Un nou trend in materie de genti – Borseta



Probabil ca stii despre acest accesoriu putin ciudat care era la moda cu multi ani in urma. De obicei, o borseta era simpla, neagra, cu multe buzunare si fermoare si se poarta legata la spate ca o centura. Inca un lucru despre functionalitatea borsetei este ca in ea sunt tinuti de obicei banii si actele sau alte nimicuri necesare mai ales in cazul competitiilor sportive sau a mersului cu bicicleta.

Borseta asa cum era ea intalnita pe vremuri era un accesoriu putin stilat, amuzant, dar si plictisitor, din cauza infatisarii sale banale. Mai mult decat atat, o borseta atragea atentia in jurul taliei si nu avea nici in clin, nici in maneca, cu restul tinutei.

Insa, in ziua de azi se pare ca borseta a revenit in portul de zi cu zi, insa intr-o forma mult mai stilata si mai adecvata. Acum face parte din cel mai nou trend in materie de genti. Iar daca iti si inchipui cum aratau borsetele cu multa vreme in urma, acum vei vedea modele minunate de genti tip borseta de prins in talie.

Ramane de vazut daca esti suficient de curajoasa sa le incerci si sa le asortezi la tinutele tale zilnice.


Modele stylish de borseta la moda



  • Exista in momentul de fata un tip de borseta super chic cu care te poti afisa cel mai bine la festivalurile si concertele la care mergi. Ca sa nu mai ai grija unei genti de umar sau a unei genti de mana, accesorizeaza-ti imbracamintea cu o borseta animal print intr-o nuanta placuta.

  • De asemenea, chiar daca aduce mult cu fosta borseta purtata pe post de portofel, modelul clasic, pe negru, este mai elegant si mai stilat datorita alegerii materialului, a curelei si a fermoarelor sale.



  • In aceeasi masura poti opta pentru o borseta minimalista, neagra, stil plic, cu inchidere magnetica in fata si curea de prins in talie.

      Uite si alte modele de borseta la fel de cool si stylish pentru outfiturile tale!









Ceea ce este mai cool la aceste borsete este faptul ca le poti purta cum vrei tu si in ce stil ti se potriveste. Poti prinde acest model de geanta ori la spate, ori in laterale, fara a parea kitchoasa.




Sursa foto: Pinterest

Comentarii

  1. Este mult mai practica decat o geanta obisnuita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Iar in prezent arata mult mai chic decat modelele din trecut.

      Ștergere
    2. Buna seara ! Vreau sa cumpar una , cum trebuie sa procedez ?

      Ștergere
    3. Presupun ca exista o varietate de modele in magazinele din tara si online. Nu pot recomanda un anume magazin.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu