Un vecin bun nu isi pune parola la wi-fi. Tu nu uita sa iti pui antivirus!


Se zice ca un vecin de treaba nu isi pune parola la wi-fi. O fi el bun sau nestiutor, asta e treaba lui si nu a ta. Tu te poti bucura de acest lucru, insa nu uita un lucru. Antivirus trebuie sa ai pentru ca nestiute sunt caile virusilor si a infractorilor digitali din ziua de azi. Asta mai ales daca mai practici si internet banking-ul si toate parolele de la conturile tale se salveaza undeva in sistemul calculatorului sau al telefonului. 

Vezi cat e de simplu ca cineva sa iti pirateze pc-ul si sa iti intre in cont facand tranzactii peste tranzactii sau jucandu-se cu banii si cu informatiile tale personale? Este ca si cum intri tu pe net abuzand de parola inexistenta a vecinului si incepi sa te bucuri de conexiunea la internet chiar mai buna decat la el. Nu este prea dragut, de fapt nu este deloc. De aceea, atat tu, cat si vecinul, trebuie sa faceti ceva privitor la asta.

El ar trebui sa-si puna o parola mai de "doamne ajuta" care sa nu ii fie sparta de vecini nesuferiti iar tu ar trebui sa iti achizitionezi un antivirus de calitate care sa iti protejeze datele personale si banii. Nu ti-o spun decat pentru binele tau, pentru ca ma gandesc ca si tu ai un cont la o banca si ai optat pentru a face internet banking de acasa, de la laptop, pc sau de pe smartphone-ul tau.

Sa stii ca exista o solutie care se poate ocupa foarte bine de oricare dintre aceste dispozitive in parte. Ai auzit de Kaspersky antivirus? Poate ai vazut la prietenii tai pe tableta sau pe laptop o iconita cu un ochi destul de curios care este amplasata in partea dreapta sus a ecranului dispozitivului. Ei bine, asa arata instrumentul Kaspersky Antivirus dupa ce il instalezi pe gadgetul tau. Este un mic ochi care sta la panda ca sa prinda orice infractor cibernetic ar dori sa iti umble prin datele si fisierele cu caracter personal.

Dar, mai mult decat atat, acest antivirus iti ofera o serie intreaga de solutii pentru protejarea datelor atat pentru mediul business, cat si pentru acasa.

De exemplu, dispune de instrumentele Confidentialitate, Bani, Control Parental, Safe Kids, Parole, dar si Protectia Fisierelor.



























Eu iti voi spune un pic despre solutia Kaspersky Bani. Cred ca ai cam ghicit care este rolul ei: iti protejeaza identitatea si datele importante si confidentiale din timpul navigarilor pe diferite pagini, referitor mai ales la momentele cand faci anumite plati.

Solutia Bani de la Kaspersky intruchipeaza produsele Kasppersky antivirus menite sa iti stea drept Big Brother in cazul in care cineva ar dori sa se foloseasca de datele tale personale. Principala sa functie este ca poate fi folosita cu incredere pentru procesarea platilor, a tranzactiilor si trimiterea de documente oficiale.

Dupa cum bine stii, exista destul de multe fraude pe internet si nu ai vrea sa ai de-a face cu aceste probleme, mai ales daca stii ca exista ceva care te poate ajuta. Dar atunci cand vei avea instrumentul Bani de la Kaspersky antivirus instalat pe dispozitivul tau, nu va mai trebui sa iti faci probleme de genul. Acesta a fost creat special pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta referitoare la shoppingul online, dar si la manevrarea datelor cu caracter personal sau oficial.

Acum, tot ceea ce trebuie sa mai stii este ca in perioada Black Friday 2016, produsele Kaspersky Lab au reduceri de pana la 50% in mai multe magazine, printre care si: Flanco, eMag, Altex, PC Garage sau Cel.ro. Nu vei mai avea scuze ca nu ai stiut, pentru ca tocmai ai aflat care este cea mai buna solutie antivirus pentru calculatorul, laptopul, smartphone-ul sau tableta ta.

Asadar, nu fa ca vecinul si lasa pe toata lumea sa se bucure de naivitatea ta, ci increde-te intr-un sistem bun de protectie precum Kaspersky antivirus.

Sursa foto: kaspersky.ro


Comentarii