The Other Boleyn Girl - filmul acestei zile




Bonsoir!

#theotherboleyngirl

Pentru ca deja ti-am zis ca imi plac foarte mult filmele istorice si parca nu ma mai satur sa vizionez din ce in ce mai multe productii de acest tip, azi iti recomand The Other Boleyn Girl.

Este un film care intra in cel putin trei categorii referitor la genul lui: biografie, drama, istorie.

L-am vizionat azi si pot spune ca si alegerea actorilor pentru rolurile principale si secundare m-au determinat sa il pun la incarcat. Asa-i! Eu vizionez filmele online. Nu le descarc si nici nu mi le cumpar. De pe tableta sau de pe laptop. Altfel nu.

Asadar, actorii despre care pot spune ca sunt impresionata pentru interpretarea personajelor din The Other Boleyn Girl sunt:


  • Natalie Portman in rolul lui Anne Boleyn, prima sora menita a fi curtezana regelui Henry VIII
#natalieportman


  • Scarlet Johansson in rolul lui Mary Boleyn, sora mai mica si totodata "cealalta fata Boleyn" care reuseste sa il vrajeasca pe rege si sa-i devina amanta, dar fara voia sa
#scarletjohansson
  • Eric Bana in rolul seducatorului regelui Henry VIII, care este atras de anbele surori, dar si-o face regina pe sora cea mare, Anne, si reuseste sa rascoale pe toata lumea
#ericbana
  • Kristin Scott Thomas in rolul mamei celor doua fete Boleyn
#kristinscottthomas
  • Benedict Cumberbatch in rolul sotului lui Mary Boleyn. Aici actorul are un rol minor, insa oricine isi poate da seama de viitorul stralucit al lui Benedict, mai ales daca a urmarit serialul Sherlock
#benedictcumberbatch
  • Eddie Redmayne in rolul celui ce o va lua de sotie pana la urma pe Mary, singura fata Boleyn care va mai ramane in viata la finalul filmului. Pe Eddie il cunosti din binecunoscutul film The Theory of Everything, unde joaca rolul omului de stiinta Stephen Hawking sau din filmul The Danish Girl.
#eddieredmayne

The Other Boleyn Girl este o productie care m-a frapat pentru ca de cele mai multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Cam asa este si cu familia Boleyn si mai incolo cu tentativele viclene ale lui Anne Boleyn de-a pune mana pe rege nu doar pentru a-i fi amanta, ci pentru a-i fi regina. 

Ramane sa urmaresti filmul pentru a vedea ce si cum. In orice caz, daca iti place istoria Angliei sau istoria marelor regate si monarhii din trecut, atunci genul asta de productie cinematografica o sa iti placa. Un mare bonus pentru jocul de rol al lui Natalie Portman, care in acest caz este unul negativ. 



Vizionare placuta!

Bissous :*:*

Comentarii