N-ai auzit de Blogatu? Inseamna ca nu stii nimic despre tehnologie


Eu am auzit de Blogatu aka. Marius Calugaru cu ceva timp in urma, cred ca inainte sa faca recenzii la diferite gadgeturi si sa fie atat de celebru. Si mi-a placut ce scria, cum scria si ca a devenit o senzatie in blogging intre timp.

Blogul lui - Blogatu.ro - este un loc complex in online, in care vei gasi mereu cele mai obiective si la obiect review-uri de gadgeturi dintre cele mai noi. Si nu este deloc greu sa te pierzi in multitudinea sa de articole bine scrise si cu subiecte curente. Daca vrei sa vezi detalii despre functiile si felul in care merge un anumit produs tehnologic, este suficient sa intri in categoria Review-uri si unboxing-uri de pe site-ul Blogatu.ro.

Dar Blogatu face pe blogul sau doar un rezumat a ceea ce descrie pe indelete in emisiunea Testarea de pe canalul sau de YouTube, la fel de celebru ca si nick-ul sau. De exemplu, in ultima sa "emisiune"  - Testarea 9 - ne spune la toti despre smartphone-urile Samsung Galaxy J3 si Evolio M6, dar si despre ceasurile inteligente Allview Allwatch si Allview Allwatch S.

Tot de la el de pe blog si de pe canalul de YouTube Testarea am aflat despre smartphone-ul Allview X3 Soul Pro, care m-a cucerit prin design si prin functiile sale. Bine, dar asta nu inseamna ca l-am si achizitionat. Eu ma cam entuziasmez la fiecare noua recenzie de telefon inteligent, asta pentru ca cel pe care il am este o relicva si tare mi-as dori ceva nou si calitativ.



Iar pentru ca Blogatu a facut pana acum zeci de recenzii pentru produsele Allview si le-a prezentat atat de bine, incep sa cred ca un smartphone Allview mi-ar umple golul acesta. Nu exista emisiune Testarea in care Blogatu sa nu ne vorbeasca despre cate un gadget Allview, fie el telefon smart, fie ceas inteligent cu design atractiv.

Daca n-ai auzit de Blogatu inseamna ca nu stii nimic despre tehnologie si despre cele mai obiective review-uri facute dispozitivelor aparute recent pe piata din Romania.

Pentru ca tot ce prinde Marius Calugaru capata o recenzie bine pusa la punct si plina de informatii, atunci cand vrei sa iti iei ceva nou de la Allview, nu trebuie decat sa te abonezi la canalul sau de YouTube si sa ii urmaresti emisiunile. 

Sursa foto: allview.ro


Comentarii

Trimiteți un comentariu