Absorbantele ar trebui sa ne fie aliate in zilele delicate. AnionCare reuseste sa aduca zambete si incredere "fanelor" sale


AnionCare are grija de tine in zilele delicate ale lunii


Nu mai suntem in epoca de piatra, nu mai suntem in Evul Mediu, nu mai suntem nici macar pe vremea bunicilor noastre care foloseau vata, materiale nicidecum confortabile sau hartie in loc de absorbante. 

Aceste produse feminine sunt vitale:

  1. Pentru a ne scapa de grijile perioadei menstruale;
  2. Pentru a ne face sa ne simtim in siguranta chiar si cand iesim din casa inca din prima zi de ciclu;
  3. Pentru a ne incuraja una pe cealalta ca nu suntem singure in acele zile delicate si ca cineva s-a gandit si la rezolvarea acestei probleme. 


Binenteles, nici un absorbant nu va actiona pentru noi cum ar actiona o pastila luata pentru astfel de dureri, dar macar de confortul maxim in aceasta perioada sa ne bucuram si noi. Este esential sa avem la noi mereu in cutiuta de absorbante astfel de produse special concepute pentru momentele mai mult sau mai putin prevazute din luna.


Gama Dayliner


Dar, chiar si daca nu am lua la noi mereu astfel de lucruri feminine, ar fi indicat si chiar laudabil ca aceste absorbante pentru zile negre(sau rosii) sa se regaseasca chiar si in toaletele publice din restaurante, baruri, cafenele si asa mai departe. Cred asta cu tarie si nu as fi singura care ar dori asa ceva pentru societatea in care traim azi.

Multora dintre noi ni se intampla sa ne trezim deodata ca socoteala facuta acasa nu se potriveste cu cea din targ. Ziua in care ar fi trebuit sa inceapa ciclul menstrual a venit prea curand si noi nu numai ca nu ne aflam acasa, in confortul nostru de zi cu zi, dar nu avem la noi nici ceea ce ne trebuie musai in asemenea situatii.

Si da, ne aflam, sa zicem, in apropierea unei toalete publice, dar chiar si ascunse de ochii lumii, tot nu avem la indemana ceea ce ne trebuie: absorbante de bumbac de cea mai buna calitate, care sa ne scape de rusine si de posibilele iritatii vaginale.

Nu stiu daca sunt o feminista sustinand faptul ca ar trebui sa regasim in fiecare toaleta publica si un mic "rezervor" sau tonomat de absorbante, dar mi se pare logic ca asa cum exista hartie igienica colorata si parfumata in mii de feluri(si scumpa pe deasupra), sapun lichid frumos mirositor si servetele de hartie de sters pe maini, asa ar trebui sa existe si aceste absorbante de calitate pentru care o femeie ar "omori".


Gama Dayuse



  • Un superabsorbant este acela care este fabricat din materiale naturale si biodegradabile: din bumbac 100%, banda de turmalina cu emisie de anioni(care impiedica formarea si inmultirea bacteriilor, elimina mirosurile si ajuta la reglarea PH-ului vaginal).
  • Un superabsorbant este acela care iti asigura o protectie absoluta pe durata folosirii si, mai mult decat atat, are 8 straturi din materiale naturale care te ajuta si mai mult atunci cand ai de-a face cu un flux menstrual puternic.
  • Acel superabsorbant are un nume: AnionCare. Acest nume poate sa nu spuna prea multe unei femei care toata viata a fost obisnuita sa foloseasca tampoane sau absorbantele obisnuite pe care le cumpara cu regularitate de la magazin sau de la farmacie. Insa, formula acestor produse feminine de la AnionCare este inovatoare si intrece toate celelalte produse cu care am fost atat de mult obisnuite pana acum, produse care nici nu aveam idee ca au in compozitie plastic sau hartie si materiale reciclabile inalbite cu clor. 


Oare de ce, in ciuda numelor mari de absorbante si tampoane cu care toate ne laudam pana acum ca le folosim de fiecare data in perioada delicata a lunii, nu ne simteam chiar bine atunci cand le foloseam, ba chiar protectia ce trebuia sa ne-o asigure era de scurta duurata si fragila? Oare de ce acuzam totusi iritatii, alergii si inflamatii care ne faceau sa fim si mai irascibile decat pana atunci in acea perioada a lunii? 



Gama Maxiuse



Raspunsul il voi da tot eu:

Pentru ca foloseam ceva ce folosea toata lumea si care ni s-a zis ca este cea mai buna solutie pentru noi si pentru "problema" noastra. Dar oare nu ar fi mai bine ca fiecare dintre noi sa testeze si sa aleaga ceea ce este mai potrivit pentru sine? Eu asa cred de cuviinta, asta deoarece fiecare femeie este speciala si fiecare dintre noi isi da seama ceea ce ii face bine organismului sau, mai ales cand vine vorba despre aceasta "problema" feminina, care este considerata inca un subiect tabu, chiar si in lumea moderna.



Gama Paintiliner


Produsele de ingrijire intima de la AnionCare sunt clasate pe mai multe categorii, fiecare dintre noi putand alege ceea ce ii trebuie si ceea ce i se potriveste ca o manusa. Asadar, avem la dispozitie:


  • Gama Paintiliner - absorbantele zilnice AnionCare care ne fac sa ne simtim mai proaspete si mai sigure pe noi
  • Gama Dayuse - absorbantele cele mai de incredere, speciale pentru primele zile mai "incarcate"
  • Gama SportPad - absorbantele prietenoase care sunt acolo pentru tine chiar si cand isi doresti sa fii activa in perioada menstruatiei(in ciuda mitului ca nu ar trebui sa faci miscare prea multa)
Gama SportPad

  • Gama Nightuse - absorbantele AnionCare ce au grija de noi si ne vegheaza frumos somnul, pe timp de noapte
  • Gama Dayliner - absorbantele cele mai potrivite pentru ultimele zile ale ciclului menstrual, atunci cand fluxul este mai redus
  • Gama Maxiuse - absorbantele AnionCare ce au o capacitate mare de absorbtie, speciale pentru noptile primelor zile de menstruatie sau pentru perioada premenopauzei



Gama Nightuse


Oricum aceste zile delicate din luna nu sunt, de fapt, deloc "delicate" cu noi, femeile. Nu ne iau usor si nici nu ne lasa prea repede.

Asadar, pentru ca reusim sa ne enervam mai tare si sa fim putin mai mofturoase in acele momente, cel putin absorbantele pe care le folosim ar trebui sa ne faca sa ne simtim mai "usoare" si mai apreciate. 

AnionCare isi propune acest lucru si doreste sa ne aduca zambete si incredere in noi in asemenea situatii "sangeroase". 








Comentarii