Despre mineEu sunt Oana Roman. Dar cu un M. în plus la prenume.
Nu sunt nici fiică de politician și nici vedetă de televiziune. Nu cred că m-aș încadra în peisaj.

În schimb, îți pot spune că sunt made în '91 și că sunt un Rac foarte încăpățânat.

Am o diplomă în Comunicare și PR, deși nu am mai practicat în domeniu de ceva timp, și asta dacă advertisingul se pune cu adevărat.

Totuși, din toată această treabă, mi-am dat seama că cel mai bine mă pricep la cuvinte. În scris, însă. În discuțiile face to face, prefer să fiu cea care ascultă și te înțelege. Și ai mai aflat ceva despre mine.

Cine mă știe bine, își dă cu groază seama ce va urma când ne uităm împreună la filme: comentez acid și fac omul care vrea să vadă ce se întâmplă în continuare să-și iasă din pepeni. Spoiler alert îți sugerează ceva?

Îmi place să fac poze și să ies și bine în cele făcute de alții. Altfel Delete!

Un lucru care mă flatează foarte tare este ideea că aș semăna cu actrița britanică Keira Knightley. Un tovarăș bun susține asta și eu nu prea aș dori să-l dezmint. :D

Să fac pe turista sau călătoarea îmi surâde la fel de mult. Probabil vei întâlni multe postări în categoria Travel la mine pe blog.

Ca hobby principal, ador cărțile. Și nu doar un gen, ci cam tot ce prind, mă atrage sau are recenzii bune. Însă nu te aștepta ca părerea mea să fie întrutotul ca părerea ta.

Fashion-ul este ca un drog pentru mine. Nu am haine de fițe, nu îmi permit, dar me gusta să combin stilish tot ce am prin dressing.

Sunt puternică și îmi place să cred că independentă, dar devin și emoțională atunci când îmi atingi corzile sensibile.

Cam asta îmi sunt și oricum mă vei putea citi cu adevărat printre rânduri, dacă îmi vei citi postările.

Ah, și îmi place tare mult să râd, sau să chițăi, cum mai numesc prietenii mei sunetele de haz pe care le emit :))Comentarii