Viata agitata a unei stampile de agentie


Stampila moderna cu text personalizat


E dimineata devreme si stampila Pink Lady nu prea da semne ca ar dori sa inceapa munca. Acolo in suportul ei de pe biroul Mariei ii este atat de bine, se simte in largul ei si este ferita de privirile curiosilor. Doar este o doamna si nu doreste sa aiba de-a face cu toti nepoliticosii care dau buzna la prima ora a diminetii. 

Maria este sefa tuturor - o tanara foarte draguta si voioasa, dar uneori prea lipita de munca ei de la birou. Este o adevarata workaholica si stampilei Pink Lady nu prea ii prinde bine asta. Se intampla ca Maria sa stea si ore intregi peste program, si binenteles ca si Pink Lady trebuie sa fie la fel de fresh si pregatita de munca, la fel ca sefa.

Daca ar putea, intr-o zi i-ar spune-o:

- Maria, prea iti toci mintea aici la birou. Mai ia o pauza. Dute si tu acasa cand se termina programul, ca orice persoana normala.


Maria sta in fiecare zi peste program la birou


Dar nu are cum sa ii zica asta, pentru ca nu vorbeste. Ea doar gandeste si printeaza, si isi face treaba foarte bine. Insa, de ceva vreme i-a venit o idee. Cum ar fi daca intr-o zi, cand sefa nu este in preajma, ar imprima cu tusul ei colorat un mesaj simpatic in care sa-si exprime oful. 

Insa, nu vrea sa faca probleme, nu vrea sa o sperie pe Maria si nici sa riste sa fie inlocuita cu o alta stampila banala, fara personalitate. Doar ea este stampila cea mai fina, mai frumoasa si delicata din gama "Lady Line" de la Colop. Nu a fost aleasa la intamplare de sefa. Ba chiar i se pare ca ele doua se aseamana foarte mult. Ambele sunt romantice, creative si foarte feminine. Chiar culoarea ei roz si imprimeul cochet o scoate in evidenta printre celelalte stampile si accesorii de pe birou.


Ea este Pink Lady, cea mai cocheta stampila de la Colop.ro


Stampila Pink Lady a fost comandata de pe site-ul Colop.ro si este un accesoriu ideal de birou. Dispune chiar de o placuta de text personalizata, ce poate fi aleasa special cu dorintele utilizatorului. Se poate spune ca a fost prietenie la prima vedere intre Maria si Pink Lady, de aceea si perioada din care lucreaza impreuna este una indelungata.

Mai existau si alte stampile, datiere cu personalizare sau printere la Colop, dar Pink Lady a fost cea mai pe gustul Mariei, sefa agentiei de event planning.

Stampila roz nu doreste sa isi dea demisia de la aceasta firma. Pentru ea, acest job este unul ideal si nu l-ar inlocui cu nimic in lume. Maria are grija de ea, nu o schimba pe alte stampile fara personalitate, doar ca atunci cand vine vorba despre a munci, sefa este prea dedicata si vrea sa termine ce are de facut pe o saptamana intr-o singura zi de lucru. Si, se intampla ca o astfel de zi de lucru sa nu aiba doar 7-8 ore de program, ci chiar 12 ore care nu se mai sfarsesc.

Pink Lady stie foarte bine ce are de facut, ba chiar se mandreste cu textul ei minunat atunci cand stampileaza vreun act important. Il imprima cu logo-ul agentiei, cu numele acesteia, si semnatura sefei ei. 



Stampila roz de la Colop este o parte vitala a muncii de agentie


Dar, in aceeasi masura, stampila noastra roz cu imprimeu delicat iubeste ceea ce inseamna planificarea de evenimente. De fiecare data cand stampileaza vreun act sau vreo hartie importanta, se face partasa la un acord intre firma si clientii acesteia. De cele mai multe ori vede persoane interesante si aude conversatii pe care nu oricine le poate auzi, asta pentru ca este stampila Mariei, sefa tuturor de acolo.

Este mandra de ea si de activitatea pe care o intreprinde toata lumea la birou, ca orice eveniment bazat pe serviciile agentiei sa iasa strasnic de bine si sa fie aclamat in presa sau pur si simplu laudat de clienti.

Stii ca iti spuneam mai devreme de problema stampilei Pink Lady: se vede obligata sa stea si sa lucreze pana tarziu ca si tanara sefa. Ei bine, de ceva vreme, un tanar tare dragut si amabil vine mai des la intalnirile din biroul Mariei si stampila isi da seama ca nu este doar pentru afacerile firmei.


Ceilalti colegi de birou ai stampilei Pink Lady


Nici mai mult nu isi poate da seama, pentru ca cei doi nu discuta altceva decat de munca, dar privirile si zambetele lor par sa vorbeasca de la sine. Pink Lady este incantata la maxim si spera ca odata cu aparitia acestui print, si viata Mariei, inclusiv programul ei de lucru, se va schimba.

Adica, ceea ce doreste stampila roz este ca sefa sa iasa mai mult din spatiul de afaceri si sa isi termine programul la timp, fara a se stresa atat de mult ca de obicei si fara a o suprasolicita pe ea in zile deja incarcate. 

Insa, inainte ca Pink Lady sa isi duca la bun sfarsit planul cu imprimarea unui mesaj hazliu, chiar ingrijorat pentru Maria, pe usa intra acel tanar simpatic, care se indreapta glont spre ea. Maria nu este in birou si el a intrat acolo sa o astepte, la invitatia secretarei.

Intre timp, el se pare ca are un plan bine determinat. Stampila vede cum ia o foaie alba din setul care este amplasat langa ea, scoate o stampila albastra din buzunarul lui si o imprima pe suprafata curata de hartie. Apoi, Pink Lady se vede ridicata prin aer si ajunge pe aceeasi foaie cu care isi facea treaba mai devreme tanarul. Vede tusul celeilalte stampile si apuca sa citeasca numele si sigla firmei acestuia, inainte ca ea sa aterizeze fix langa acea zona.

Stampila noastra este asezata la locul ei, de unde poate privi ca un martor tacut la ceea ce face in continuare tanarul. Acum, foaia este imprimata cu doua urme de stampile: cu tus negru si tus rosu. Care si cum se poate intelege destul de bine. Intre cele doua dreptunghiuri stampilate, barbatul a desenat un "plus" iar dedesubtul lor a scris urmatorul text, dupa semnul "egal":

"Intalnire la ceainaria din centru, la ora 19:00. Nu se accepta refuz!"

Pink Lady este emotionata, poate chiar mai emotionata decat va fi Maria, insa isi doreste foarte mult ca sefa sa accepte invitatia acestui tanar elegant si dragut. Visul ei de ceva vreme si intentia de acum cateva minute s-au adeverit sub forma planului barbatului. Acum nu mai ramane decat sa surprinda reactia femeii.


Maria este incantata de invitatia primita


Dar, asa cum poti deja banui, sefa agentiei de event planning a fost pe rand emotionata, entuziasmata si in cele din urma fermecata de invitatie, si binenteles ca i-a dat curs in acea seara.

Iar de atunci, ea impreuna cu stampila noastra Pink Lady de la Colop au revenit la programul de lucru initial, in care reusesc sa impace si semnarea de acte importante, si pauzele, dar mai ales planificarea celor mai minunate evenimente din oras. Fara a ramane mai mult de jumatate de ora peste program si fara a se trezi de dimineata agitata sau cu mare greutate.

(Aceasta poveste mi-a fost inspirata de proba cu numarul 5 a SuperBlog 2016)

Sursa foto: Colop.ro si Pexels.com

Comentarii