Companie multinationala recruteaza personal. Ofera conditii de munca atractive, cu potential de dezvoltare personala


Cand vezi un asemenea anunt de loc de munca pe site-urile de joburi din Romania parca te gandesti ca a venit si sansa ta, nu-i asa? De obicei, companiile multinationale care recruteaza personal in Romania au parte de adeptii lor ce nu se dau in laturi de la a aplica la joburi mult mai profitabile decat ale altor firme mici si mai putin dezvoltate.Cele mai cunoscute multinationale din Romania iau in considerare cursuri de limbi straine pentru firme, spre multumirea angajatilor


Doua criterii pentru a alege sa lucrezi intr-o multinationala sunt cele referitoare la salariul mai mare si posibilitatea de a fi avansat in cadrul departamentului tau. De asemenea, intr-o companie de aceasta talie ai parte de training specializat, indiferent de domeniul in care lucrezi. Iar daca lucrezi cu persoane din afara tarii, este imperativ ca firma sa se ocupe de tine si sa faca din tine un adevarat profesionist. Asta pentru ca este, mai ales, in beneficiul ei, castigand respect, o imagine buna, clienti multumiti, dar si angajati loiali, fericiti cu beneficiile si responsabilitatile lor.

Asadar, aceste companii multinationale care tin la imaginea lor si la profesionalismul pentru care sunt cunoscute aleg cursuri de limbi straine pentru firme, oferite de agentii de traduceri specializate. In acest sens, nu numai ca isi satisfac clientii cu servicii impecabile, ci isi multumesc si angajatii care au parte de o dezvoltare profesionala si personala cat se poate de avantajoasa.

Intr-o multinationala, programul de munca este cat se poate de flexibil, posibilitatea de a lucra in ture este la indemana oricui. In aceeasi maniera, pentru posturile unei asemenea companii multinationale, pot aplica persoane de orice varsta, pentru ca experienta si calitatea muncii vine odata cu programele de specializare oferite de angajator.

Este, asadar, mult mai avantajos sa aplici pentru un post aici deoarece sansele de ajunge la un prag salarial mult dorit sunt mai mari, iar sansele de a te dezvolta personal sunt de asemenea sporite. 

Agentia de traduceri Swiss Solutions este cea mai cunoscuta firma de traduceri din tara, si totodata cea mai de succes astfel de societate care ofera programe de invatare a diverselor limbi straine pentru angajatii din companii. Asemenea avantaje pe care le pun la dispozitia lucratorilor de la birou angajatorii lor sunt mult mai atragatoare pentru persoanele ce cauta un loc de munca stabil.

Fiind vorba despre o multinationala, activitatea sa este sinonima cu relatiile in strainatate, fie direct, fie indirect. Iar pentru asta este nevoie de oameni calificati in ceea ce fac, dar si cunoscatori buni ai limbilor straine in cauza. Aici intervine agentia de traduceri Swiss Solutions din Romania care adera la formarea de specialisti in domeniul muncii, prin colaborarea directa cu angajatorii ce isi doresc profesionisti in subordinea lor.A te angaja intr-o companie cu sanse minime la colaps nu inseamna doar un salariu mai mare si posibilitatea de a avansa in post


Inseamna, chiar intr-o mai mare masura, formarea ta personala si posibilitatea de a face mai multe in timpul tau liber pentru a-ti indeplini visele.

De exemplu, daca esti angajat intr-o firma pe post de operator informatii clienti pe limba germana si tu cunosti doar limba engleza, nu-i bai. Compania va investi in tine ca sa te descurci pe acel post cu excelenta. Insa, asta nu se rasfrange doar asupra muncii tale, ci si asupra dezvoltarii tale personale.

Vei invata o germana perfecta ca sa poti raspunde cu tact si explicit clientilor firmei referitor la ceea ce ii intereseaza(prin apel direct, mailuri, intrevederi sau sedinte virtuale). Insa, acea germana invatata datorita cursurilor de limbi oferite de firma ta la angajare te va ajuta chiar si mai departe in viata.Vei putea calatori fara griji in Germania, vei putea socializa mult mai bine cu nativii acestei tari, vei reusi sa indeplinesti planuri marete doar pentru ca stii sa comunici fara nici o problema. Tu, ca angajat, vei fi recunoscator pentru ceea ce ti-a oferit compania pentru care lucrezi si nu te vei gandi dar la aspectul financiar care te implineste, ci si la dezvoltarea ta culturala si lingvistica. Aceasta dezvoltare iti va folosi si mai departe in viata, daca vei dori sa iti schimbi cariera. Te vei considera un om implinit si te vei lauda pentru decizia inteleapta de a alege un astfel de loc de munca.

Vezi tu, intr-o lume in care se pune accent pe multiculturalitate si pe multilingvism, nu este suficient sa cunosti limba romana sau singura limba straina studiata la scoala. Ai nevoie de cunostinte mai multe ca sa razbesti atat pe piata muncii din Romania, cat si in relatiile tale cu oamenii. Asadar, stii ce ai de facut!

Acest articol a fost scris pentru proba VII a competitiei SuperBlog 2017.

Sursa foto: SwissSolutions


Comentarii

Trimiteți un comentariu