Greseli in crearea unei tinute



De fiecare data cand iesi in public, incerci sa te imbraci cat mai bine si sa iti pui la punct hainele si accesoriile astfel incat sa dai bine. Vrei sa ocolesti cu orice pret acele greseli in crearea unei tinute care te-ar putea face sa te simti penibil. Nu ti-ar placea ca odata iesit printre alte persoane sa se observe ca ai fermoarul deschis la pantaloni, scame pe haina sau o bretea rupta la geanta de umar.

Prima impresie se formeaza si datorita tinutei pe care o creezi, pe langa atitudinea pe care o afisezi si vorbele pe care le scoti din gura. Atunci cand vrei cu adevarat sa arati cel mai bine, trebuie sa acorzi atentie la cele mai mici lucruri.

Nu fa aceste greseli in crearea unei tinute si vei scapa basma curata!


  • Scame si par de animale pe haine



Cel mai penibil este ca imbracamintea ta sa aiba pee a urme de par de animale si scame de alte culori. Incearca pe cat se poate, inainte de a iesi in oras, sa folosesti o perie de haine sau o rola pentru scame ca sa indepartezi particulele in neregula. Daca nu ai asa ceva in casa, atunci foloseste o banda de scotch se care se vor lipi toate scamele uracioase.

  • Nu purta haine transparente mai ales daca nu porti lenjerie



Ar trebui sa nu porti haine transparente deloc, insa daca e musai si asa iti cere moda si stilul tau, incearca macar sa porti o lenjerie de corp adecvata. Sau, daca atunci cand ai cumparat o fusta sau o bluza ti se parea in ordine si cand iesi afara intr-o zi insorita observi ca se vede prin ea, poarta o jupa sau un maieu pe dedesubt.

Vei scapa cu bine, dar incearca sa eviti pe viitor asemenea greseli in crearea unei tinute.



Sursa foto: Pexels

Comentarii