geanta sport pe post de sacosa de cumparaturi. Asta daca nu am deja o plasa la mine!
Sursa foto: Answear

  • Si esarfele isi gasesc la mine mai multe intrebuintari decat doar pe post de accesorii pentru gat. Sa zicem ca afara este frig, am o esarfa la mine, dar nu am un fes sau altceva. Incerc sa ii dau esarfei o forma de turban si mi-o pun pe cap ca sa ma incalzesc. De asemenea, pot folosi un sal si pe post de poncho peste o geaca mai subtire ca sa imi fie mai cald in zilele de toamna tarzii. 
Sursa foto: Pinterest

  • Tot esarfa poate avea un rol salvator intr-o situatie mai jenanta. Sa zicem ca ti s-au rupt pantalonii pe strada intr-o zona mai putin usor de acoperit. Sau ti s-a agatat fusta in ceva si acum ti se vad bine de tot coapsele. Daca ai o esarfa subtire la tine, dar mai lunga si elastica, pentru vremurile de tranzitie, o poti folosi ca sa iti creezi o fusta in mod spontan. Trebuie doar sa te retragi intr-o baie sau intr-un colt de strada, sa impaturesti de la un colt la altul esarfa peste coapsele tale, urmand sa sucesti un pic un capat al esarfei si sa-l infasori in talie, ca mai apoi sa il prinzi in fata sub materialul esarfei. 

  • Tricourile mai purtate de pe acasa le folosesc, uneori, pe post de prosop sau turbane de baie, dupa ce ma spal pe cap. Sunt mult mai usoare decat prosoapele, infasoara bine parul si absorb umezeala, uscand mai bine parul, fara a-l deteriora. Tu ai incercat asta vreodata?
Sursa foto: Answear

  • Cat despre accesorii, un rucsac cu fatete in care te reflecti este numai bun pentru a-ti verifica machiajul sau pentru a-ti scoate verdeturile dintre dinti, atunci cand te afli la o intalnire si nu ai o oglinda la tine. 
Sursa foto: Answear

  • Daca ai o geanta cu bretele sau cu curea detasabila la tine atunci cand ai ramas peste noapte la iubit si nu ai vrea sa imbraci aceleasi haine ca ieri, imprumuta o camasa de la el. Las-o putin mai descheiata si pune-i in talie cureaua de la geanta cea chic pentru a o stiliza cumva si a o scoate din anonimat. O poti folosi pe post de rochie camasa sau bluza, in functie de lungimea ei si de stilul tau.
Sursa foto: Answear

  • Unul dintre cele mai cool trucuri pe care le poti face cu ajutorul unor cercei este urmatorul. Atunci cand siretul hanoracului tau preferat s-a tras in interior, sub cusatura, si nu il mai poti prinde, ajuta-te de carligul unuia dintre cercei ca sa tragi la locul lui siretul enervant. Insa vei avea nevoie de o pereche de cercei de tip candelabru cu carlig mai lung(cam ca cei din imagine, de pe Answear.ro).
Cam aceste situatii imprevizibile in care te poti folosi de haine si accesorii in moduri altfel, mi-au trecut prin cap. Unele dintre ele le-am trait chiar eu, altele mi-au fost relatate de prieteni. Oricum, din toata treaba, poti intelege destul de clar ca piesele vestimentare sunt destul de versatile. Iar clipul TV Answear reflecta asta foarte bine!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.



Comentarii

Trimiteți un comentariu