Viata este frumoasa, dar scurta. Asa ca razi, cat mai ai dinti!




Bonjour, amis!

Stiti vorba aia care ne recomanda sa radem cat mai avem dinti si sa ne bucuram de viata, ca e scurta? Ei bine, este foarte adevarata. Poate ca nu vom simti tot timpul nevoia sa radem. Cred ca am parea si un pic nebuni sau caraghiosi, nu-i asa? Dar ideea este ca viata o facem noi mai frumoasa, chiar daca nu este mereu. Si cum altfel, decat razand in fiecare zi cate putin? Motive om gasi noi, ca doar nu au intrat toate in sac. :))

Si cum ne sta mai bine sa radem si sa ne bucuram de ceea ce ne inconjoara si e frumos in vietile noastre decat afisand o dantura fara repros. Stiu, nu este valabil pentru toata lumea. Unii s-au nascut cu o dantura mai sensibila, de care se tin mereu problemele(ca in cazul meu), altora li se coloreaza dintii destul de usor de la unele alimente si bauturi consumate, dar cel mai grav(si mai putin placut) sunt situatiile cu care trebuie sa se confrunte persoanele cu dintii strambi sau crescuti aiurea.

Cunosc cazuri, dar de asemenea cunosc si succese in acest sens. Adica solutii exista mereu, la orice problema stomatologica. Trebuie doar ca fiecare dintre noi sa ne dam seama ca zambetul curat si sanatos este vital si sa cautam specialisti care sa ne ajute sa il transformam in acest fel, daca nu ne-am nascut cu dinti perfecti sau daca nu am avut grija de ei cum se cuvine de-a lungul timpului.

De exemplu, in cazul prietenilor si cunostintelor mele care au avut de-a face cu o dantura mai putin aliniata si cu dintii destul de strambi, am aflat ca s-au tratat din variate motive, unul singur fiind totusi cel de baza dupa care s-a decis fiecare sa faca o schimbare: stima de sine.

Asadar, cei pe care ii cunosc eu au apelat la un aparat dentar fie ca sa isi gaseasca parteneri de viata(pentru ca concurenta este acerba in ziua de azi si toata lumea tine cont de o dantura impecabila), fie ca sa fie luati in serios la locul de munca(sau sa isi gaseasca un loc de munca in prima instanta). Asta pe langa faptul ca principalul motiv al purtarii unui aparat dentar a fost imbunatatirea stimei de sine si capatarea de curaj in orice situatie cotidiana.

Ce mi-am dat seama ca este necesar sa cunosti atunci cand ai de gand sa apelezi la un asemenea serviciu oferit de o clinica de stomatologie:


  1. Alegerea unui doctor specialist cu multa experienta si cu rezultate apreciate de clientii sai este cel mai important pas. Mie mi-a fost recomandata clinica Cris Smile din Bucuresti de catre o prietena ce acum este stabilita acolo. Cand am vazut-o pentru prima oara dupa mult timp, atentia mi-a fost atrasa in primul rand de zambetul ei stralucitior si de dintii drepti, ceva cu care avusese probleme inca din copilarie. Am zis wow si i-am cerut mai multe detalii. Acum, abia astept sa ajung si eu acasa ca sa imi rezolv restul de lucruri de rezolvat la dantura mea.
  2. Trebuie, de asemenea, sa stii ca odata ce ti-ai pus in cap "abonarea" la un aparat dentar, acesta iti va schimba total look-ul, dar si modul de a te hrani. Plus ca va ramane cu tine destul de mult timp, ajutandu-te sa iti indrepti dintii cu probleme.
  3. Un aparat dentar fix iti poate repozitiona fiecare dinte in parte, nu doar un sir intreg.
  4. Nu trebuie sa porti acest "gadget" pentru dinti decat vreo doi ani, ceea ce nu se poate spune despre alte tipuri de aparate dentare.
  5. Ai sansa sa te bucuri de rezultate dintre cele mai minunate, in cele mai multe cazuri permanente.
  6. La Cris Smile poti fi copil, adult sau chiar om matur, ca tot se poate face ceva pentru dantura ta care sufera.
  7. Si pretul este super bun comparativ cu rezultatele oferite.
Eu cred ca acestea sunt cele mai bune motive pentru care sa folosesti un aparat dentar. Iar ca recomandare, clinica stomatologica Cris Smile poate fi salvarea ta. 


Sursa foto: Google










Comentarii