Multumesc pentru existenta, femeie draga!



De cand ma stiu am admirat femeia. 

Femeia care stie sa fie blanda si sa iti spuna o vorba buna. 
Femeia care stie sa se faca placuta prin cuvintele ei calde si prin imbratisarea-i dulce. 
Femeia care stie sa fie si mama si prietena. 
Femeia care alege si cariera, dar nu isi neglijeaza nici familia.
Femeia naturala care iese din casa fara nici un artificiu stralucind datorita ochilor si sufletului ei bun. 
Femeia curajoasa care stie ce isi doreste si nu se lasa batuta pana cand nu isi vede visul cu ochii. 
Femeia indrazneata care alege sa calatoreasca in lume pentru a duce cu ea din entuziasmul ce o reprezinta. 
Femeia care stie ca are putere asupra barbatului, dar nu o foloseste pentru a-l insela in vreun fel, ci doar ii imbunatateste viata. 

Cand eram mica doream sa ajung mai repede mare. Sa cresc si sa infloresc. Sa incep sa ma aseman mai mult mamei, prietenelor ei si tuturor femeilor adulte care imi stateau drept exemplu.

Dintotdeauna am admirat femeia cu forta ei interioara mare si cu rezervele-i de vorbe bune care reusea sa ti le aplice ca un pansament. Niciodata nu am avut un model masculin in viata. Femeia era absolutul. Mama mea, bibliotecara, telefonista, diriginta ....

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Acum, inspirata de proba data de Interflora Romania, florarie online, in parfum de zambile proaspat inflorite, aleg sa imi exprim recunostinta si dragostea mare pentru femeile care mi-au marcat si imi marcheaza existenta. Va multumesc ca existati, ca ma inspirati si cinste fapturilor gingase ce v-au adus pe lume!




Recunostinta pentru mama


Mi-am admirat si respectat mama care a stiut sa ma inspire sa fac bine si sa ma dezvolt frumos. Ii multumesc ca mi-a acordat mereu suficienta libertate pentru a intelege viata prin experientele mele, uneori pozitive, alteori negative. Ii multumesc ca mi-a fost mama si prietena, indrumator si sustinator, admirator si sursa de intelepciune.

A stiut sa se sacrifice crezand ca asa va fi mai bine pentru noi. Este o luptatoare si o iubesc mai mult decat orice pe lume. Si chiar daca de ziua oficiala a femeii, 8 Martie, nu am putut sa-i fiu alaturi cu un buchet de flori cadou, consider ca fiecare zi ce este data de la Dumnezeu, este ziua femeii - cea fauritoare de viata, care poate face adevarate miracole. 

Niciodata nu este prea tarziu sa ii livrezi flori la domiciliu mamei tale sau oricarei femei scumpe din viata ta. Cred ca stii deja ca merita tot ce este mai bun. Iar aparte de orice cadou scump, un buchet proaspat din florile ei preferate ii va aduce acel zambet mare pe fata care stii ca poate lumina o lume intreaga.

Sfat! Cand nu esti aproape de mama ta, dar vrei sa o sarbatoresti doar pentru ca exista si ti-a dat viata, comanda flori de la o florarie cu livrare oriunde in tara si in lume. O vei surprinde cat se poate de minunat. Si cand te afli in strainatate si sufletul ti-e trist ca nu te stii alaturi de ea, este o metoda si mai buna de a-ti arata dragostea. 




Recunostinta pentru prietenele mele ce ma inspira mereu


Daca de la mama am primit viata, de la prietenele mele dragi am primit curaj si inspiratie sa vreau mai mult. M-au ambitionat fiecare in felul ei, de-a lungul timpului, sa ma ridic de jos cand sunt la pamant, sa pretuiesc viata, sa ma autoeduc mereu si mereu astfel incat sa fiu mai buna. Rand pe rand, colega de generala, colega de liceu, vecina, colega de facultate si colega de munca mi-au devenit prietene bune. Fiecare dintre ele a reprezentat un model fericit pentru mine si m-au ambitionat sa vreau mai mult, sa dau mai mult si sa nu imi pese de rautatile lumii.

M-au sprijinit, m-au sfatuit, m-au ascultat si au avut grija sa nu stagnez. Chiar daca in prezent poate ca nu mai suntem in aceleasi relatii ca la inceput, tot vreau sa le multumesc tuturor fiintelor feminine care se stiu ca au avut un loc special in inima mea, fie si doar un anumit timp. Caci inima mea este facuta din bucatele mai mici si fiecare dintre aceste particele este reprezentata de o femeie speciala care m-a ajutat in viata. Acum sunt o varianta mai buna a mea datorita tuturor muzelor feminine care m-au inspirat si ma inspira sa devin mai buna.



Va multumesc tuturor! Si desi nu sunt in prezent alaturi de niciuna dintre voi, vreau sa va transmit online recunostinta mea alaturi de un superb buchet de flori online, creat special in functie de favoritele fiecareia. 

Acest articol de suflet a fost inspirat de proba IV data de sponsorul Interflora Romania in cadrul competitiei Spring SuperBlog 2018.


Sursa foto: Interflora si galerie personala





Comentarii

  1. SUA MEA VA FI ÎNTOTDEAUNA MINE .... !!!!
    Cum am primit din nou soțul meu divorțat cu ajutorul bunului vrăjitor de dragoste al doctorului ODION ... Numele meu este Lilibeth Hernandez. Când am citit o mărturie online despre modul în care Dr ODION, marea și cea mai puternică casă de vrajă ajută la readucerea soțului divorțului EX LOVER. Mă întrebam cum poate fi adevărat, pentru că mulți m-au eșuat în trecut fără niciun rezultat din partea lor. Am lăsat postarea să treacă și să trec pe forum. În conformitate cu observația mea din nou, o persoană a postat și a spus testat și de încredere rula de vraja. După ce a citit prin poștă, acesta era același om despre care vorbea dr. ODION. Deci nu am altă opțiune decât să verific cu adevărat cum funcționează. Am fost total devastat când iubitul meu soț m-a părăsit. Era ca și cum întreaga mea lume dispărea în durere și durere. Știu că sună ciudat, dar din toate războaiele de vrăjire pe care le-am contactat, el a fost singurul care mi-a dat această impresie că sunt atât de adevărat și de încredere. Mai mult decât cuvintele sale, mi-a adus soțul înapoi și mi-a făcut toate dorințele să devină realitate. Acum este loial, îmi acordă atenție, îmi oferă flori în fiecare duminică și deseori ieșim la cinema și la restaurant. soțul meu a venit la mine și mi-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și i-a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim din nou fericiți împreună .. Voi fi veșnic recunoscător pentru că mi-am întors viața din iad în cer! Cred că cine are nevoie de ajutor ar trebui să ajungă la el pentru ajutor. Fie ca Dumnezeu să vă folosească în continuare pentru a salva relația ruptă. Pentru fiecare cu probleme civile, probleme de divorț, iubit pierdut sau orice problemă legată de relații, îl puteți contacta (drodion60@yandex.com) caseta de vrăjire finală pe adresa de e-mail: sau WhatsAPP pe el pe numărul său de telefon mobil +2349060503921

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu