Modalitati simple si sincere pentru a mentine dragostea intr-o relatie


Stim cu totii ca dragostea este superba la inceput. Este oarba, nu are nevoie de artificii si totul se intampla natural, fara a forta nota sau a dramatiza. Insa, dupa cativa ani buni de relatie, in unele cazuri chiar si cateva luni, parca scanteia dintre cei doi parteneri nu mai straluceste atat de tare si fiecare dintre acestia este din ce in ce mai atras de luminile seducatoare ale unui oras mai mare.

Insa ce bine este atunci cand se poate face cate ceva in privinta asta.

De multe ori ne dorim sa nu plecam dintr-o relatie deoarece inca simtim ceva frumos pentru persoana alaturi de care am stat mult timp in viata noastra. Si dorim sa luptam cu adevarat ca acea scanteie sa revina la viata, inundand cu lumina relatia noastra.

De aceea, modalitati simple de a mentine dragostea in cuplu au fost gandite, puse in aplicare si dovedite de multe alte cupluri ce au fost la un moment dat in acelasi impas.

Vrei sa inveti cum sa-ti redobandesti dragostea de partener si sa faci ca iubirea sa revina la viata in casnicia sau relatia voastra? Uite ce modalitati simple iti sugerez sa pui in aplicare!


1. Iti mai amintesti cat de speciali va simteati unul cu celalat la primele voastre intalniri?





Mai stii de primul sarut si prima noapte de dragoste? Eu cred ca acestea nu se uita niciodata. Si de aceea e si mai ok. Pentru ca iti poti aminti exact ce faceai atunci si cat de natural erai cu celalalt de langa tine, astfel incat ai reusit sa il farmeci cu totul.

Nu mai ramane decat sa pui acum in aplicare acele minunate momente de atunci. Prefaceti-va ca sunteti straini unul de altul si incercati sa va cunoasteti. Intrebati-va ce va place mai mult, radeti in voie si iubiti la fel ca in prima clipa. Daca o asemenea intoarcere in timp necesita si un look altfel, atunci imbracati-va ca pe vremuri, faceti-va parul ca atunci si purtati-va fara nici o stanjeneala.

Primele intalniri sunt mereu pline de magie si ne amintesc de vremurile bune, dar daca le-am reinvia, oare dragostea noastra nu va reinvia odata cu ele?

2. Mergeti intr-o vacanta impreuna doar voi doi




Sau daca nu intr-o vacanta, intr-o mini vacanta, intr-un city-break sau petreceti pur si simplu cateva ore intr-un alt loc doar voi doi. Admirati lumea cu ochi noi, faceti-va complimente, bucurati-va ca niste copii si ganditi-va ca sunteti la inceput.

Daca aveti deja copilasi, lasati-i acasa cu cineva de incredere. Daca stati cu mai multe persoane in casa, luati o pauza de la nebuneala si mergeti undeva doar voi doi. Lasati pentru cateva clipe grijile de familie sau de la munca.

Ganditi-va ca dragostea voastra a dus la tot ce ati realizat pana acum si poate duce la si mai multe lucruri de acum inainte. Fiti recunoscatori pentru cel de langa!


3. Nimic nu inseamna mai mult intr-o relatie de iubire adevarata decat micile fapte sincere care demonstreaza cat de mult va pretuiti unul pe celalalt 




Nu ma refer doar la lucruri fizice, cadouri de pret, ci ma refer la zambete adevarate, glume impartasite, planuri de viitor in care includeti pe cel de langa, idei marete care va prives pe amandoi si mesaje simple dar cu texte de dragoste adevarata lasate prin casa sau in telefonul celui iubit.

Chiar si a spala vasele sau a da cu aspiratorul prin casa poate insemna mult pentru jumatatea ta deoarece simte ca vrei sa o ajuti si sa o scutesti de unele lucruri ce nu ii sunt pe plac. Asta inseamna dragoste adevarata!

Asta inseamna sa iubesti si sa te faci iubit!


Sursa foto: Pexels

Comentarii

  1. Dragostea are in permanenta nevoie de lucruri noi pentru a supravietuii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar. Si o aventura prin tara sau prin lume cu masina este la fel de incitanta!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu