Girls, caci despre fete este vorba mereu


#girls


Hello!

Am inceput de la un timp sa imi pun la incarcat serialul Girls creat de scenarista si actrita Lena Dunham, care de asemenea apare ca unul dintre cele patru personaje ale seriei. Serialul a luat nastere in 2012 si inca se filmeaza in prezent. Deocamdata sunt aparute 6 sezoane.

Eu am apucat sa vad aproape 4 dintre ele.

Daca la inceput, ajungi sa te indragostesti si sa iti dai seama de povestea celor 4 fete, care sunt si prietene, cu timpul incepi sa le cunosti cu adevarat si parca te enerveaza putin felul de a fi al unora. 



#pexels,com



  • Ca de exemplu, Hannah - Lena Dunham, care mereu se plange ca scrisul ei nu este apreciat si ca toata lumea il critica, dar ea nici macar nu a apucat sa scrie vreo carte de la A la Z. Desigur, a scris pentru diverse publicatii si de asemenea are cateva eseuri personale la activ, dar asta nu inseamna o cariera in Writing. Sorry, Hannah. 
  • Marnie - Allison Williams, reuseste sa se culce cu toata lumea(la barbati ma refer) si de fiecare data cand are probleme(si are des) se plange intruna si zice ca numai ea este prietena care asculta si la randul ei nu este inteleasa. Scuza-ma, Marnie, dar la felul in care te comporti si sari pe fiecare barbat imediat ce este mai profund cu tine, te transforma intr-o femeie de toata mila.

#pexels.com


  • Jessa - Jemina Kirke, este o fata foarte glamorous si la moda, atat de speciala cu accentul ei britanic si cu calatoriile ei in tari exotice. Dar ceea ce este ea de fapt la activ este o junkie incurabila, care nu reuseste decat sa faca spectatorul sa ii planga de mila, deoarece ar putea mult mai mult. Este frumoasa, este chic, este rebela, dar nu se regaseste niciunde si este si foarte egoista, facand ca totul sa fie despre ea. Doreste ca Hannah sa fie mereu acolo cand ii este mai rau, dar la randul ei nu face nimic pentru prietena ei.
  • Shoshanna - Zosia Mamet, este poate cea mai ciudata dintre fete. Pe langa aspectul fizic, care nu deranjeaza in serial, vorbeste foarte mult si fara sens, dar nu ca scuza pentru ca ar fi emotionata. Este una dintre prietenele mai tacute, care asculta, inghite, este rabdatoare, dar si cand izbucneste. Are ambitiile ei, isi pierde virginitatea mai tarziu, se imbraca bine si are un corp foarte bine construit. Ceea ce nu imi place la ea sunt tunsorile si coafurile pe care le adopta si care nu o avantajeaza deloc. 

#pexels.com



Toate ca toate, acest serial iti creeaza dependenta oarecum si vrei sa iti tot pui la incarcat si urmatorul episod, chiar daca este 1 noaptea si ar cam trebui sa fii in pat. Ajuta mult faptul ca fiecare serial in parte dureaza in jur de 30 de minute, asadar ai putea sa dai gata toata seria intr-un singur weekend prelungit, daca ti-ai pune asta in cap. 

Si daca ai avea un site foarte bun pe care sa urmaresti povestea, fara virusi, fara minute in sir de incarcare si fara alte "distorsiuni".


#pexels.com


Acest serial indraznet si actual este potrivit pentru orice fata, mai ales ca reuseste sa te enerveze foarte tare prin realismul exemplar al intamplarilor din fiecare episod. Reusesti sa te identifici foarte bine cu fetele si sa le dai dreptate, dar te si enervezi ca totul ar putea fi facut altfel, reusind de fapt sa te enervezi pe tine insati pentru ceea ce nu ai facut in viata.

Ce zici, urmaresti Girls? Cum ti se pare toata tarasenia?


Kisses :*:*:*



Comentarii