Arde, arde, ardeeee! Ce ard(e)? Grasimile


Masajul cu vacuum de la Mirrors Beauty Salon

Am o mare problema! A trecut vara si caldura, dar eu inca imi doresc sa arat de milioane si sa ma simt bine in corpul meu. Nu mai sunt o adolescenta de acum si, chiar daca sunt tanara, asta nu inseamna ca trupul meu ramane la fel de ferm si de elastic ca in perioada fericita a liceului. 

La fel ca orice femeie, cred eu, celulita si kilogramele in plus au inceput deja sa imi faca probleme. Si nu am cum sa neg, asta imi mai scade si stima de sine si increderea in mine. Binenteles, stiu ca nu am cum sa arat la fel la nesfarsit, dar ma gandeam ca trupul meu nu va face nazuri, refuzand sa mai arda grasimile la fel ca in trecut.

Alternative se gasesc oricand


Consider ca cele cateva kilograme in plus exact unde nu imi doresc(solduri si coapse) sunt din vina lipsei mele de miscare din ultima perioada. Nu-i vorba ca as manca mai mult decat de obicei, dar pana acum eram obisnuita sa merg pe jos la munca(sa fac drumuri zilnice cam de 1-2 ore cateodata), sa ma plimb prin oras doar ca sa mai iau aer sau sa merg la sala cel putin de 3 ori pe saptamana.

Ei bine, acum sunt in Franta si nici una dintre aceste activitati nu se mai afla in programul meu. Nu ma scuz. Alternative se gasesc oricand.

  1. Exercitii efectuate acasa in mod regulat
  2. Plimbari prin natura sau alergari usoare
  3. Pedalatul cu bicicleta in zilele frumoase

In ultimul am fost ba pasiva(cand lucram de jos la birou), ba activa(cand am lucrat in afara tarii intr-o sera). Am tinut-o cumva intr-un fel de yo-yo, stii cum sunt dietele alea de care te apuci si la care renunti brusc pentru a incepe sa faci aceleasi alegeri gresite ca in trecut. 

Da, ma declar vinovata! Dar as vrea sa ard tot ceea ce este in plus odata si-odata, ca dupa aia sa am mai multa grija de mine si sa incep sa ma plac din nou. 

Si ca sa imi fac un plan de bataie pe care sa-l si pun in aplicare, am decis sa apelez pentru prima oara la antrenamente intense pentru tonifiere musculara rapida si remodelare corporala si eliminarea celulitei, care m-ar multumi peste masura de mult. 

Cine nu isi doreste sa obtina rezultate vizibile si sa aiba din nou incredere in el in ceea ce priveste aspectul corpului sau? Eu una, imi doresc asta foarte tare, pentru ca recunosc ca am fost atat de neglijenta in toti acesti ultimi ani.

"Ai grija de corpul tau! Este locul in care vei trai toata viata!"


Pana la urma sunt o mare adepta a spuselor Mirrors Beauty Salon din Bucuresti: "Ai grija de corpul tau! Este locul in care vei trai toata viata!".

Nici nu se poate ca cineva sa fi spus un mai mare adevar decat asta! Drept pentru care stiu ce voi face in vacanta de iarna din Romania: cel putin o vizita salonului de medicina estetica Mirrors din capitala. Si-asa imi doresc tare mult sa imi revad o prietena draga ce locuieste acum acolo si cu care nu m-am mai vazut de 2 ani.


Programul JustFit de la Mirros Beauty Salon


Am citit si auzit atat de multe lucruri bune despre doamna Dr. Cristina Bejan, de la Mirrors Beauty Salon, incat abia astept sa imi recomande un tratament optim personalizat pentru problemele mele legate de aspectul fizic. 

De ce cred eu ca m-ar ajuta aceste tratamente sau antrenamente pentru remodelare corporala si tonifiere musculara oferite de Mirrors Beauty Salon? Cred ca motivul este evident din cele ce am spus mai sus, dar anyway:

  • Activitatea fizica concentrata in programul JustFit ma va putea ajuta sa elimin grasimea in exces, dar si sa imi ajut pielea sa devina din nou intinsa si neteda ca acum cativa ani buni
  • Masajul anticelulitic, efectuat de un specialist, ma poate ajuta enorm in diminuarea vizibilitatii celulitei atat de uracioase, care parca s-a lipit de mine. Impreuna cu cremele anticelulitice aplicate pe zonele-mi afectate, procedura(care am inteles ca poate fi un pic mai dureroasa), imi va imbunatati aspectul pielii. O va netezi, dar imi va imbunatati si circulatia sangelui, eliminand toxinele din corp.
  • Tratamentul lipolaser reprezinta iradierea tesutului adipos cu laser iar impreuna cu masajul cu vacuum, ajuta la indepartarea celulitei si a grasimii in plus, usor usor.


  • Liposuctia, poate ultima procedura la care as apela, ajuta si mai mult persoanele cu aceasta problema recurenta - celulita, intrucat absoarbe optim depozitele de grasime din zonele afectate.
Masajul anticelulitic se afla in gama de servicii Mirrors Beauty Salon


Variante exista, Slava Domnului, iar ofertele de pret sunt foarte bune, mai ales ca la 5 sau 10 sedinte pentru care optezi, primesti inca una sau doua sedinte gratuite. Nu este de refuzat o asemenea promotie, mai ales cand vine vorba despre corpul nostru si ambitia noastra de a fi frumoase si sanatoase, cu orice pret. 

Si in nici un caz nu ma voi plafona in a ramane eu cea grasa si urata din gasca mea de fete ;)

Deci cand veti auzi data viitoare "Arde, arde, ardeeee!" si va veti intreba de anume arde, eu va voi raspunde cu un zambet mare pe fata: "Grasimile si celulita!". 

Sursa foto: Medicinaestetica-corporala-faciala.ro




Comentarii

Trimiteți un comentariu