Oameni si oameni



Exista multe persoane care te pot face sa urasti ceva doar prin simplul fapt ca iti displac ele, mentalitatea si comportamentul lor.

Asa cum iti poti uri profesorul de fizica doar pentru ca te face sa te simti un nimic, pentru ca nu stii ce vrea de la tine si nici nu stie cum sa-ti explice ceva, si plus de asta te mai si jigneste pentru ca tu nu stii toate astea. Fiind de la alt profil, inghiti toate porcariile lui doar pentru a promova cu bine la toate materiile din liceu.

Si stie si el ca nu e placut de multa lume, si ca in ciuda faptului ca elevii se dau bine cu el pe fata, prin spate si pe la colturi el e cel mai ponegrit, desi nimeni nu vrea sa recunoasca ca are ceva cu stilul lui atunci cand este de fata cu el. Si tu, cel care incerci sa dai adevarul pe fata, esti cel mai vinovat in fata lui pentru ca din cauza ta lumea se revolta si il scoti ca fiind rau.

Deh, asa e cu unii profesori, la fel cum e si cu alte fete "inalte" si "preacinstite", ce se vor "sfinte" si nu-ti dau nici macar dreptul la replica, un drept de baza al tuturor oamenilor, drept ce nu ti se acorda atunci cand sunt puse fata in fata cu un fapt pus sub semnul intrebarii.

Comentarii