Femeile au nevoie de complimente pentru a supravietui



Este atat de evident ca femeile sunt niste creaturi fragile si pline de nevoi. De aceea, nu va suna ca ceva foarte nelalocul lui sa spunem ca acestea au nevoie in permanenta de complimente pentru a supravietui in aceasta lume.

Femeia - o floare ce poate pali foarte usor

Fragilitatea femeii este data de faptul ca este prea puternica la exterior incat sa se afiseze cu adevarat in fata oamenilor din jur. Fragilitatea este emotionala si daca o atingi cu o vorba gresita, s-ar putea sa ai in fata o floare care paleste dintr-o data si nu vei sti de ce (mai ales daca esti barbat).

Noi avem nevoie de complimente, de vorbe bune si frumoase, de cuvinte de lauda si de admiratie in fiecare zi, sau, cel putin, de cateva ori pe saptamana. Uite unde ajung acele femei care au fost atinse de prea multe ori de cuvinte urate si de jigniri. Se inchid in sine si nu par decat niste boboci de flori care refuza sa se mai deschida in fata "frigului" de afara. Frigul acesta este dat de vorbele grele si rele care le ingheata pur si simplu sufletele. Noi avem nevoie de complimente sau, cel putin, de cuvinte frumoase si multumiri, pentru a supravietui.

Un clip care sa va atinga sufletele astazi.

Invatati sa ne spuneti ""Multumesc ca esti in viata mea!" cel putin o data pe saptamana. Conteaza enorm! 

Sunt si femei care stiu cum sa isi smulga aceste vorbe dulci de unele singure, fara a parea narcisiste, si acele doamne sunt de admirat. Dar ce se poate spune despre celelalte femei - cele fragile si care nu stiu cum sa se faca admirate si laudate zi de zi? Acestea sunt prea fragile pentru lumea asta si aleg sa se insingureze. De ce?

Pentru ca, odata ce nu sunt apreciate la adevarata valoare, dau inapoi si considera ca nu sunt la fel de bune ca celelalte? Voi ce va doriti? Sa ramaneti intr-o lume fara femei delicate si cu adevarat frumoase sau sa vedeti la tot pasul fragilitatea si rafinamentul acelor domnisoare si doamne care schimba vieti?

Nu lasati ca femeile lumii sa piata sau sa isi stinga stralucirea, pentru ca va fi din cauza voastra. Invatati sa spuneti "Oh, ce zambet minunat ai!", "Cat de draguta esti azi!" sau "Multumesc ca esti in viata mea!". Lista ar putea continua si aceasta nu se refera doar la genul masculin, care de obicei nu stie sa atinga femeia cu un trandafir, ci cu tepii acestuia, ci si la genul feminin - celelalte femei care stiu cat de important este pentru ele sa primeasca si sa ofere aceste daruri gratuite si care merg la inima. 

Comentarii

  1. Toate femeile au nevoie de complimente , de apreciere nu numai din partea barbatilor . Le fac fericite , implinite , chiar motivate . Tu esti 'buburuza 'mea delicata si fragila chiar daca nu reusesc sa te apar de toate ...intemperiile vietii . Multumesc Bunului Dumnazeu ca mi te-a daruit in viata mea ! Esti speciala si tot ce ce imi doresc eu sa fii !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu