Ce te ajuta sa slabesti in acest sezon?



Stiai ca exista multe alimente super bune pentru dieta ta? Nu ma refer doar la fructe si legume, desi ele reprezinta majoritatea. Adica, pentru a intelege si tu, aceste alimente sunt sarace in calorii si te pot ajuta foarte mult in lupta cu kilogramele in plus sau cu mentinerea in greutate. Deja ai devenit curios?
 

Iata ce alimente bune te ajuta sa slabesti in acest sezon datorita proprietatilor lor magice



·        1. Pepene verde


Acest fruct cu coaja verde si pulpa rosie are foarte putine calorii, desi este atat de dulce. Probabil ca este cel mai dulce aliment oferit de natura la care te-ai putea gandi. Si totusi, chiar daca este dulce, asta nu inseamna ca are si calorii multe.

Ce nu stiai probabil despre pepenele verde este ca are un continut foarte mare de apa si de antioxidanti, numai buni pentru organismul tau si pentru slabit. De asemenea, s-a dovedit faptul ca acest fruct delicios si aromat imbunatateste metabolismul. Asa ca ai numai de castigat!



·       2. Ceapa


Ceapa este atat de folosita in retetele noastre obisnuite, incat nici nu ne-am gandit la ea ca aliment aparte. Dar stiai ca este un produs natural care este foarte sarac in calorii? Ceapa este un aliment foarte sanatos care ne poate ajuta sa slabim la timp. 

De asemenea, studiile au demonstrat faptul ca ceapa contine multe flavonoide care ajuta organismul. Ce mai poti vrea in plus?



·       3. Morcov


Daca iti place sa rontai morcovi pe post de gustare sau doar sa ii introduci in majoritatea mancarurilor preparate de tine, afla ca faci foarte bine. Nu numai ca iti protejeaza vederea, dar de asemenea au un index glicemic foarte scazut, astfel ca a consuma morcovi echilibreaza nivelurile de glucoza din organism.

Este, de asemenea, si un aliment diuretic natural, eliminand excesul de sodiu si apa ce este retinuta in corp. Si ca sa mai afli ceva despre morcovi, acestia sunt un aliment antiinflamator numai bun pentru tratarea afectiunilor curente.

Stiai despre puterea benefica a acestor alimente ce te ajuta sa slabesti in no time?



Sursa foto: Pexels


Comentarii

Trimiteți un comentariu