Cum sa ai parte de rezultate garantate la sala? Alegi sa te tii de treaba cu un antrenor personal!


Niciodata nu vei pune osul la treaba daca nu esti suficient de motivat sau daca esti tare lenes. Indiferent de cate ori vei zice ca vei incepe de luni sa mergi la sala ori sa alergi prin parc sau pe stadion, nu vei reusi decat sa fii entuziasmat in prima zi poate, si dupa vei renunta treptat la aceasta corvoada.

Stiu si eu cum e! 


Am incercat sa ma tin de sala. Am mers cu prietene acolo doar ca sa fiu mai motivata sau ca sa ne motivam una pe alta. Am inceput sa alerg, dar si asta a dus la esec in cele din urma, deoarece preferam sa ma plimb, sa ma uit la filme sau sa fac orice altceva decat sa fac ture de stadion si sa transpir in exces. Am incercat sa mananc mai sanatos, dar la dulciuri tot n-am putut sa renunt. Deci e clar! Sunt total lipsita de ambitie si de motivatie. Eu vreau rezultate rapide si incurajatoare, care sa ma faca sa ma bucur de alegerea facuta.

Am ajuns sa cred ca cea mai buna varianta pentru o tonifiere musculara potrivita cu ceea ce imi doresc este printr-un antrenament cu antrenor personal. Si ma bucur sa anunt ca cei din capitala se pot bucura de cele mai multe astfel de servicii de slabire rapida Bucuresti, datorita programului Salus care ofera mai multe servicii de intretinere corporala pentru un trup de vis.




Centrul de modelare corporala Salus din Bucuresti ofera toate acele variante sanatoase, care imbinate duc la un echilibru armonios pentru obtinerea unui trup sanatos, conturat si tonifiat. Poti alege, asadar, programul de Nutritie & Dietetica, serviciul de Tonifiere PAB*picioare, abdomen si brate, un Antrenor Personal Bucuresti, programul de Pilates, analiza corporala, sau poti opta pentru o varianta personalizata a unui ritual sanatos de miscare din Ofertele Lunii de la Centrul Salus din Bucuresti.




Sincer, pe mine m-a convins ideea unui antrenor personal, care sa faca tot ceea ce trebuie sa ma mentina motivata si pregatita mereu sa ma tin de antrenamentele saptamanale. Imi place mult ca misiunea Salus este de a lucra doar cu tine, atentia fiind indreptata doar asupra lucrarii corpului tau si nu pe programele de fitness sau de aerobic indreptate asupra unui grup de oameni. Asa simti ca iti este acordata suficienta incredere si nu mai ai cum sa te simti neglijat de cel care ar trebui sa te ajute sau incerci sa dai bir cu fugitii, deoarece nu se preocupa nimeni de tine.

Mai mult decat atat, am aflat ca un antrenor personal in Bucuresti care este cu adevarat specialist in meseria lui, este mai mult decat o persoana angajata sa te ajute sa obtii un corp tonifiat. Iti este profesor atat din punct de vedere sportiv, cat si din punct de vedere nutritional. Asa cum vezi pe la televizor, in emisiunile in care exista cate o persoana care doreste sa slabeasca si sa inceapa un stil de viata mai sanatos si mai exista un antrenor personal care ii indeamna exact spre rezultatele dorite, asa si cu un antrenor personal de la Salus.




Pentru mine ar fi cea mai buna solutie, dat fiind faptul ca nimic altceva nu reuseste sa imi mentina prea mult interesul viu pentru sport! 
Pentru tine care este cea mai buna solutie pentru a avea un corp tonifiat, modelat si sanatos?

Sursa foto: antrenor-personal-salus.ro

Comentarii