Viata e prea scurta ca sa porti haine plictisitoare


Una dintre rochiile mele preferate de pe site-ul Fashion-24.ro


Asta a spus-o altcineva si citez, dar este o vorba la fel de adevarata si in ziua de azi si cred ca va fi intotdeauna. Stii ce mi-a facut pofta de un shopping de rochii de ocazie? Filmul The Dressmaker pe care l-am vizionat chiar azi. Daca l-ai vedea sau daca il stii mi-ai da dreptate ca o femeie nu are niciodata suficiente rochii si ca mereu va dori mai mult pentru garderoba ei.

Viata e prea scurta ca sa porti haine plictisitoare. Asadar, cauti si tot cauti in fiecare zi sa probezi lucruri care mai de care mai speciale, care sa ti se potriveasca manusa si sa merite sa se afle pe umerasele din dressingul tau. Dar care sunt acele rochii de ocazie care pot scoate in evidenta atat de maiestuos formele corpului tau si care te pot scoate din anonimat totodata?

Pentru mine, secretul ar fi acele rochii de seara, pentru evenimente de tip Black Tie, pentru cocktailuri sau pentru petreceri casual, care se muleaza perfect pe corpul meu si se asorteaza cu personalitatea mea.

Eleganta studiata a tinutelor din filmul The Dressmaker a fost motivul pentru care mi-am dorit ceva cu adevarat special si altfel pentru vara viitoare si, implicit, pentru nuntile sau petrecerile la care voi participa atunci. Un magazin online de moda - Fashion 24 - gazduieste cele mai rafinate si delicate modele de rochii: de seara, de ocazie, de nunta, de club, de banchet, office, de vara sau de zi.

You name it, they have it all!


Glamour-ul este ceea ce face un barbat sa iti ceara numarul de telefon. Dar este si ceea ce face o femeie sa te intrebe numele celei care iti croieste tinutele


Asta este o veste extraordinara pentru mine, deoarece imi doream cateva tinute noi si potrivite cu ceea ce ma va astepta in curand: petreceri de zile onomastice, nunti, botezuri, Revelionul, etc. Nu cred ca as putea alege doar doua modele de rochii de la Fashion 24, caci ceea ce am vazut pe site este paradisul impatimitelor de fashion ca mine.

Ceea ce trebuie sa stii legat de felul in care te vei imbraca la urmatoarea ta aparitie este pur si simplu tipul de eveniment la care esti invitata.


  • Daca este vorba despre o nunta, prima regula ar fi sa nu porti alb. Dar nu ma refer la o bluza alba sau o simpla fusta alba, ci la o rochie total alba. Un astfel de eveniment este dedicat mirilor, in special miresei. Si daca ai fi in locul ei, nu ai dori ca o invitata sa vina imbracata intr-o rochie alba de ocazie si sa fure toate privirile ce odata erau indreptate catre tine. Deci, tine minte, fara alb!
  • Bine, bine, totusi mergi la o nunta. Tot ai nevoie de o tinuta speciala in care sa te afisezi, in care sa dansezi si sa faci poze toata seara. Am cateva idei pentru tine. Pe Fashion 24, am gasit o serie de modele de rochii de nunta fabuloase, in diferite culori, care te pot ajuta sa iesi din impas. Rochii lungi, scurte, cu spatele gol, din dantela, burgundy sau negre asteapta sa fie admirate si imbracate de tine pentru o aparitie chic la un asemenea eveniment.
Rochie neagra cu slit si cu top din dantela
Rochie lunga, de seara, din tul
Rochie scurta de la Fashion 24
Rochie scurta baby doll

Rochie eleganta cu decolteu adanc, de tip sirena


  • Pentru un eveniment la care esti invitata in plina vara, iti sugerez sa alegi rochii de ocazie lejere, din materiale usoare, care sa te lase sa respiri in voie, dar si sa te simti bine in pielea ta. Pentru un eveniment formal, poarta o rochie lunga, eleganta, care nu descopera prea multa piele si care se axeaza pe natura invitatiei. Pentru o petrecere de tip cocktail poti indrazni mai mult: alege tinute fara bretele, pana la genunchi sau cu voaluri rafinate. In timpul zilei, ti-as recomanda ceea ce aleg si pentru mine: rochii de ocazie din materiale vaporoase in culori deschise sau cu diferite imprimeuri cochete.
Rochie rosie, pe corp
Rochie albastra, pe corp

Rochie de ocazie, cu imprimeu floral
Rochie lunga de seara

  • Un eveniment ce are loc in toamna sau in iarna te face automat sa nu mai ai atat de multa incredere in deciziile tale si sa incepi sa te ingrijorezi legat de tinuta cu care te vei afisa. Dar, nu-ti fa probleme! Iti spun ca nimic nu este mai potrivit pentru lunile mai reci ale anului decat acele rochii in nuante de bijuterii. Acum este momentul ideal pentru a experimenta cu materialele si cu modelele, nu numai cu nuantele outfitului potrivit. Poti alege rochii din catifea sau dantela, ori rochii speciale care imbina doua tesaturi deodata
Rochie scurta, albastra
Rochie burgundy de la Fashion 24

Orice eveniment la care esti invitata este ocazia perfecta sa redescoperi fashionista care zace in tine. Si nu cred ca este nevoie de sfaturile cuiva ca sa iti dai seama ce nu iti sta bine si ce iti complimenteaza forma corpului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi, totusi, regulile bunului simt si sa incerci sa respecti eticheta evenimentului la care vei participa.

Tine minte, de asemenea, ca oricand ai indoieli, poti purta rosu! Iti va da incredere in tine si te va scoate din anonimat in doi timpi si trei miscari.

The Dressmaker


Ti-as mai impartasi din ideile mele, dar trebuie sa ma intorc pe site-ul Fashion-24.ro sa mai salvez cateva rochii minunate ce cred ca mi-ar sta de minune.

Pe data viitoare si spor la shopping si tie!





Comentarii