O iubire promisa sau cand asteptarea iti este rasplatita


#iubirepromisa


Ce inseamna poveste de dragoste? Ce inseamna, de fapt, sa iubesti si sa ai incredere ca acea persoana la care tii la un moment dat, va avea un rol major in viata ta?

Pot sa treaca si 2-3 ani si tu sa astepti in continuare sa fii contactata, pentru a vedea cum se simte cu adevarat un sarut patimas si prima noapte de dragoste cu insemnatate.

Chiar daca nu el a initiat totul, tu fiind cea care s-a bagat putin cate putin pe sub pielea lui, el in timp a observat ca esti persistenta si, datorita, rabdarii tale, a inceput sa te aprecieze din ce in ce mai mult. A inceput sa se apropie de tine ca un fluture de o lampa stralucitoare care il atrage nespus.

Totul a inceput cu un telefon neasteptat primit de ea, undeva la inceputul unei veri caldute, atunci cand el s-a intors in vacanta, de la facultate. Si, atunci, s-a gandit mai bine la sentimentele ce le are pentru ea.

Era o seara frumoasa de vara, cu miros de flori si de speranta. Ea statea in cerdac si nu stia daca sa intre in casa sau sa ramana afara si sa mai contemple la situatia ei sentimentala care era cam slabuta in momentul acela.

Ea era deja oarecum intr-o relatie si se simtea neglijata.


#povestededragoste


<Ce inseamna dragostea pe care o traiesc acum? Este chiar dragoste sau este un soi de relatie in care fiecare primeste ceva? El pasiune, ea ideea de stabilitate si de satisfactie ca poate fi cu cineva, in ciuda a ceea ce credea ea initial: ca nu este suficient de buna pentru a fi iubita.>

Dar acel apel la ceas de seara, venit pe neasteptate, a facut-o sa se simta dorita si apreciata. In sfarsit, cel la care ea sperase atata timp si-a facut curaj si a cautat-o. Era foarte fericita, se simtea din nou indragostita. De viata, de ea, dar mai ales de el.

Poate ca relatiile in care fusese pana atunci reprezentau doar un joc pentru ea, o incalzire. Doar dovada ca era placuta, atragatoare si suficient de capabila incat sa cucereasca pe cineva cu care sa fie, in ciuda a ceea ce credeau altii.

Poate ca, de fapt, pana atunci experimentase fel de fel de situatii si de stari care au pregatit-o pentru ceea ce avea sa urmeze incepand cu acea seara. Magia o cuprinsese si acum era atat de euforica, incat a stat la telefon 2 ore in sir, ascultandu-i vocea, vorbind fara suflu, flecarind despre orice cu acel suflet pe care cu ceva timp in urma si-l amprentase in inima.

Desi, mocnit, acesta fusese lipit in suflet inca de cand l-a vazut intaia oara, odata cu acel telefon totul a capatat proportii si a rabufnit. A simtit si ea pentru prima data cum este sa fii apreciata, indragita, chiar iubita. A dat totul si asteptarea i-a fost rasplatita.

Avea acum sa afle cum este sa fii adorat, ascultat, respectat si cautat cu dor.

Avea acum sa afle cum este sa mergi la o intalnire fara asteptari si sa primesti pe tava sufletul unui om, cu toate cate le-a trait in viata. Cu frici, cu sperante, cu neliniste, dar si cu cele mai stralucitoare intentii pentru viitor.


#asteptarerasplatita


Avea acum sa afle cum este sa faci dragoste fara a se teme de barza si chiar asteptand-o senina daca voia sa soseasca deodata. Pentru ca se simtea pregatita, pentru ca acum iubea cu sinceritate si se dedica 100% lui. Si pentru ca sentimentele erau reciproce si el nu mai voia sa se desprinda de ea nici macar pentru cateva ore.

Acum descoperea ce inseamna sa te desparti pentru cateva ceasuri bune ori pentru cateva luni de cel care ii devenise jumatate. Si suferea de un dor adevarat ce o sfasia pe dinauntru. Isi dadea seama, in sfarsit, ce inseamna dragostea adevarata purtata unei persoane bune, ce simtea acelasi lucru pentru ea.

Acum, isi dorea sa aiba un copil dupa chipul si sufletul lui, sa il iubeasca, sa il creasca si sa il adore asa cum il adora pe el cand erau impreuna.

Nu mai voia sa stea la distanta de el, pentru ca stia ce inseamna sa iubeasca doar ea, fara a-i fi impartasite sentimentele. Nu mai dorea sa piarda nici o ora departe de bratele lui, de chipul lui bland si de cuvintele lui care o faceau sa se simta atat de speciala si de dorita.

Si pentru ca a dorit si iubit atat, i-a fost rasplatita asteptarea, dorinta si visul cel mai frumos din viata ei. Unul dintre cele cateva vise care intr-adevar s-au transformat in realitate: cel de a fi jumatatea lui. Acolo langa el mereu, fie in acelasi loc, fie la departare, dar aproape cu gandul.


#sentimente


Ea era a lui, el era al ei, exact asa cum a visat ea acum 8 ani cand l-a vazut intaia oara. Atunci cand ea si-a facut o ambitie din a-l transforma odata si-odata in cel mai frumos dar al Lui Dumnezeu pentru ea: jumatatea ei cu suflet de aur.

Iubirea ei promisa i-a fost inmanata pe o tava de aur, la pachet cu o viata intreaga de fericire.




Comentarii

  1. A si meritat toata asteptarea! <3. O poveste frumoasa, ce nu se va sfarsi in curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, draga mea! Totul e bine cand e ... cum imi propun :P Sa ne ajute Doamne Doamne! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu