Un Black Friday mult asteptat cu ceasuri elegante de la Daniel Klein



Barbatii se plang intruna ca la capitolul piese vestimentare, locul amenajat special pentru ei in magazinele de haine este unul limitat, preturile fiind mult mai piperate decat la femei. Acelasi lucru il spun si despre accesoriile cu care isi pot asorta tinutele de zi cu zi. Insa, ceea ce este cu adevarat intrigant la barbati tine de faptul ca un ceas clasic si elegant ii salveaza mereu, in orice situatie. 

Si nu numai barbatii isi pot asigura un outfit la patru ace atunci cand vine vorba despre purtarea unui ceas cu adevarat grozav, ci si femeile care tot mai adesea in ultima perioada aleg asemenea accesorii pentru incheietura in locul bratarilor din trecut. 

Acum, pentru ca la sfarsitul saptamanii acesteia incepe nebunia Black Friday in majoritatea magazinelor din Romania, am decis sa iti spun ce se merita a fi avut in vedere in ceea ce priveste achizitionarea de accesorii clasice si elegante pentru tine si pentru cei ce ii sarbatoresti in aceasta luna de toamna. 

In primul rand, firma Rankine din Timisoara, distribuitor oficial al brandurilor de ceasuri Daniel Klein, Freelook, Sergio Tacchini, Santa Barbara Polo&Racquet Club in Romania, te asteapta inca din prima zi de Black Friday - 18 noiembrie 2016 - cu cele mai mari reduceri la cele mai grozave accesorii si produse de marochinarie din tara. 



Firma Rankine, cu o experienta de 16 ani pe piata ceasurilor de calitate din Romania, este "specializata in importul si vanzarea" ceasurilor de mana atat de populare si de vandute in tara, in aceasta toamna propunandu-si sa isi surprinda cumparatorii cu cele mai mari promotii si oferte de pret pentru toate produsele din stoc. 

Asa se face ca orice femeie sau barbat preocupat de imaginea sa, trebuie sa aiba numaidecat in vedere urmatoarele reduceri de Black Friday de pe site-ul rankine.ro, disponibile in magazinul online incepand cu data de 18 noiembrie 2016:

  • Ceasuri Atlantic cu o reducere de pana la 38%
  • Ceasuri Casio cu o reducere de pana la 40%
  • Ceasuri Daniel Klein cu reduceri de pana la 60%
  • Ceasuri Fossil cu promotii de zile mari, de pana la 38%
  • Ceasuri Freelook avand reduceri de pana la 59%
  • Ceasuri Orient ce pot fi achizitionate la reduceri de pana la 58%
  • Ceasuri Polo si ceasuri Sergio Tacchini cu reduceri de pana la 59%
  • Ceasuri Q&Q cu reduceri majore de pana la 40%

Si asta nu este tot. Rankine mai pune la bataie in cadrul magazinul online rankine.ro si produse exclusive de marochinarie cu reduceri majore, dar si bijuterii din argint, ce pot fi idei de cadouri grozave atat pentru femei, cat si pentru barbati:



















  • Bratari delicate din argint si cu pietre semipretioase cu reduceri de pana la 50%
  • Brose elegante si stralucitoare, care scot orice tinuta in evidenta, cu promotii de pana la 30%
  • Cercei din argint rafinati si cu modele diverse, cu promotii de pana la 50% reducere
  • Seturi de bijuterii elegante cu reduceri de zile mari: pana la 35%
dar si

  • Portofele din piele, de dama sau barbatesti, clasice sau colorate, cu o reducere de pana la 35%
  • Posete din piele, pretioase si trendy, cu preturi reduse pana la 35%


Insa, nu numai firma Rankine din Timisoara se poate lauda cu asemenea promotii majore incepand cu 18 noiembrie, de Black Friday, ci si magazinul online Daniel Klein ofera reduceri masive incepand cu acceasi data, in vinerea neagra. 

Acest site furnizeaza ceasuri de dama si ceasuri barbatesti  de calitate, elegante si pline de stil, care se potrivesc perfect cu dorintele romancelor ce stiu sa aprecieze un accesoriu clasic, dar si pe gustul barbatilor mereu in pas cu tendintele vremii.




Asadar, daca esti pregatit sa iti faci o supriza mai mult decat placuta si sa te axezi pe promotiile inedite de Black Friday, trebuie sa vizitezi si site-ul danielklein.com.ro, pentru a descoperi ce ti-a pus la cale distribuitorul si importatorul de ceasuri de la acest brand in Romania, incepand cu data de vineri, 18 noiembrie 2016. Reducerile sunt masive, de pana la 60% discount la o multime de produse unice si speciale. 

Acum ca ti-am spus care sunt cele mai bune oferte de Black Friday atat pentru accesoriile masculine, cat si feminine, tine minte data de 18 noiembrie si nu ezita sa intri pe site-urile magazinelor online rankine.ro si danielklein.com.ro pentru a-ti achizitiona unele dintre cele mai esentiale accesorii ale zilelor noastre. 

Comanda-le pentru tine, pentru sot ori sotie, pentru familie sau pentru acei prieteni adevarati care merita ce este mai bun in materie de daruri.


Sursa foto: rankine.ro si danielklein.com.ro


Comentarii