Fiecare cadou de Craciun vine cu sufletul expeditorului la pachet

Sursa foto: pexels.com


Ceea ce imi place mai mult la sarbatorile care vin in curand nu este neaparat zapada sau faptul ca voi impodobi un brad, ci este frumosul obicei de a darui si de a primi cadouri din suflet. Sunt de parere ca fiecare cadou de Craciun facut cuiva vine la pachet cu sufletul expeditorului. Poate fi al mamei, al tatalui sau al sotiei iubite, insa nu reprezinta doar partea materiala, cat reprezinta partea sentimentala ce va ramane mereu atasata de acel gest emotionant.

De sarbatorile de iarna pana si un zambet cald sau o imbratisare stransa pot fi daruri miunate oferite din suflet, insa cand stii deja ca iubesti si ca esti iubit, si mai ai si familia sau prietenii aproape, te gandesti ca este nevoie de ceva fizic de pus sub bradutul verde impodobit. 

Te poti transforma in Mos Craciun pentru toti cei dragi tie si acest lucru este mult mai important pentru tine decat chiar sa primesti la randul tau cadouri. 

Adori sa vezi fetele luminoase si zambetele colorate ale celor mai dragi persoane din viata ta, pentru ca aceste senzatii nu le mai poti intalni in alta parte si rolul acesta de spirit al Craciunului se potriveste de minune cu sufletul tau generos. Daca in acest an pregatesti o adevarata olimpiada cu cadouri de Craciun pentru familia ta, eu iti pot sugera cateva idei care te pot inspira in cumparaturile pe care le vei face in curand. La randul meu, am preluat aceste frumoase si inedite sugestii de la magazinul online Top-Cadouri.ro, care ofera mai multe categorii pentru daruri facute din suflet.


Cadouri de Craciun pentru pasionatii de tehnologie


Un suport pentru telefonul mobil precum cel haios de pe site-ul Top-Cadouri.ro mi se pare cel mai grozav lucru de facut cadou cuiva care tine foarte mult la smartphone-ul sau si isi doreste sa il protejeze mereu. Acest suport are aspect de fotoliu, vine in mai multe culori si este confectionat din poliester.

Sursa foto; top-cadouri.ro


O alta idee geniala pentru un impatimit de telefoane inteligente este si husa Galaxy SIII, care este disponibila in mai multe culori si este fabricata dintr-un plastic flexibil care apara telefonul de orice zgarieturi si socuri.

O sugestie geniala pentru iubitorii de smartphone-uri sau tablete din familia ta consta in brelocul F1 care curata tare bine si rapid ecranul dispozitivului preferat. Se poate atasa si la chei sau alte lucruri, dar functia sa principala este de a asigura curatarea eficienta a celor mai pretioase gadgeturi ale sarbatoritului.

Cadouri de Craciun pentru workaholici


Stii, nu este prea bine sa incurajezi pe cineva care deja lucreaza foarte mult si nu mai are timp de altele sa fie si mai preocupat de munca sa, dar a-i face cadouri de Craciun care sa ii usureze planificare activitatilor, este o idee geniala. Asadar, celor dragi din familia ta care sunt oarecum dependenti de munca le poti oferi in dar urmatoarele accesorii care sa ii ajute si sa le simplifice treaba.

Un suport argintiu pentru telefonul mobil este minunat mai ales daca primitorul lucreaza in vanzari sau vorbeste destul de des la telefon. Orice device de genul acesta se va odihni mult mai bine intr-un suport cu tema de sarbatori decat daca ar fi asezat la intamplare printre mormanul de lucruri de pe birou.


Un planificator grozav ca un calendar Everlasting din aluminiu de la Top-Cadouri.ro ii poate usura planificarea task-urilor oricarui workaholic stiut de tine. Acest cadou grozav este minimalist si arata bine atat pe biroul de la serviciu, cat si pe biroul de acasa.

Sursa foto: top-cadouri.ro


Cel mai colorat si haios cadou ce poate fi facut unui om care lucreaza non-stop, este suportul de notite Home. Este un suport pentru sticky-notes albe si colorate, de diferite dimensiuni, sub forma de casuta, care mentine in ordine toate notitele importante dintr-o saptamana de lucru sau in avans.

Cadouri de Craciun pentru femei pasionate de aranjarea casei


O mama, o sotie, o iubita, o sora sau o cumnata careia ii place sa isi aranjeze casa cu mult bun gust si sa o decoreze in functie de sezon si de trenduri, va fi foarte impresionata de urmatoarele cadouri de Craciun venite cu drag din partea ta.


O fotografie draga inimii sau o felicitare primita de la cineva de peste mari si tari va fi mult mai aproape de sufletul unei femei, daca va fi sustinuta de un memo holder Valentine's in forma de inima, de la Top-Cadouri.ro.

Un set de lumanari Little Flower este elegant si potrivit oricarui camin. Este o idee excelenta de cadou ce poate fi inmanat unei femei pasionate de lifestyle. Acest set este format dintr-un suport cu floricele si doua lumanari in forma de trandafiri albi cu negru.

Sursa foto: top-cadouri.ro


Daca femeia speciala din viata ta adora cafeaua, capuccino sau ciocolata calda cu arome diverse, atunci fa-i cadou de sarbatori un set de sabloane pentru decorat. Dispune de trei modele metalice superbe cu motive de Craciun: fulg de nea, om de zapada si frunza decorativa. Atat prajiturile, cat si sortimentele de cafea cu frisca sau cu lapte pot fi decorate in cel mai minunat mod in acest fel.


Alege sa faci suprize si daruri minunate de sarbatorile de iarna, alegand cadouri haioase sau cadouri cu efect garantat de pe site-ul Top-Cadouri.ro, care iti ofera o sumedenie de produse minunate potrivite pentru orice personalitate si gen. 

Tine minte: Ai grija ce fel de cadou faci de Craciun, caci acesta merge la destinatar la pachet cu sufletul si sentimentele tale!


Comentarii