Pentru o strategie de publicitate "in miscare", firmele din Iasi apeleaza la RoyalPrint!

Sursa foto: royalprint.ro


In cei trei ani petrecuti in Iasi datorita studiilor, am vazut fel si fel de reclame si strategii de publicitate care sunt la un nivel superior altora. Nu vorbesc degeaba, deoarece am studiat publicitate si toate temele sau proiectele date de la facultate au avut legatura mai ales cu felul in care se face marketing in Iasi.

Era cel mai la indemana pentru noi studentii sa vedem cu ochii nostri cum functioneaza publicitatea si diferitele cai de promovare conventionala si neconventionala. Iar profesorii nostri exact asta au cautat! Sa ne invete prin exemple cum este cu lumea advertisingului.

Si uite asa am aflat de la afacerile locale din Iasi cum anume se fac ele cunoscute si cum aleg sa isi faca publicitate astfel incat sa atraga clienti si sa-si creasca cifra de afaceri 


Sursa foto: pexels.com



Astfel, pe langa "fluturasi" impartiti pe strada sau prin posta de promoteri, panouri publicitare imense amplasate strategic pe strazile si bulevardele cele mai circulate din Iasi sau aparitii audio-video in media locala, oamenii de marketing se mai folosesc de un truc foarte inteligent pentru captarea atentiei publicului tinta.

Este vorba despre reclamele la purtator sau "in miscare" ce pot fi vazute pe diferite mijloace de transport. Colantari RoyalPrint


Insa, nu ma refer doar la tramvaie si autobuze, ci mai ales la masinile mici si mari ale firmei in cauza care trecusera pe la un specialist in folieri masini Iasi.

Poate ca pana atunci nu bagasem de seama acest fapt si nici nu ma interesa prea tare, insa mi-am dat seama ca este o idee geniala de a-ti promova afacerea in mod repetat fara a da bani de fiecare data. Nu stiu daca stii sau nu, dar reclamele si mesajele publicitare aparute pe diferite panouri sau in spatii publice centrale ruleaza doar o anumita perioada de timp si pentru ca asta sa se intample, se platesc bani grei pe spatiul publicitar.

Totul este o afacere, ce mai!

Insa, revenind la ideea colantarilor auto, am si aflat un nume important pe aceasta piata din Iasi. RoyalPrint este o tipografie respectata si "curtata" de foarte multa lume din judetul Iasi. Si asta pentru ca are o oferta de servicii multiple, printre care si folieri caroserii auto Iasi. Spre satisfactia advertiserilor si managerilor din zona!



Sursa foto: royalprint.ro



Asadar, pe langa celelalte tipuri de publicitate conventionala, exista si varianta colantarii sau folierii masinii sau masinilor unei firme, varianta mult mai economica si profitabila decat orice alt gen de publicitate. In ziua de azi este imperativ sa ai masina personalizata pentru afacerea ta. Este, poate, unul dintre primii pasi ce trebuie facuti pentru a fi "vazut" si cunoscut de toata lumea.

Uite de ce este avantajos sa iti duci automobilul de firma la RoyalPrint pentru a beneficia de serviciul "folieri masini Iasi":



  • Logo-ul, sloganul si imaginea reprezentativa a afacerii tale vor fi vazute zilnic si in nenumarate locuri de catre potentialii tai clienti. Masina de firma poate functiona ca o carte de vizita "in miscare"!

  • Poti deveni cunoscut ca business in cel mai scurt timp datorita drumurilor facute de masina personalizata

  • Vopseaua originala a automobilului este protejata in totalitate de razele soarelui si de zgarieturile fine

  • Daca orice parte din identitatea brandului este modificata, nu trebuie decat sa mergi din nou la RoyalPrint folieri caroserii auto Iasi pentru a schimba autocolantul de pe masina



  • Costurile impuse de o asemenea "branduire" a autoheviculului tau sunt mult mai scazute decat cele impuse de orice alt tip de publicitate. Rezervarea unui panou publicitar pentru o anumita perioada de timp, de exemplu, este foarte scumpa. La fel si cu aparitiile reclamelor audio si video de la radio, respectiv TV

  • In mod clar, autocolantul ce reprezinta numele afacerii, logo-ul, sloganul, site-ul web si numarul de telefon este mult mai atractiv si convingator daca este amplasat pe o masina, decat daca apare in media. Astfel, strategia de promovare este naturala, originala si clientii vor fi mult mai convinsi sa apeleze la serviciile tale(ori sa-ti cumpere produsele)

  • Designul masinii de firma "sare in ochi" si este catchy, asadar fiecare manager trebuie sa profite de o asemenea ocazie ce sta la indemana oricui

Prin urmare, ceea ce nu observam la inceput a devenit wow pentru mine. Publicitatea mi-a deschis ochii si acum imi dau seama ca promovarea nu sta doar in ziare si "fluturasi" impartiti la intamplare pe strada. Advertisingul este o adevarata lume provocatoare iar colantarile auto fac parte din cea mai buna strategie de publicitare intalnita pana acum. 


Sursa foto: royalprint.ro

Afland secrete, nu pot spune decat ca firmele din Iasi apeleaza la RoyalPrint pentru cea mai creativa strategie de publicitate: cea "in miscare"!


Sursa video: YouTube




Comentarii

Trimiteți un comentariu