Keep calm 'cause it's Girls Night



Ringdingding .......

- Alo? Hey! Sunt eu, Maria. Mi-a fost dor de tine. Nici nu stii cat de mult imi doresc sa vin acasa, in Romania, si sa ne vedem. Simt ca a trecut atata vreme de cand nu am mai vorbit cum o faceam noi candva. Si nu imi place. Parca s-au adunat prea multe. Am sa-ti spun atatea, despre ce fac, despre ce lucrez si despre cum este viata aici. Mamaaaa ... nici nu mai am rabdare ...

- Hey, draga mea Maria. Chiar la tine ma gandeam acum. Te-am visat aseara. Eram impreuna la o terasa, cu un pahar de vin bun in mana si stateam la taclale ca altadata. Ma bucur ca m-ai sunat!

- Cum? Acum o dam pe vin, dupa ce ne placea berea neagra? Nu mai stii cat de bine ne-am distrat dupa doar doua beri negre acum doua veri la terasa aceea de la Castel? Nu-mi zi ca nu mai tii minte!

- Oh, ba da, cum sa nu? Dar se pare ca preferintele noastre in vis difera. Si totusi, ce e mai rafinat decat un pahar de vin rosu si aromat?




- Stii ce? Ai dreptate! Nimic nu m-ar incanta mai mult in momentul de fata decat sa petrecem un weekend fain impreuna, numai noi doua, povestind cate in luna si in stele ca altadata, cand eram studente. Cate aventuri, cate momente hazlii si cate vorbe ne-am mai spus in toti acei ani(zice Maria cu melancolia specifica).

- Draga mea Maria, m-am gandit la ceva. Stiu ca m-ai invitat acolo la tine in Franta, dar eu nu pot ajunge anul asta. Asa ca, mai bine vino tu la mine in Bucuresti si stai cat vrei in concediul pe care ti-l vei lua de sarbatori. Nu glumesc. Aici vei fi mereu binevenita. Plus, am o idee care poate ca ar trebui sa fie surpriza, dar nu ma abtin sa nu iti povestesc de pe acum. Doar te stiu cat de curioasa esti, si pana la urma m-as fi dat de gol oricum.

- Da, da, vin acasa, vin la tine. As veni si mai repede, de stiu ca imi pregatesti o surpriza. Dar ce e, ca nu e ziua mea. Asta a fost in vara!

- Iti spun acum si asculta-ma cu atentie. Amandoua avem nevoie de asta. Doi ani sau mai mult nici nu ne-am vazut la fata, daramite sa mai iesim cum o faceam noi in studentie. Eu propun sus si tare sa avem o seara a fetelor!

- Ce o seara? Mai bine un weekend intreg. Hahahaha

- Da. Si m-am gandit asa. Este aici in Bucuresti un super hotel in cadrul Residence Hotels, Domenii Plaza se numeste, care mai are pe deasupra si o minunatie de restaurant elegant - Citroniers - ce dispune de o terasa incantatoare pe acoperisul hotelului. Iti spun doar atat. Am fost la o intalnire romantica acolo si numai locatia in sine aleasa de EL m-a cucerit. Bine, acum nu mai suntem impreuna, din motive diverse pe care trebuie neaparat sa ti le prezint, dar gusturile lui in materie de resturante, hoteluri si plimbari sunt nemapoimenite.



- Wow. Bun, mi-ai spus despre hotel si despre restaurantul Citroniers. Sa inteleg ca ma inviti la o intalnire romantica in 3?(zice Maria razand in hohote)

- Nuuuu. Cum te poti gandi la o asemenea idiotenie? EL nici nu ma mai intereseaza, ti-am spus, doar gusturile lui erau rafinate si asta m-a inspirat pentru surpriza ce ti-o voi pregati. Citroniers este un restaurant cu specific mediteranean Bucuresti si are un meniu superb dupa care te lingi si pe degete. Iti zic! Atmosfera este super classy si personalul se comporta cu tine ca si cum ai fi de vita nobila, serios!

- Are si fructe de mare in meniu, ca tare au inceput sa-mi placa.

- Bineinteles ca are. Are si un buchet de vinuri aromate si catifelate numai bune pentru femei, salate proaspete, paste, dar si mancaruri vegane. Clar ca are si specialitati romanesti, dar pe alea le cunosti deja, de aia as dori ca atunci sa gustam cate ceva din toate bunatatile gourmet pregatite de master chef-ii de acolo. Deci, eu imi doresc sa avem o seara a fetelor in care sa ne simtim super numai noi doua, fara barbati, fara copii si fara stres. Sa povestim cate in luna si in stele la un pahar bun de vin, la un desert cu aroma de lamaie care sa aminteasca de prietenia noastra condimentata.

- Suna atat de bine, draga mea! Nici nu m-as fi gandit ca in tara as putea da de asemenea locatii elegante si in care se mananca bine ca in afara. Deci, m-ai omorat deja cu descrierea preparatelor traditionale si mediteraneene ale acestui restaurant bio Bucuresti.

- Daca vrei sa vei mai bine cum arata si ce ofera, poti intra aici pe pagina de Facebook a hotelului Domenii Plaza, unde exista o gramada de poze cu savuroasele preparate din meniul restaurantului Citroniers, insa iti voi trimite eu chiar acum cateva poze pe WhatsApp cu ce mi-a placut mie mai mult.
















- Maiculita, arata minunat! Si cocktailurile alea magice sunt si ele in meniu sau vrei doar sa ma amagesti frumos?




- Da, sunt. Alea si multe altele misto. Iti propun sa incercam cel putin cate patru variante rafinate din meniul de bauturi, asta pe langa vin. Cred ca vom avea cea mai grozava seara a fetelor din toti anii din care ne cunoastem. Mai ales ca acum suntem adulte, stim mai bine ce este cu noi si avem si gusturi mai bune la barbati, la haine sau la mancare. Pregateste-te, Maria, de o Girls Night ca la mama ei atunci cand vei veni sa ma vizitezi in Bucuresti. Deci, keep calm 'cause it's Girls Night.

- Bun, si daca tu te-ai gandit sa ma scoti in oras la un super restaurant din buricul capitalei, eu m-am gandit sa ne umplem zilele de weekend in felul urmator: sa mergem impreuna la un film, sa inchieriem o masina si sa conducem de nebune prin Bucuresti si indiscutabil sa ne facem de cap intr-un club. Ce zici?

- Da. Clar! Vor fi cele mai nebune zile ever incununate de seri pline de eleganta si voie buna in atmosfera intima din Citroniers.

- Bun, asa ramane atunci. Nu pot decat sa iti multumesc din suflet pentru ideea ta geniala. Ma faci fericita ca sunt prietena ta si doar faptul ca vorbim la telefon, chiar si din cand in cand, ma incanta nespus!

- Nici nu stii cat de puternica este prietenia noastra, Maria. Chiar daca ai incetat sa mai speri in prietenia adevarata sau ca acea prietena unica va mai exista in viata ta, sa stii ca eu voi fi mereu aici pentru tine. Si la bine si la greu! Nu uita asta! Abia astept sa ne revedem in iarna, de sarbatori. Pana atunci iti transmit toata dragostea mea si sa ai grija de tine. Ciao!

- Mersi de cuvintele frumoase. Te imbratisez peste masura de tare si te iubesc, prietena mea! Esti speciala. Ciaaaao!




Sursa foto: Facebook Domenii Plaza


Articol innobilat de prezenta rafinata a sponsorului Residence Hotels in cadrul SuperBlog 2016.



Comentarii

  1. Mai rar așa o prietenie! Frumos subiectul ales de tine, iar alegerea fotografiilor a fost într-adevăr inspirată! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult!
    Intr-adevar, asa este. Prietenia noastra este una dintre cele mai solide, si ceea ce este mai grozav la ea tine de faptul ca nu avem pretentii una de la cealalta. Totul se petrece natural si neconditionat intre noi doua. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu